קצת חדשות

Silly A

New member
קודם כל תודה לך...

תודה על שיצרת את פורום הנישה הכל כך מועיל הזה, תודה על ההשקעה הבאמת עצומה בהעלאת מוסיקה ועדכונים, תודה על מקום שאפשר היה לדון בו ברצינות על מוסיקה ותודה רבה רבה רבה על מקום שאפשר היה להיות פרזיט מוחלט בו אחרי שנגמר הזמן והחשק לדון ברצינות על מוסיקה... ואולי גם קצת סליחה. קח את זה על דרך החיוב... עשית המון חיל, וקידמת את ההיפהופ האיכותי בארץ למקומות שלי אישית לא היה מספיק איכפת לקדם. כנ"ל לגביי סייקו ודוד דרקון... אני אמשיך להתעדכן בבלוג. שנה טובה.

U DUN

New member
סחטיין על הבלוג החדש!

הוספתי למועדפים. מאוד חבל על הפורום 101, אבל אין מה לעשות, כי ניסו מכל הכיוונים לעניין את המעט של הציבור הישראלי בהיפ הופ איכותי ואפילו יותר מזה. מי שנתפס והתקדם רק הרוויח.

EyalHizmi

New member
מסכים פה עם הכל ומוסיף

תודה!!

Silly A

New member
אחרי הבעת הרגשות למעלה, קצת ת'כלס.

אחלה בלוג, והמשך מכובד לסוג של מורשת מוסיקלית שאתה משאיר... הבעיה ב-101 הייתה שפורום היא צורת תקשורת שבה אתה נותן תוכן ומקבל תוכן, ובשלב מסויים הוא הפך למקור קבלת תוכן נטו. עזוב את הסיבות... שמצד אחד יתר המשתמשים השקיעו פחות מדי, ומצד שני צוות המנהלים אולי השקיע יותר מדי... לדעתי הצורה החד-צדדית-המוסדרת של בלוג מוסיקלי נכונה יותר, והמשך בהחלט ראוי ל-101. אני מבטיח להתעדכן בו לעתים קרובות... נראה טוב :).

volatile

New member
על מלנכוליה ומוזיקה

עוד פוסט, הפעם מהסוג האישי המשולב במוזיקה. פוסטים מהסוג הזה הולכים לבקר בבלוג הזה קבוע. אני מקווה שתאהבו. אתם שוב, יותר ממוזמנים להגיב פה וברשומה עצמה. פלג.

volatile

New member
בוא נראה

מדובר בסרט שמבחינה קולנועית עושה הכל נכון. הוא יוצר אווירה בטירוף. המשחק בו מצויין, הצילום בו מצויין. ועכשיו נגיע לעיקר. התסריט שלו נפלא. ראיתי את הסרט הזה איזה 4 פעמים באותו שבוע וכל פעם נהנתי יותר מחדש. הסרט האחרון שעשה לי את זה ככה היה ספרות זולה. עדיין אני יכול לראות אותו ולהתרשם מפרט חדש שלא שמתי לב אליו. העלילה שלו היא כל מה שאפקט הפרפר היה רוצה להיות. פלג.

Ambitionz

New member
הצילום, המשחק, האוירה, נכון,

הם מצויינים, אבל אולי בגלל כל ההייפ שהייתה סביב הסרט לפני שראיתי אותו, גרמה לי לציפיות מוגזמות והתאכזבתי. התסריט לדעתי נחמד, אבל לא מספיק, ויש בו גם משהו די פלצני, לא יודע, הזכיר לי קומיקס אמריקאי כזה. מצד שני, אם לא היו ממליצים לי עליו כל כך הרבה פעמים לפני, יכול להיות שלא הייתי חושב עליו ככה כי הייתי מתייחס אליו כאל סרט רגיל שאני רואה.. אולי אני צריך לראות אותו שוב...

volatile

New member
דווקא כל היופי שבו

זה הפשטות. הוא לא פלצני. זה נכון שהרעיון שיש בו יכול לצאת לא מובן או "מה זהו?" שכזה בצפייה ראשונה... אבל זה משתפר בצפיות עתידיות...

bigm2

New member
אוקיי אחרי שראיתי את ההודעה הזו

הורדתי את הסרט וראיתי אותו היום בבוקר. כמו שאמרת, מבחינה קולנועית הוא פשוט סרט מצוין. אבל אני אישית, פשוט לא הבנתי אותו. ראיתי אותו עד הסוף, ואז העברתי בערך לאמצע וראיתי שוב את החצי השני לראות אולי פספסתי משהו, אבל באמת לא הצלחתי להבין מה קורה שם. הוא דמיין? זה היה אמיתי? הוא חזר בזמן? הוא מת בסוף? למה? מה קורה שם?! לא יודע. מבולבל מדי.

Psycho BuZZ

New member
יש לך הפרעת קשב או משהו?../images/Emo6.gif

אני רואה שאתה מתקשה עם סרטים.

bigm2

New member
חח יש מצב

אבל הסוף פשוט לא ברור. בהתחלה פרנק היה מישו בתוך הראש שלו. ואז זה איזה אחד שדורס את חברה שלו בתחפושת ארנב. ואז הוא חוזר בזמן. ומת. או שהוא לא חוזר בזמן וסתם דמיין את זה. התבלבלתי רצח. עוד מעט נראה השתולים, זה בטח יהיה קצת יותר פשוט.

hcsneB

New member
המסע בזמן היה אמיתי

ורק הוא קלט את כל העניין, כנראה בגלל שהוא חולה נפש

Psycho BuZZ

New member
מה אחד הסרטים? ה-סרט?

אפשר לוותר עליו בכיף, חשבתי אתם מדברים על דוני בראסקו. אם כבר, מי ראה "השתול"? ראיתי אתמול בקולנוע וכבר מת שזה ייצא לדיוידי כדי לראות שוב. ושוב.

למעלה