קצת חדשות

כל מה שיקטין את לו ויגדיל את בלאט ייכתב כאן

גולדן סטייט הם חבורת הזבל. איגי פצוע, בוגוט פצוע, סטף קרי צל של עצמו, סטיב קר מעודדת על עקבים, קליי תומפסון משחק סטנגה עם הטבעת - פלא שקליבלנד לקחו? כל מאמן תיכנים היה לוקח אליפות מול חבורת הקקה הזו - בטוח במיליארד בריבוע אחוזים שגם בלאט היה לוקח, פשוט לברון האפס המאופס שמסר לקיירי במקום לזרוק בעצמו (כי הוא שחקן שלא יודע לעשות כלום חוץ מלשמור, למסור, לקחת ריבאונדים, לחסום, ולנהל התקפה במשך 47 דקות) החליט שבלאט לא בא לו בטוב כי הוא לא בובה על חוט כמו טיירון לו המאמן זבל שלא מקבל שום החלטה ורק נותן ללברון לעשות מה שבראש שלו (ובגלל זה לו הצליח לפרק את הסמול בול של גולדן ולשבש לחלוטין את המשחק של הספלאש בראדרז). ועובדה שבלאט בלי קיירי שהוכיח בסדרה הזו שהוא השחקן הטוב ביותר בעולם כיום וכנראה שני רק לג'ורדן ובלי קוין לאב שהיה טוב מאד יחסית בדקות שקיבל הצליח למשוך את גולדן בהרכב מלא ועם סטף בכושר מצויין ל 6 משחקים מה שמוכיח שבלאט מאמן בכמה רמות על לו.

מ.ש.ל

DRORIKO8

New member

ללמרות 29.7 נק' ב-48.4% מהשדה ו-37.1% מהשלוש

זה יותר טוב מקיירי, וכן הוא נתן שתי תצוגות רצופות של 41 נק' באחוזים גבוהים כשקייריבשני קלע 23...

Nirwood

New member
האמתי? - כל הכבוד לו...

אני מוריד את הכובע בפני כל הקבוצה:

לברון, גריפין...

כנראה שהמהלך של זריקת בלאט היה מהלך נכון, ואי אפשר לקחת קרדיט מהקאבס שנתנו בראש לגולדן סטייט.

עם כל זאת, אני חושב שGS בעצמם יודעים שהם שיחקו זוועה, ואני חושב שסטיב קר עשה טעויות קריטיות בסדרת הפלייאוף, ובראשן ההתעעקשות לשחק גם במשחק 7 עם פאקינג בארנס, ווארז'או, ואזילי, שהיו נוראים.

כשGS שיחקו בלעדיהם הם תמיד היו בפער של 6-8 נקודות, כשהם חזרו לחמישיה, פתאום ירדו היכולת.

מן הראוי גם לציין את הספלאס בראדרס, שהפכו בפלייאוף לפוסי בראדרס.

picki23

New member
יש עצבים על קרי

כי הוא יודע לעשות דברים על המגרש שאף אחד לא יודע לעשות והוא לא הראה לנו 3/4 מזה. לא, יודע אם פציעות או לא בעיניי זה תירוצים, אבל בשביל לקחת את התואר הזה מלברון (וסטף העונה שיחק כמה רמות מעל כולם) הוא צריך גם להראות שהוא יודע לעשות את הדברים הנכונים ולהשפיע אחרת על המשחק. הכמות זריקות טיפשיות שלו כאילו זה עוד משחק צמרת מול מילווקי באקס הייתה לא הגיונית, כאילו שלא מדובר במשחק 7. לעומתו דריימונד גרין היה בעניינים כל הסדרה, כל עוד הוא שיחק.
&nbsp
אז כן אני עצבני על קרי, עצבני על גולדן סטייט שנתנו לי להתעניין בסדרה הזו... הם הקבוצה הטובה בעולם, גם עכשיו אחרי שהפסידו 3 רצוף, הם עדיין הטובים בעולם, מה שהם עשו על המגרש ביכולת פחות טובה עדיין היה נראה מספיק מבטיח בשביל להטיל ספק בכל יתרון של קליבלנד. היה חסר שם את האקסטרה מאמץ, אקסטרה של פעולות נכונות על מנת לסגור את הסדרה.

rapgamer4ever

New member
אני לא הכי מבין למה ציפית

ברור שקרי לא היה בשיאו. אבל מצד אחד אתה רוצה שיראה את הדברים שרק הוא יודע לעשות, מצד שני אתה אומר שהוא לקח זריקות טיפשיות (כשהוא מחטיא הן באמת טיפשיות, כשהוא קולע הן מיוחדות).
&nbsp
לדריימונד גרין גם היו משחקים חלשים בסדרה כמו לכל אחד משחקני הווריורס.

picki23

New member
לא היה בשיאו?

שמע הבחור לא היה פצוע בסופןו של דבר. אמרתי, אלה תירוצים מבחינתי. יש זריקות שהוא קולע והן משוגעות וטוב שהן נכנסות אבל תשמע יש זריקות שאני חושב שאין להם מקום בטח לא ברבע האחרון בטח בלי לסדר רגליים. אלה זריקות שלא נכנסו בעקביות! הדברים שאני מדבר עליהם זה לא לקלוע מחצי מגרש, אין לי הרבה כבוד לזריקות קרקס (למרות שכיף כשהן נכנסות) אני מדבר על דריבלים על החדירה לסל, כל הדברים שהוא יודע לעשות טוב ולא עשה עכשיו. תעזוב שניה את הקליעות, זה לא מסתכם באחוזים זה הרבה מעבר לזה ואני מסתכל על הרבה דברים במשחק חוץ מקליעות שנכנסות. התנועה שלו אוף דה בול הייתה לא יצירתית, לא חכמה בהמון מקרים.
&nbsp
לעומתו דריימונד הופיע ליותר משחקים מאשר משחק 4 בלבד.

rapgamer4ever

New member
פשוט זה לא היה ברור כשאתה אומר "דברים שרק הוא יודע לעשות"

כי קרי הוא לא החודר הכי טוב בליגה או משהו.
אני חושב שאנשים קצת מתעלמים מהעבודה הטובה של קליבלנד ובכלל מדברים שעובדים פחות בפלייאוף לעומת העונה הרגילה. שחקני ההגנה הרבה יותר אגרסיביים אוף דה בול, תופסים ומושכים, בכך מונעים מעבר נקי בין חסימות או חיתוכים לסל. קרי זז אוף דה בול בצורה דומה לבדרך כלל אבל קליבלנד הגיעה מוכנה, תקשרה בהגנה וגם עשתה עבירות שלא שורקים בדרך כלל.
&nbsp
דריימונד עשה סדרה טובה מאוד אין ספק בכלל אבל זה לא נכון לומר שהוא היה טוב בכל המשחקים. לומר שקרי לא הופיע חוץ מאשר משחק 4 זו היסחפות מוחלטת.

picki23

New member
ראפ, אני לא צריך להסביר כל דבר שלא ברור

לא התכוונתי שהוא לא הופיע פרט למשחק 4. ההופעה המרשימה הראוי שלו הייתה במשחק מס' 4, כשהוא עשה את כל הדברים האלה גם לנוכח העבודה הטובה של קליבלנד. העניין הוא שרמת המשחק שלו הייתה נמוכה ולא ראוי למעמד שלו כשחקן מוביל ובמעמד הזה. הוא היה לא פחות ממאכזב. לעומתו דריימונד גרין שיחק טוב במשחק מס' 1, 2, 4 , 7 . ב5 הוא לא שיחק, ב3 הוא וכל הקבוצה לא היו שם ובמשחק 6 פושר. לזאת הכוונה. לא צריך לקחת כל דבר לקיצון, כשאומרים לא הופיע לא אומרים נעלם מתכוונים לזה שהוא לא היה טוב. זה סוד? הוא היה טוב? זה לוקח מהקרדיט של הקאבס? לא, לא ולא.
&nbsp
אני חושב שקליבלנד עשו עבודה פחות טובה בהגנה מOKC אבל תעזוב את זה שניה, הגנה הייתה שם אין ספק. לא ציפיתי ממנו לחדור אחד על אחד, יש דריבל מובס, תנועה אוף דה בול, המשכיות, אינטנסיביות שאף שחקן אחר לא עושה את זה על המגרש. לא מדובר על יכולת אישית של קיירי אירווינג בה חודרים לסל וקולעים זריקה משוגעת. מדובר על דברים שיותר קשה לעשות בפלייאוף אבל עושים. לא הכל מסתכם בקליעה, הוא שחקן יותר טוב מרק קלע.

rapgamer4ever

New member
אני לא מאשים אותך באופן אישי

אבל עדיף לא להתבטא בצורה שיכולה להתפרש כמתלהמת ("לא הופיע לסדרה חוץ ממשחק אחד") כי זה יוצר נרטיב שגוי. כשאנשים חוזרים על משהו שוב ושוב הוא נצרב בתודעה גם אחרי ששוכחים את כל הפרטים. הרבה יותר נכון לתאר את ההופעה של קרי "מאכזבת" מאשר "לא הופיע".
גם המשפט שלך שקרי לא הראה 3/4 ממה שהוא יודע לעשות לדעתי המעיט בערך ההגנה של קליבלנד, זה לא שהכל מתחיל ונגמר ביכולת של קרי ללא קשר למה שעומד מולו. אני יודע שאתה לא חושב שהכל תלוי בקרי אבל זה מה שמשתמע.
&nbsp
מסכים איתך שקרי היה צריך לחדור יותר לסל, פשוט לא דיברת על זה בהודעה המקורית אלא על דברים "שרק קרי יודע לעשות" אז חשבתי שהתכוונת למה שמייחד אותו וזו הקליעה.

למעלה