קצת חדשות..

Miss Kitty

New member
קצת חדשות..

בריאן אמר שהוא עדיין מתכנן את אלבום הסולו שלו, אלבום דתי נוצרי. הוא מקווה שהוא יוכל להשתמש בהצלחה של בקסטריט בשביל לקשר את ההצלחה שלהם לדיסק הסולו שלו.. הוא מתכנן לעבוד על הסולו אחרי שהסיבוב של בקסטריט יסתיים. הדיסק כנראה לא יצא לפני אביב 2005.. אחרי שהדיסק יצא הוא מתכנן לצאת לסיבוב הופעות.
הוא גם דיבר על זה עם איי ג'יי, והם מקווים לעשות דואט בשביל הדיסק של בריאן. הכתבה המלאה. האמת, זה נראה לי רק מאשר את מה שניק אמר בעקיפין, שזה הולך להיות הדיסק האחרון של בקסטריט בויז כלהקה...

NarihS

New member
שני!

dont say that!!! די אני מאוד מקווה שזה לא האלבום האחרון שלהם!!!!! וואי אני אמות!
אני אתשגע!!!!!!!
אולי הם שוב יצאו להפסקה שכל אחד יעשה את הסולו שלו ואז שוב יחזרו להיות להקה?

BShenB

New member
../images/Emo23.gifרק משהו שקראתי עכשיו...

Meanwhile, despite swirling rumors about BSB breaking up, Richardson said that was never even considered. ''We were very burned out,'' he said. ''We weren't enjoying it. ''We needed time to get perspective, to be thankful, be grateful. But once Brian called last year, and he said he talked to the other boys and they're ready, that's when we hooked up and went on Oprah (Winfrey's show). We were all hungry again.'' .... אני מאוד מאוד מאוד אבל מ=א=ו=ד מקווה שהבויז לא יתפרקו ושזה לא יהיה האלבום האחרון שלהם
כי אני כל כך אוהבת אותם
וממש לא בא לי להיות בדיכאון אחרי הקאמבק הגדול שלהם!...
ובאמת בואו ננסה לא לחשוב על זה בינתיים כי אני משתגעת מהמחשבה הזאת...!
אז נשמח מהחזרה של הבויז המדהימים שלנו
וכשהם יראו שוב את האהבה הענקית שקהל המעריצים הענק שלהם מעניק להם
, לא יהיה להם לב להתפרק לנו ככה מול העיניים...! אני כל כך אוהבת אותם ומקווה מאוד שהם לא יתפרקו כי אני אחטוף שבץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ חס וחסה..... אז נחשוב רק דברים טובים
ו- backstreet's back alrighttttttttt זה כל מה שמעניין עכשיו...

BShenB

New member
ו....

Let's not talk about a possible ending...... בואו ניישם את השורה הזאת....

NarihS

New member
חחחח יפה שנהב!!!

Lets not think about it everyday ניישם גם את זה חחח

BShenB

New member
../images/Emo13.gif...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

sivanick

New member
לא אהבתי את זה שבריאן אמר שהוא

רוצה לקשר את האלבום של בקסטריט לאלבום שלו:\ זה היה מגעיל כזה:\ וחוצמזה אני לא רוצה שהם יתפרקו אחרי האלבום! לא רוצה ולא רוצה!:\

NarihS

New member
כן גם אני לא אהבתי את זה!

אני מבינה שזה למטרה טובה כזה... אבל זה לא יפה באמת... וגם אני לא רוצה!!!!

backstreet girl

New member
זה קקי של דבר לומר!!!!!

לא מתאים לבריאן לומר דבר כזה..אבל אני אסלח לו!! אני מקווה שזה לא יהיה האלבום האחרון... אחרת אני אתמוטט!!! אבל כמו שאמרו פה...יכול להיות שהבויז כ"כ יצליחו שלא יהיה להם לב להפתרק!!!

LiOr CaRtEr

New member
את באמת רוצה שהם יישארו כי אין להם

לב להתפרק? אפילו אם הם יסבלו מזה ולא ייהנו ממה שהם עושים!?

NarihS

New member
למה שלא יהנו?

הם אוהבים את זה, הם זמרים זה העבודה שלהם, והם גם חברים אחד של השני אז למה לא??

LiOr CaRtEr

New member
זה לא קשור

כמה הודעות למעלה, כתוב שקווין אמר שכל הזמן בנפרד היה כי הם כבר לא נהנו מזה והם היו צריכים לקחת את הזמן. מן הסתם, אם הם יגיעו להחלטה שזה האלבום האחרון, תהיה לזה סיבה יותר משמעותית מ"המעריצים לא אוהבים אותנו יותר". אם הם לא ייהנו מזה יותר, אין סיבה שהם יעשו משהו כדי לא לשבור לנו את הלב.

למעלה