קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

איגואדלה צפוי לשחק במשחק השביעי ללא הגבלת דקות.
בזמן שהוא לא התאמן איגי מצד דרך להרגע ועשה לעצמו מרתון של פרקי הסופרנוז.
אין כמו סדרת מאפיה טובה כי להכין אותך למפגש מול לברון

לא שמישהו חשב אחרת אבל סטפן קרי לא יושעה מהמשחק השביעי בעקבות התקרית ההיא עם מגן השיניים.
מה שכן, הליגה קנסה אותו ב-25,000$

הניקס מעוניינים בדרק רוז, לא כל כך ברור מה הם מציעים לבולס בתמורה כי ת'כלס...אין להם ממש מה להציע.

הבולס בטרייד שישנה את העולם מקבלים מהפיסטונס את ספנסר דינווידי או משהו כזה (אומרים שהוא פוטנציאל לא קטן) ושולחים לדטרויט את קאמרון בירסטוו.

בן סימנס סוף סוף הסכים להפגש עם נציגים מהסיקסרס שצפויים לבחור בו בבחירה הראשונה בדראפט.

דימרכוס קאזינס הוריד 9 קילו עד עכשיו במהלך הפגרה.

ג'מל קרופורד אומר שהוא רוצה להישאר בקליפרס.

ומזל טוב לעמרי כספי שהתחתן ביום חמישי האחרון איפשהו בקיסריה.
בין האורחים המכובדים שהגיעו היה גם צ'נדלר פרסונס, נייס!

TheReturn23

New member
צביעות שמאפיינת את הליגה, בעצם את כל העולם כולו

ככה מתנהלים דברים פה אין מה לעשות
לא שרציתי שיורחק ההפך לגמרי אבל סתם מעניין אם זה היה שחקן זוטר בסתם משחק ליגה מעניין כמה משחקים השעיה היה מקבל, אני מהמר 10 לפחות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמע, זה בכל זאת משחק שביעי בגמר

וקרי לא התכוון לפגוע באוהד ואף התנצל בפניו ברגע שהוא הבין שזה מה שקרה.
לשם שינוי הליגה נהגה כראוי, לא צריך על כל שטות מיד לפעול ולהרחיק.
&nbsp

NETANELD

New member
אתה גם טועה וגם מגזים

אבל בהתחשב בכינוי שלך אין פלא שאתה אומר את זה.
הליגה דווקא עקבית בעניין הזה, אם אתה זורק לכיוון הקהל את מגן השיניים שלך אתה מקבל קנס של 25K$ , ויש קונסיסטנטיות בקרב הליגה על עבירה כזו.
אנס קאנטר ב 2014 עשה מעשה דומה וחטף 25K קנס, גם ארון ברוקס ב 2012 ונוצ'יוני ב 2010 עשו אותו דבר וקיבלו אותו דבר, אז אין לי מושג מאיפה הבאת את הרעיון הזה של השהייה ממושכת, בטח אחרי שקרי התנצל שנייה אחרי בפני האוהד הזה.
מקרה שונה הוא מ 2006 שיודוניס האסלם ממיאמי גם השליך את מגן השיניים והושעה,אבל זה בגלל שהוא זרק את מגן השיניים שלו על השופט קרופורד, אם קרי היה זורק את מגן השיניים על אחד השופטים או השחקנים אין לי ספק שהוא היה מורחק ממשחק 7.

BeniTaz

New member
אוי נו באמת..

ההרחקה של גרין כנראה שינתה את הסדרה. בוא נגיד שלא היו מדביקים את שתי העבירות שקרי קיבל ללברון. אם כבר מדברים על כבוד.

Cade Foster

New member
מה זאת אומרת מה הניקס יציעו?

הם לא צריכים להציע עליו שום דבר. יציעו מה שצריך להציע כדי שהעסקה תעבור. סלארי דאמפ קלאסי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא בטוח שזה מה שהבולס מחפשים

לדעתי הם מצפים לקבל איזה בחירת דראפט נחמדה ולפי מה שאני מבין, לניקס אין מה להציע בתחום הזה
&nbsp

נצל"ש - הכנות אחרונות

מה זה אומר על הליגה שבסדרות בק טו בק סופר-מאכזבות של גולדן סטייט, אנחנו במשחק שבע. אבל קרדיט לא-מבוטל לברוטוס לו ולצוות שמסביבו שהכינו את הקבוצה נכון. זו היתה דעתי גם אחרי שני המשחקים הראשונים. לפחות בראשון, קליבלנד היתה טובה יותר, ואם לא איבודי הכדור של לברון במחצית השניה שיצרו ריצה של גולדן סטייט, אני לא יודע אם קליבלנד לא מנצחת שם.

** התדמית "הנקייה" של משפחת קארי ספגה מכה אחרי משחק 6. עיישה קארי, ה"מאמי הלאומית" שלנו, היתה בטירוף על השיפוט. היא הבינה את גודל הטעות ומיהרה למחוק את הציוץ, אבל לא לפני שאלפים מבני כת המאמינים שיתפו כאילו היה מדובר בתמונת טופלס של סלבית ישראלית. בציוץ חדש, היא נימקה את איבוד העשתונות בקטע של "עברתי לילה לבן אחרי שאבא שלי זוהה לאחר המשחק ע"י המשטרה באופן שגוי כעבריין נמלט רק בשל מראהו החיצוני ועוכב לחקירה!" כזה. עוד לפני המשחק, עיישה התלוננה שקבוצה של כ-100 אנשים ממשפחות שחקני גולדן סטייט עוכבו בכניסה לאולם דקות ארוכות, כאשר דודן של עשייה אף לא הורשה להיכנס לקזינו בקליבלנד מאחר שלבש חולצה של גולדן סטייט.

האנשים היצירתיים באמת לא ביזבזו זמן, וקיבלנו הסתלבטות רצינית על סטף - אם זה קאיירי , לברון או לברון 2#.

** הבת של ג'יי אר סוויש שמחה מהניצחון במשחק 6, אבל יותר מזה שמחה שאבא שלה לא נחתך מהקבוצה. יו רייזד הר וול, מיסטר סוויש.

אני בכלל במוד של לפרגן לג'יי אר, כי הסוכן שייצג אותו הקיץ במו"מ על החוזה החדש הוא יהודי מניו יורק, בוגר אונ' ישיבה האורתודוקסית, דניאל חזן. הוא גם הסוכן של כריס סמית' [אח של ג'יי אר] ושל שון דוסון. חזן [24] הוא סוג של ג'רי מגוויר של הריל לייף, איש של סוכנות אלמונית, מזכירה במשרה חלקית ועציץ, שמחפש להילחם בסוכנויות הגדולות והבלתי מנוצחות. הוא פתח את הסוכנות שלו לפני כשלוש שנים אחרי אקזיט שעשה ובעונה שעברה רשם כותרת ראשונה כשסידר לאלייז'ה מילסאפ [אח של, ואקס מכבי 'עלית' תל אביב] את הג'וב ביוטה, מה שהפך אותו בגיל 23 לסוכן הצעיר באותו זמן עם שחקן ב-NBA. את המשאים ומתנים ימשיכו לנהל השמות הגדולים, אבל היתרון של חזן, כמו כל סוכן צעיר היום במשחק, שהוא מבין ברשתות החברתיות וגם יכול לנהל אותם ביומיום היכן שהסוכנים הגדולים לא זמינים בכל רגע מפאת כמות השחקנים שהם מייצגים.

טוב. מה יש להגיד. משחק גורלי הלילה. שהכדורים אמן יפלו בצד שלי.

לא יודע אם הייתי מתאר את דינווידי כפוטנציאל לא קטן.

מה שכן יש לו שפם שזה תמיד נחמד.
&nbsp
לא הצליח לגרד יותר מידי דקות בדטרויט בשתי העונות הראשונות שלו למרות פציעה ולאחר מכן טרייד של ג'נינגס והאימפוטנטיות הכללית של סטיב בלייק. יש לו ראיית משחק סבירה ויכולת סקורינג בינונית. פוטנציאל כלשהו כמובן יש, אחרת הוא לא היה בליגה, אבל פוטנציאל קטן נשמע לי כמו תיאור יותר טוב מפוטנציאל לא קטן

&nbsp
אולי 2 משחקים טובים נגד שיקאגו לפני שנתיים (10 אס', 10 נק' בראשון ו-12 נק', 9 אס' בשני) הם המקור לטרייד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
"יש לו שפם שזה תמיד נחמד"

טוב זה לא שאני חושב שהוא הולך להיות עכשיו המחליף של רוז.
אבל כנראה שהבולס חושבים שהוא עדיף להם על בירסטוו.
&nbsp
בכל מקרה, זה לא מה שישנה את יחס הכוחות בליגה

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמועה חמה אבל בכל זאת רק שמועה

דירק נוביצקי שוקל לחתום בגולדן

לא יודע כמה אמת יש בזה ואם אפשר להתייחס לעניין ברצינות אבל זאת השמועה שרצה הבוקר בכל מיני אתרים (לא הכי רציניים יש לציין)

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד עדכונים

לברון אמר שהוא כנראה לא ישתתף באולימפיאדה אבל קווין דוראנט, דריימונד גרין וקיירי ארווינג בטוח יקחו חלק בסגל האולימפי כך שהאמריקאים יכולים להיות רגועים.
&nbsp
דקה אחרי שהקאבס זכו באליפות, ריצ'רד ג'פרסון הודיע שהוא פורש.
&nbsp
מילווקי מחפשים טרייד לגרג מונרו.
&nbsp
סטף קרי אומר שהוא לא מתכוון לעבור ניתוח בקיץ (אגב, מה איתו ועם הנבחרת? משום מה לא מדברים עליו)
&nbsp
&nbsp

Nirwood

New member
עם היכולת שלו מהפלייאוף - עדיף שלא ישתתף..

וחוצמזה אני לא מבין מה אתם מתרגשים מהאולימפיאדה, במדד של כדורסל אין לזה שום משמעות.

Nirwood

New member
בקצרה:

אם האולימפיאדה היא תחרות בינלאומית שתכליתה היא תחרות בין האומות בתחום הספורטיבי, אז הרי שבתחום הכדורסל אין שום משמעות.

מכיוון שגם החמישיה החמישית של נבחרת ארה"ב יכולה בקלות לקחת את הטורניר.

בכל השנים עד היום, נבחרת ארה"ב לא לקחה את מדליית הזהב בעיקר בגלל שלא כל הכוכבים התייצבו לטורניר, וגם אלה שהתצייבו דיי זרקו זין ולא ממש שיחקו באווירה של פלייאוף NBA, מקווה שהייתי מספיק ברור.

ואם עדיין לא הבנת:

הפער בין ארה"ב לשאר העולם בכדורסל הוא יותר מדי גבוה, ככה שלא ניתן אפילו ליצור גרף להמחשה.

Reutk

Active member
לפי התאוריה הזאת

שקבוצה לוקחת אליפות נ.ב.א באופן דומיננטי בגלל שהיא כל כך גדולה על כל שאר הליגה (כמו הלייקרס של שנות ה-2000) אין שום משמעות לאליפות שלה. בשנים כאלה צריך לוותר בכלל על העונה חבל...

fatnoam

Active member
רק שתדע שב-2004 ארה״ב לקחו את הארד

את הנבחרת הובילו דאנקן ואייברסון. לקחו איתם כמה שחקני שנה שניה בליגה - לברון, ווייד, כרמלו. כמו כן, שיחקו שם סטארים מרחבי הליגה - שון מריון ואמארה סטודמאייר, סטפון מארברי, לאמאר אודום וריצ׳ארד ג׳פרסון.
&nbsp
בוא נגיד ככה - ממש אבל ממש לא חמישיה חמישית. היו חסרים כוכבים - כמו קובי, שאק ומקגריידי - אבל זו היתה נבחרת חזקה. והם הפסידו (לליטא אני חושב) בחצי גמר וחזרו הביתה עם הארד.

למעלה