קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

ההרונטס משבחים את רוי היברט ואומרים שהוא עובד קשה מאוד לקראת העונה הבאה.

ג'ורדן פארמר הגיע לסיכום כלשהו עם הקינגס.
למה אני אומר כלשהו? כי לא ברור אם מדובר בסיכום של ממש לעונה הקרובה או רק למחנה האימונים כדי לראות אם הוא משתלב ואז להחתים אותו... או שלא.
אני מניח שיהיו יותר פרטים בהמשך.

דוויט האוורד סבל מהתייבשות ואושפז בבית חולים ובנתיים כבר השתחרר.
ההוקס רוצים לקבל חוות דעת של מומחה כדי לוודא שאכן מדובר בהתייבשות ולא במשהו אחר.

דרון וויליאמס שעבר ניתוח בקע, קיבל אישור לחזור לאימונים.

עתידו של כריס בוש עדיין לא ברור כשבקבוצה לא מאשרים את החזרה שלו למרות שיש המלצות שמאפשרות לו לשחק תוך שימוש במדלל דם מסויים.
לא כל כך הבנתי למה בקבוצה מתנגדים.

Cade Foster

New member
מיאמי רוצים שהביטוח ישלם לו את המשכורת

שהיא כידוע לא קטנה בכלל.
&nbsp
יש מכסה מסוימת של משחקים (10 אם אני לא טועה) בעונה שאם שחקן עובר אותה אז הקבוצה מחויבת לשלם את השכר שלו ולא הביטוח.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אבל אם יש לו אישור לחזור לשחק

אז מה האינטרס שלהם?
מן הסתם הוא לא איזה שחקן גמור והוא יועיל להם מאוד, במיוחד אחרי העזיבה של וויד.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
הם כנראה חוששים מעוד קריש דם שיגמור לו את העונה אחרי חודשיים

אני לא מבין את זה הביטוח לא יכול לטעון

שהם מושיבים אותו בשביל הביטוח היות והוא כשיר לשחק?
אם קבוצה מחתימה שחקן על חוזה של 10 לעונה לארבע עונות, ואחרי שנתיים מבינה שהוא לא שווה את זה, היא יכולה פשוט להשבית אותו כי הוא "פצוע" ולקחת את כספי הביטוח? אף חברת ביטוח לא תסכים לזה. בסוף הם צריכים להרוויח...

Cade Foster

New member
אבל לא מדובר פה באיזו מתיחה בשריר

החשש מבוסס על דברים (מאוד מסוכנים) שקרו.
&nbsp
אני מאמין שבסופו של דבר הוא ישחק. אבל יכול להבין את הצד של מיאמי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דיוויד בלאט יקבל מהקאבס טבעת אליפות

מחווה יפה ובכל זאת קצת טיפשית בעיניי

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה לא קשור

פיטרתם אותו באמצע העונה בבושת פנים
טינפתם עליו בתקשורת
ועכשיו אתם באים ואומרים לו "קח טבעת"?
&nbsp
לי זה נראה יותר כמו קטע של יחסי ציבור כדי להראות כמה הם נחמדים.

מחווה מוכרת

הקבוצה "מזמינה" עוד טבעת לשחקנים/מאמנים שעזבו במהלך עונת אליפות.
לרוב אף אחד לא לוקח את הטבעת, כי זה די פטתי.

נצל"ש - NBA 2K17

סקרמנטו קינגס תפתח את העונה בעוד 8 ימים במתחם האימונים של האולם החדש. אחד הדברים שהכי מצפים להם בסקרמנטו זה האולם החדש, שאמור להיות דור 4 של האולמות, וכולם מחכים למשחק הראשון "לטעום" מהיוקרה [מהרו לשדרג! שחלילה לא תיתקעו עם אייפון 6!....משהו כזה]. אגב, המשחק הראשון שיערך באולם ה'גולדן 1 סנטר' החדש יהיה ב-10 באוקטובר נגד . . . מכבי חיפה. אבל אחד הדברים שהכי מצפים להם, כמו בכל שנה, זה משחק הוידאו.

המשחק יצא לפני שלושה ימים למזמינים מראש. מחר - המשחק בחנויות בתפוצה רחבה. אנקל סאמיואל, כחלק מחבילת סיוע של 3.8 מיליארד דולר בשנה, שלח לי את המשחק.

אבל זו התקופה הזו של השנה של סוף הרבעון ה-III שאתה עובד שעות נוספות, כדי להקטין את הנזק של הבטלנות של שני הרבעונים הראשונים. לכן, אין לי כל-כך את הזמן לשבת על המשחק כמו שהייתי רוצה, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל הייתי מוכרח, לכל הפחות, להיות זה הראשון שישחרר תמונות של עמרי כספי. כן, בשביל זה אני חי, בשביל הבראגינג רייטס!

אז עשיתי משחק ראווה שהפגיש בין סקרמנטו של עמרי לקליבלנד של לברון. זו היתה ההזדמנות שלי לקלוע על הפרצוף של לברון ולהשפיל אותו, אולי כנחמה פורתא על הקיץ הקשה שעבר עלינו. קישור לוידאו - כאן [התעלמו מהחלקים שבהם המסך מוחשך]. ספוילר: במשחק זה לא בדיוק עבד לי כמו שרציתי, אבל...סחטתי עבירה עליו!

בסה"כ, כספי עבר שדרוג רציני - נראה מציאותי כמו שלא היה בשום משחק.
לגבי הדירוג, שכחתי לבדוק, אבל מפרסומים שהיו בתחילת החודש, הוא אמור להיות ב-73 רייטינג. זה כמו ג'רבקו ודנזל ולנטיין [אברם WHO?!]. נדמה שכספי באמת עדיין לא מקבל כבוד, אבל אני מבין את הנסיבות - סקרמנטו קבוצה חלשה מאוד במציאות, ומאחר שיש במשחק שחקנים שלה שזכו לדירוג גבוה, אתה חייב לאזן את זה, הקבוצה צריכה להישמר חלשה גם במשחק. כספי יוצא 4 נק' דירוג פחות מג'ורדן קלארסון למשל, שהוא כוכב עולה, אז אני מניח שאי אפשר להתלונן. אנדרו וויגינס למשל, זכה לדירוג של 82 בלבד, וזה הכעיס אותו. עוד שחקן שהביע אכזבה, אבל מסיבות אחרות, הוא אוון פורנייה, שלדעתו המפתחים פישלו באיך שהציגו את הדמות שלו במשחק.

המשחק נראה טוב. מרגיש טוב ביד. וזהו. הפנים קדימה לעונה חדשה של כדורסל NBA. שנה טובה ולהתראות בשמחות NBA ואחרות!

OrEl74

Well-known member
מנהל

נראה לי שעשו את כספי גדול מידי לא?
ובכלל, מתי ג'ף הורנסק הפך לשופט?

&nbsp

picki23

New member
היוזר שלי באופן מפתיע ב2K זה Picki23 ב PS4

אם מישהו מעוניין לשחק ולהנות

קניתי למחשב ואני דיי מאוכזב האמת

הם פשוט לא שינו שום דבר משמעותי מ2k16..
עצוב איך הם עושים כסף רק מהתאריך של השנה כל פעם מחדש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז אין טעם לקנות?

דווקא קיבלתי את הרושם שהמשחק די שונה בהשוואה ל-2016

למעלה