קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'ה מוראנט הושעה ע"י הליגה מ 25 משחקים.

רישמית, מייקל ג'ורדן מוכר את החלק שלו בהורנטס.
לפי חלק מהדיווחים בעניין התעכב כי ייקח רצה לראות הם ההורנטס יקבלו את הבחירה הראשונה בדראפט ואז כנראה שלא היה מוכר.

בראדלי ביל וההנהלה החדשה של הוויזרדס עובדים ביחד כדי למצוא טרייד, כרגע מיאמי נראית כמו המועמדת הרצינית ביותר לקלוט את ביל אבל גם מילווקי חזק בתמונה.

הבולס מגששים לגבי האפשרות של טרייד על זאק לאבין.
אגב, מספר עמודי אוהדים בפייס יצאו בקמפיין להחליף את לאבין בטענה שהבולס איתו לא הגיעו לשום דבר והגיע הזמן להיפרד.

הבלייזרס לא מחפשים טרייד על לילארד (אולי בגלל שאף אחד לא יקח אותו עם החוזה הפסיכי שלו?)
 

Krit123

Well-known member
הגריזליס בדרך כלל מנצחים בלעדיו, וואלה מעניין איך ישפיע עליהם הפעם, אולי יבצעו איזה מהלך.

אני חושב שמייקל צריך לומר לחבר'ה שיבחרו בסקוט הנדרסון ואז לחכות כמה חודשים שהשווי יעלה בהתאם.

מסתבר שהוטו על טריידים צפוי לעבור עם ביל בטרייד, אז בתור מספר 2 גבולי יהיה קשה מאוד להכיל את החוזה שלו תחת הסכם קיבוצי שדי מבטל את האפשרות להחזיק בגלגל 3 על מקס. השמועות מספרות שהביקוש נמוך והם יעבירו אותו תמורת חבילה זעומה ביחס למה שנהוג לחשוב.

לאבין סיפור די דומה לביל האמת, רק שהוא צעיר יותר ונטול no trade clause.

הבלייזס אחרי פסקל סיאקם, ואני חושב שאם הם מתכוונים להעביר את סקוט עבורו, טעות רצינית. לא חייב לעשות טרייד עבור דיים, שימצאו דרך להעביר את סיימונס ונורק קודם לכן.
 

Rapgamer

Well-known member
ההשעייה של מוראנט- וואלה כבדה מאוד. כמעט שליש עונה. יש לי הרגשה שזה לא יהיה הפרק האחרון בסיפור.

מכירת ההורנטס- אני דוקא חושב שלבחירה #2 יש ערך יותר גבוה מלפני הדראפט מאשר אחריו. הרבה יותר קל לפנטז על השחקן שיהיה, מאשר להתחיל לחוות את כאבי הגדילה.

פורטלנד מנסה להמציא את עצמה מחדש סביב לילארד וזה לא עובד שוב ושוב. קשה מאוד ללכת בדרך הביניים של להתחרות ולבנות במקביל, בדרך כלל אתה יוצא קירח משני הכיוונים. בניגוד לניר אני חושב שכן יש לו התעניינות, אבל מבחינה טכנית באמת קשה להשוות חוזה כבד כל כך.
 

OrEl74

Well-known member
מנהל
לעונש של מוראנט יש עוד סעיפים שאני לא כל כך בקיא בהם אבל בעיקרון יש תנאים מסוימים שהוא צריך לעמוד בהם לפני שיוכל לחזור לשחק.

לגבי ההורנטס, הקבוצה נמכרת בשלוש מיליארד דולר (פי 11 מהסכום שמייקל שילם כשרכש אותה) קשה לי להאמין שאפשר היה למכור אותה ביותר מזה.

לגבי לילארד
מעבר לחוזה הענק שלו, הוא גם יהיה בן 33 עוד חודש וזה אומר שקבוצה שתקלוט אותו בהכרח מוותרת על העתיד שלה בשביל אליפות כאן ועכשיו.
לא יודע כמה קבוצות כאלה יש בליגה ויש מצב שגם הטרייד של דוראנט לפיניקס יגרום לבעלי קבוצות אחרים, לא למהר ולעשות מהלך כזה.
 
למעלה