קצת חדשות

volatile

New member
מההה

נו טוב יש לך חרא טעם בסרטים :) השתולים בהחלט סרט טוב מאוד שמזכיר מי הוא סקרוסזה, בהתחשב בזה שהוא אדאפטצייה לא כל כך מוצלחת לסדרת סרטים. לאחר 3 צפיות (אחת בקולנוע 2 בדיוידי) הוא לא להיט היסטרי אבל בהחלט סרט נחמד.

Pootie Tang

New member
אם כבר, אז כבר,

"בבל", מישהו ראה? יש על זה כתבה בוואלה. סרט ממש חמוד לדעתי (העלילה על האומנת המקסיקנית הכי עיניינה אותי, אבל זה רק אני), אבל הכתב בוואלה התשגע יותר מידי שם.

volatile

New member
בבל סרט ממש טוב

אני מאוד אוהב את הצמד הזה של הבמאי והתסריטאי, מאוד אהבתי את "אהבה נושכת" וגם "21 גרם" הוא פייבוריט שלי למרות שבו העריכה היא מה שמניע את התסריט קדימה ולא ההיפך. אותי דווקא הכי עניין הילדה האילמת-חרשת, היא היתה מצויינת.

Pootie Tang

New member
לא ממש יצא לי לראות את סרטים אחרים

של השניים, אבל שמעתי חלק מהרצאה עליהם, ואני אנסה לתפוס את השניים שהמלצת עליהם. בכל מקרה, הסינית ההיא הרגיזה אותי בחלק מהעלילה... כן, הקטע עצמו, על הנייר, זה קטע ענקי. אבל זה לא התחבר לי טוב בסרט עצמו. מה גם שהעלילה די תלושה. אמנם הפסדתי קטעים פה ושם ואת הסרט ראיתי רק בתחילת החודש בערך, אבל ממה שזכור לי, הקישור היחידי לעלילה של הילדים המרוקאים- בראד פיט- האומנת המקסיקנית זה שאבא שלה הביא את הרובה למרוקאי ההוא.

חולוני

New member
סרט מצוין אבל קצת אוברייטד

גם ברייטינג הוא קיבל 5 כוכבים והוא מוביל במועמדויות לגלובוס הזהב. אה וחזרתי.

Queen D

New member
../images/Emo2.gif

ראינו את אותו הסרט? הגזמת לגמרי סרט טוב אבל רחוק מלהיות משהו שצריך לרוץ ולראת שוב

bigm2

New member
תאמיני לי, עדיף

גברים שיוצאים עם בחורה לסרט בסוף נתקעים בסרטים כמו "ים של פחד" או הכפר...

Psycho BuZZ

New member
הסרטים האלה בערך מ-2003-04

אני מבין שקשה לך מאז...

bigm2

New member
לא בדיוק

פשוט אחרי שתי ההתנסויות האלה העדפתי לקבוע פגישות בכל מקום אחר חוץ מהקולנוע

bigm2

New member
../images/Emo31.gif

הכי גרוע בארץ...כל הסרט אני מחכה שיקרה משו, גם אחרי שעה וחצי אני אומר "נו בטח יקרה משו טוב בסוף, זה סרט של שימאלן", ובסוף מה קורה? המפלצת נתקלת בסלע ונופלת לבור! אאאא ביזבוז של שעתיים מהחיים שלי. לא יותר מזה.

bigm2

New member
כה

נו שהיא הולכת ביער והמפלצת הזו רודפת אחריה...ואז פתאום נופלת ומתה פתאום

bigm2

New member
אני זוכר שזה מפלצת

אבל מצד שני, אני גם ראיתי את זה לפני כמה שנים אז מה זה שם שרודף אחריה?

למעלה