קצת חומר למחשבה.

amit223

New member
קצת חומר למחשבה.

אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר חודש, ומאוד נהנה מהתשובות המקצועיות שניתנות כאן לאנשים. אבל בכל פעם שנכתבת שאלה לגבי עזרה עם תוכנה לא-חוקית, מבוצע כאן לינץ' בכותב השאלה, הציניות חוגגת, ולפי דעתי זה נעשה שלא בצדק. הורדת תוכנה לא חוקית מהרשת היא עבירה פלילית אין ספק! מה שהופך את חצי (או יותר) מהעולם לפושעים. אלפי שעות עבודה מוקדשות ליצירת תוכנות חדשות, ולמפתחים אין ספק שמגיע הכסף. אבל, תאמינו לי שבלי האלף דולר שלכם, הם לא יהיו רעבים ללחם, רוב הלקוחות של החברות הגדולות כמו: אדובי ומקרומדיה, הם בעצם החברות הגדולות שמשלמות אלפי ואולי אך עשרות-אלפי דולרים לרשיונות חוקיים. אז לפי דעתי זו אכזריות לשמה "לרדת" על בחור שמתעניין בגרפיקה, וכל פשעו היה שרצה לבדוק תוכנה זו או אחרת. יכול מאוד להיות שכתוצאה מהעבודה עם התוכנה הלא-חוקית, הוא יאהב את התוכנה ויקנה את הגרסה החוקית, כמו שאני עשיתי. העיצוב-הגרפי הוא האהבה של כולנו כאן בפורום, מישהו כאן לא עשה אף פעם משהו טיפשי בשביל אהבה? ולכותבי השאלות הללו: בפעם הבאה שאתם באים לכתוב שאלה על תוכנה לא- חוקית, תחסכו את ההקלדה, ותמצאו פתרון בעצמכם. ותחשבו על זה...

איזו התחסדות

איזה שטויות!!!! רוצים לבדוק תכנה? מורידים את גרסת הנסיון החוקית שלה.. אוהבים
קונים

Tal Ninio

New member
השתן והמקפצה...

כמו שנאמר, כולם משתינים בבריכה אבל מהמקפצה??? מי ששואל שאלה בסגנון - "הורדתי תוכנה מהאינטרנט והיא מבקשת מספר סיריאלי, מה לעשות?"... היא באמת מוגזמת לכל הדעות. צודק משה שכתב שניתן לנסות תוכנה עם גרסאות ניסיון שרובן כיום פועלות באופן מלא למשך זמן מוגבל. אנשים פרטיים בבית מסתדרים בדרך כלל בלי בעיות מיוחדות. הפורום הזה אסור שירשה לעצמו להיות סלחן לגניבת תוכנה, בין אם היא נעשית בידי אנשים פרטיים או בידי עסקים. הבוז ראוי ונכון. מי מגונב תוכנה הוא גנב, בדיוק כמו מי שגונב מחנות. מי שגונב תוכנה וגם מרוויח בזכותה כסף, הוא גם גנב וגם נוכל. אני בטוח שהוא ירוץ לתבוע את י שיגנוב לו את מה שהוא ביצע בתוכנה. כמאמר חז"ל, טול קורה מבין עיניך. תפסיקו לגנוב! טל

yanivfel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

liat ליאת

New member
טוב. אבל למה אתה צועק?

די. אני כבר לא גונבת....
ויש לי משפט להוסיף. האם מישהו שיצליח לשדוד בנק יתגאה בזה? להשתמש בתוכנה גנובה זה בדיוק אותו דבר.

למעלה