קצת חדשות...

Lotzifer

New member
קצת חדשות...

ביום שישי (11.2) אלאניס הופיעה האיזה תוכנית (או משהו...) והיא שרה עם אבריל לאבין את איירוניק ואת השיר Losing Grip של אבריל. תמונות מההופעה יש פה וממאחורי הקלעים כאן. ד"א, כשראיתי את התמונות בהתחלה החסרתי פעימה, אבל אח"כ התברר לי שהשיער לא אמיתי..... והתמונה המצורפת היא לא מההופעה, אבל היא מהזמן האחרון... בכל אופן, הנה רשימת השירים המלאה: 8 Easy Steps All I Really Want Right Through You Not The Doctor 21 Things Are You Still Mad? Head Over Feet So Pure This Grudge Hands Clean You Oughta Know (w/The Dan Band) Uninvited (w/ Boyd and Dermot Mulroney) You Learn Losing Grip (w/ Avril) Ironic (w/ Avril) Everything Thank U

גם לי התגלו דפיקות לב לא סדירות

אחרי שראיתי
...עד שכתבת חשבתי שאלה פשוט תמונות קצת לפני ההסתפרות.. יש לי כבוד מחודש לאבריל..

Lotzifer

New member
בבקשה

אני לא יכולה לחכות לשמוע את הMP-שלושים של ההופעה! חוץ מאירוניק, כי אני כבר יודעת איך אבריל יכולה להרוס שירים (למשל IRIS של הגו גו דולז שהיא הרסה לגמרי) וגם בכל מקרה איירוניק הוא לא משהו בלייב....

Lotzifer

New member
אין לי מושג...

אני לא בקשרים עם דרק... שמי שבקשרים איתו ישאל...

j u n k

New member
שלא נדבר על

knocking on heaven's door הקלאסיקה האגדית של דילן, שאין לי מושג איך היה לה את הביצים בכלל לנסות לחדש אותו - החוצפנית הקטנה שחטה את השיר לגמרי!

Lotzifer

New member
זה לא היה כזה נוראי...

אבל באמת מאיפה היה לה את הביצים?

למעלה