קצת חדשות

Psycho BuZZ

New member
פספסת את כל הפואנטה של הסרט, אה...

זה לא כזה שוס, אבל לא נוח לי עם להסביר את כל הסרט ועוד לקלקל לאחרים שיכולים לקרוא את זה. לך לראות שוב מההתחלה ועד הסוף.

bigm2

New member
לא, את הפואנטה אני זוכר

אבל זה לא קשור. זה כמו שתעשה סרט ובדקה האחרונה פתאום יבואו חייזרים וישמידו את כדור הארץ בלי שום קשר לסרט. זה מקורי, ומפתיע, ומחדש, אבל זה פשוט גרוע...זה כאילו שהיה לו סרט מעפן ביד, והוא ראה שהוא מעפן, אז הוא הוסיף את הסוף הזה ואז חזר אחורה והוסיף איזה רמז או שניים בסרט בשביל שיראו את זה פעם שניה ויגידו "אהההה".... וגם נזכרתי מי ה"מפלצת"...וזה עדיין לא משו

U DUN

New member
bigm2

עם כל מה שאמרת עד עכשיו (המפלצת, השוואה לחייזרים) לא נראה לי שהבנת את ה"גאונות" של הסרט ואת הרעיון שהבמאי רצה להעביר. כמו שבצוזיקה יש הבדל בין לשמוע את השיר ולהקשיב לו, כך גם בסרט יש הבדל בין להסתכל לבין לראות, אז אני פשוט אצטרף לשאר שכבר התיעו שתראה את הסרט הזה מחדש.

bigm2

New member
אז קראת לי עיוור או טיפש?

סתם, מה העניין? אתה אהבת את הסרט ואני לא, זה אומר שאני טיפש?

U DUN

New member
פשוט זה שאתה שופט סרט

שלא הבנת כל כך מהפעם היחידה שראית אותו ואומר שזה סרט גרוע, אני חושב שהמשפט הזה הוא במקום כדי להראות לך את הטעות שעשית פה.

חולוני

New member
שאמאלן אחד הבמאים הכי גרועים

של 20 השנים האחרונות. איזה כיף שהסרט האחרון שלו נכשל.

KarenTheGoddess

New member
מה אתה אומר..

אני אתן לעצמי צל"ש על זה שאני לא מכירה את הסרטים האלו, ועל זה שאני לא סוחבת אחרים לסרטים כאלו. יצאת עם הבחורה הלא נכונה P=

Dungeon

New member
לא ראיתי את השתולים אבל

אומן האשליות סרט מעולה, לא הצלחתי לנחש את הסוף, אפילו לא הייתי קרוב בניחוש וגם כל הסרט עשיו בצורה מותחת ומעניינת.

למעלה