קצת חדשות

volatile

New member
קצת חדשות

היי חברים כמה עדכונים... דבר ראשון אני רוצה לציין שסגרנו את היפ-הופ 101 לאחר כמעט שנתיים של פעילות. הפורום היה מקור המידע המקוון הכי גדול על היפ-הופ (בשפה העברית) ולכן החלטנו בינתיים להריץ אותו במצב ארכיון, כך שהכניסה פתוחה לכולם ואתם מוזמנים לבוא לבקר, לקרוא המלצות ודיון מעניינים ולהתוודע קצת יותר אליו. העדכון השני הוא שפתחתי בלוג חדש בשם משהו אחר שבו אני בעיקר אכתוב על מוזיקה, סרטים ובכלל תרבות (עם דגש על תרבות אלטרנטיבית). כסיפתח פרסמתי פוסט על השירים הטובים והפחות מוכרים (למרות שיש שם גם כמה מאוד מוכרים) של שנת 2006. כל השירים ניתנים להורדה בבלוג ואשמח אם תכנסו, תגיבו ותחזרו לבקר בשנית (הבלוג יעודכן על בסיס יום -יומי). זהו ושתהיה לכולם שנה נפלאה! פלג.

tomoshe

New member
למה סגרתם?

עשרים אלף כניסות, לא חבל? ומה ייעשה סייקו עכשיו, יתגייס?? ומה עם כל האנשים עם 101 בחתימה, עכשיו כולם צריכים לשנות?? ומה עם כל האמנים שרק אצלכם דיברו עליהם (לא רק באתרים בעברית - בכלל)??? האם אתה פורש? מתי הקאמבק? אולי הסרברים פרשו? וברצינות - למה?

kapoya

New member
בדיוק מה שרציתי לשאול...

אגב, אל תזלזל בפורום הזה...הוא היה מצויין. היה אפילו יום אחד שנכנסו 3 אנשים באותה השעה!

volatile

New member
אני לא אכבד את זה בתשובה

אם מעניין אותך ברצינות אתה מוזמן להיכנס אליו ולבדוק. חוש ההומור המעצבן הזה שלך נמאס עלי כבר מזמן.

tomoshe

New member
יאללה יאללה די עם הריגשי

שאלתי ברצינות. על הדרך הרצנו דאחקות קצוות. אל תהיה ילד כאפות שיפשיפ - קח בקלות ותגיד למה נסגר.

hermoni

New member
טוב לראות שגם אחרי שהלכתי

עדיין שומרים על הגחלת בנוסף, עובדה מדעית מעניינת: מי שנכנס לפורום לפני גיל 20 - צפוי שייגמל ממנו בזמן הצבא מי שנכנס אחרי גיל 20 צפוי להיתקע בו כל חייו

hermoni

New member
יש הסבר

לפי מחקרים רבים בנושא הגעתי למסקנה שמי שהוא אחרי גיל 20 לרוב (טעות סטיסטית קלה) הוא אחרי גיל 30... אני לא יודע מה הגיל שלך אבל כולי תקווה שתתגייס כבר :)

טו לייט.

volatile

New member
אני נכנסתי בגיל 17

ואני כבר בחארטה הזה 8 שנים. זה די הורס לך את התאורייה.

hermoni

New member
לא הגיוני

לפי החישוב הזה אתה יוצא בן 25 וכולם יודעים שאתה בן 40 תגיד שלא התגעגעת אליי :)

למעלה