קצת חדשות

סלים וארזה

New member
מנהל
קצת חדשות מכבי ת"א מחפשת מחליף לשרמדיני. יש שמועות על הנדריקס שמכבי ת"א מכחישה. שמועות גם על ארון ביינס (ליובליאנה רוצה 150K)

גיא פניני ישוב לשחק מול סיינה (ספורט5)

קיינר מדלי מושבת לחודש

בראשון לציון מאוכזבים מלזאריק ג'ונס ומווילי וורן, גם מאפי בירנבוים.

ג'ונתן מיצ'ל שוחרר מנתניה

שחורציאניטיס מושבת לפחות לשבועיים

מאמן פרטיזן בלגרד הושעה לפחות לשבועיים לאחר שתקף (פיזית) שופט בליגה האדריאטית

סלים וארזה

New member
מנהל
משחקי שמינית גמר הגביע הערב הפועל ת"א הפסידה לאשדוד 80-85. משה מזרחי עם 29 נקודות למנצחים כולל 7 מ-8 מהשלוש וג'ימי סקין עם 21 10

בני הרצליה עברה את עפולה עם 103-87. ג'ומיין ג'ונס עם 19 9 7

העולה היחידה לשלב רבע הגמר מהליגה הלאומית תגיע מהמשחק בין באר יעקב לכפר סבא.

Roy M

New member
מאוכזבים מבירנבוים? הם לא נורמלים אם יעזו לפטר אותו, אבל זה המחיר שפרי השתלט על הקבוצה ע"ח קליסקי.

סלים וארזה

New member
מנהל
זה עניין של מזל ועוד הרבה פרמטרים אפי בירנבוים נכשל במכבי ת"א, גם קטש.
כל מאמן לא מצליח בירושלים.
אפילו אלי גוטמן מענף הכדורגל שהיה קונצנזוס שהוא יהיה מאמן הנבחרת לאחר הצלחות רבות, גורש מבית"ר ירושלים לאחר שלא התאים לקבוצה.

אם מסתכלים על מבחן התוצאה, אז ראשון הודחה מהגביע, בליגה היא מגמגמת וכנראה שיש גם דברים מאחורי הקלעים בין אפי להנהלה.

ובאמת, מה היתרון של אפי על פני מאמנים אחרים בליגה?

Puskas

New member
הגזמת.. אפי מאמן מעולה עם ים ניסיון, הוא יודע לעבוד עם שחקנים, לפתח צעירים, לבחור זרים טובים..
זה לא הולך ברגל הסיפור הזה.. הרי אם יפטרו אותו אז את מי יביאו? מוישלה ויינקרץ? יורם חרוש?
זה לא שהשוק מלא מאמנים מצוינים שמחכים להצעה מראשון לציון.
אפי צריך להישאר שם לעוד הרבה שנים, צריכים לתת לו שקט וסה"כ להבין שעם כל הכבוד, ראשון לא קבוצה לאליפות וגם לא לסגנות.

סלים וארזה

New member
מנהל
אני באמת שואל כי גם אדלשטיין מאמן מעולה, וגם הוא לא מצא מקום הרבה זמן (כולל כשלון בירושלים), גם אשכנזי מאמן מעולה, על בית הלחמי שמעתי המון מחמאות, על עופר ברקוביץ', ואחרים.

דן שמיר מנתח כל דבר לגורמים, פיני גרשון עובד על אינסטינקטים, אז באמת אני שואל, מה ייחודי אצל בירנבוים?

Puskas

New member
לדעתי אפי וארז הם שני המאמנים היחידים בליגה שמשלבים יכולת להלהיב קבוצה, פיתוח צעירים, המון ידע באימון, המון ניסיון והמון שכל ויצירתיות בבניית הסגל וניהולו.
מעבר לכך שדרוקר, ברקוביץ' ושמיר עובדים כרגע אז הם לא זמינים.
בית הלחמי לדעתי לא בקליבר הזה ופיני יקר מדי ובכל מקרה מאס באימון.

צ י נ י

New member
נו באמת ראשון בעונה שעברה הגיע לגמר גביע ולפיינל פור והציגה כדורסל נהדר.
גם את העונה הנוכחית הם התחילו טוב, אבל אז הגיעה תקופה לא טובה.
וחוץ מזה איזה אלטרנטיבה יש לבירנבויים עכשיו? עוזר המאמן?
אני לי לא סגור על זה אבל נראה לי שהמגמה בשנים האחרונות היא פחות לפטר מאמנים ויותר לעשות חילופים בקבוצות.

Roy M

New member
כבר ענו כמה חברים כאן ובצדק. אם יזרקו את אפי את מי יביאו? זיו ארז (מישהו כבר כתב עליו באיזה אתר)? וינקרנץ? מי?
אין שום אופציה טובה או לפחות דומה לזו של בירנבוים.

Roy M

New member
כי פרי הוא טמבל, או "גורמים בהנהלה" מפגרים.
גם אם באמת יש מחשבה שכזו ומותר, גם אם אני חושב שזו טעות פטאלית, לא צריך לבחוש בתשקורת עם זה.

tristan79

New member
בכל קבוצה שעוברת כמה שבועות לא טובים (ובמקרה הזה באמת מדובר בקצת יותר מחודש - לפני 6 מחזורים ראשל"צ הייתה אחרי הניצחון על מכבי ת"א ואפי היה "גאון כדורסל" וכו') יצאו שמועות כאלו. זה טיב המערכת.
לדעתי זה אומר יותר על טיב הסיקור סביב הקבוצות מאשר על ההנהלות עצמן. 2-3 הפסדים וישר מתחילים עם שאלות "האם מעמדו של המאמן מתערער" ואז גם כשהתגובה היא הודעת גיבוי זה כבר נשמע לנו כמו 'עוד הפסד או שניים והוא עף' (אחרי הכל כולנו יודעים שכשאתה מתייצב מאחורי מישהו אתה נמצא בזווית הכי טובה לתקוע לו סכין בגב).

למעלה