קצת חדשות...

אפרת ר

New member
ומהאתר הרשמי

08.09.2005 THE OFFICAL 2006 KYLIE CALENDAR HAS ARRIVED! The official 2006 Kylie Calendar, featuring 13 fabulous Kylie shots, is published this month by Danilo. The calendar will be available from Monday at Clintons and shortly afterwards at all good retailers. It will also be available to purchase from the Kylie.com shop soon! And if previous years are anything to go by, Kylie looks set to hold on to her crown as the biggest selling female calendar star in publisher's Danilo 26-year history. Not only has Kylie topped Danilo's offical calendar chart for the last three years in a row, but she is currently occupying the top spot in their Top 10 for 2006! Keep logging on to Kylie.com for news of our brand new competition where we will be offering official 2006 calendars signed by Kylie herself!

אפרת ר

New member
ולמי שעוד לא ראה...

לא חושבת שזה פורסם פה אבל זה לא ממש חדש ... הייתי רוצה לראות את התערוכה האמיתית יום אחד, בנתיים זה תחליף לא רע.

Fever2002

New member
זוגיות בתקופה כזו זה טוב בשבילה...

נראה לי שהמראה החיצוני לא הוא מה שצריך לדבר אלא הכוחות הנפשיים והפנימיים שאנחנו לא רואים אותם אבל בטוחים שהם חזקים, וכל מה שעובר עליה שזה פשוט סיוט שאי אפשר לתאר. הלוואי שתצא מזה ומהר.

ווואאוווווו זה מדהים

תערוכת הבגדים של קיילי!!! זה ממש שווה אייטם!

Miss Taubenfeld

New member
את יכולה להסביר לי קצת יותר על

התערוכה הזאת..? פשוט עדיין לא שמעתי על זה....

hilapo

New member
שלוםםםםםםםםםםם אנשים!

מה קורה??? אני בשוק קיילי בסוף עברה טיפולים כימותרפים? מה זה המטפחת הזאת?יש לה שיער?
ספרו מה חדש מה אתכם ...אני מאוד עסוקה בתקופה האחרונה.ככה שלא ממש יוצא לי להכנס לפורום ..
אבל עדיין אני עוד לא שוכחת את ההופעה בלונדון!!!

אפרת ר

New member
שלום גם לך!

כן, קיילי עברה טיפולים עכשיו בפאריז ובגלל זה המטפחת... לא ממש יודעים מה יש מתחת- אני מניחה ששיער מדולל... מה חדש? אין לי חיים כמעט מעבר ללימודים והעבודה אבל משתדלת למצוא זמן לחיות בכל זאת.

hilapo

New member
וואי ..איזה קטע..דווקא היום אמא שלי

אמרה לי שהיא קראה באיזה עיתון שקיילי מתכוונת לחזור להופיע באפריל.. זה נכון?

למעלה