גם אני נקרעתי מצחוק מזה טוב נוו סתם גיחכתי
H Hypnotic Poi§on New member 5/6/04 #23 ../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo11.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo11.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif
H Hypnotic Poi§on New member 5/6/04 #24 עם כבר במומי עסקינן... בוא ניתן קצת כבוד! מתוך האתר של תטה עושים מוסיקה "הפרויקט של מומי לוי" שווה להיכנס!
עם כבר במומי עסקינן... בוא ניתן קצת כבוד! מתוך האתר של תטה עושים מוסיקה "הפרויקט של מומי לוי" שווה להיכנס!
H Hypnotic Poi§on New member 5/6/04 #26 אוויר של מומי קטע מצולם שנראה לי שאפשר לראות גם באתר של תטה אבל בכל זאת. שיר מקסים דרך אגב נורא מוזר לי שמומי לא כתב אפילו שיר אחד באלבום כי בדרך שהוא מתחבר לשירים זה נורא אישי הייתי בטוחה שהוא רשם את כולם! קבלו
אוויר של מומי קטע מצולם שנראה לי שאפשר לראות גם באתר של תטה אבל בכל זאת. שיר מקסים דרך אגב נורא מוזר לי שמומי לא כתב אפילו שיר אחד באלבום כי בדרך שהוא מתחבר לשירים זה נורא אישי הייתי בטוחה שהוא רשם את כולם! קבלו
C choul New member 8/6/04 #31 ואם עסקינן ב7 ימים על מומי לוי הוא ניסה להוציא את עצמו מסכן כדי שירחמו עליו. הוא לא כזה שמן הוא פשוט די גדול...
ואם עסקינן ב7 ימים על מומי לוי הוא ניסה להוציא את עצמו מסכן כדי שירחמו עליו. הוא לא כזה שמן הוא פשוט די גדול...