קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

מייק דאנטוני סגור ביוסטון ל-4 עונות, צפוי להשתכר כ-16 מליון בתקופה הזאת.

ממפיס סיכמו הם דיוויד פיזדייל שהיה עוזר המאמן שלהם למשרת המאמן הראשי של הקבוצה לארבע העונות הבאות.

כצפוי, בעקבות הסיכום ביון הרוקטס לדאנטוני, דוויט האוורד צפוי לעזוב את הקבוצה.
אורלנדו (כן כן, אורלנדו) מאוד רוצים להחתים אותו והאוורד אמר כבר לפני מספר שבועיים שהוא לא פוסל את האפשרות הזאת.
מצד שני, אחד מחברי הקבוצה שלו טוען שהאוורד לא באמת רוצה לעזוב את הרוקטס ושזה סתם ספין של הסוכן שלו.

הפצצה של השבוע מגיעה מכיוונו של יואקים נואה שלטענת כמה משחקני הבולס אמר שהוא והבולס סיימו ושהוא כבר לא יחזור לשיקאגו.

אמא של ריקי רוביו נפטרה השבוע ממחלת הסרטן והיא רק בת 56.

rapgamer4ever

New member
תיקון קטן

פיזדייל היה עוזר מאמן במיאמי. הוא עבר הרבה עם הקבוצה הזאת. החתמה מעניינת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה

OrEl74

Well-known member
מנהל
בפילדלפיה מחפשים טרייד על נואל או אוקפור

המטרה, לסחור באחד משני הכישרונות הצעירים האלה כדי להביא לקבוצה שחקן שיקפיץ אותם למעלה כבר העונה (תם עידן הטאנקינג?)
&nbsp
למה יש לי הרגשה שכרמלו עומד למצוא את עצמו בפילדלפיה בקרוב?

Ori L88

New member
ממש מקווה שבוסטון ילכו על אחד מהם.

בוסטון זקוקה נואשות גם לרים פרוטקטור (נואל) וגם לשחקן שמסוגל לשים נקודות בעמדות הפנים (אוקפור) ממש אשמח לטרייד תמורת אחד מהם. לפי מה שאני מרגיש שניהם יותר טובים ממה שהסלטיקס יכולים לקבל מהדראפט הנוכחי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם אני זוכר נכון

אחרי הטרייד דדליין פורסם שהסלטיקס ופילי היו במגעים מתקדמים מאוד על טרייד שיעביר את אוקפור לסלטיקס וזה נפל ברגע האחרון, כך שזה לא יהיה מפתיע אם המהלך הפגרה זה אכן יקרה.
&nbsp
למרות שנראה לי שפילי מחפשים יותר ממה שיש לסלטיקס להציע.
&nbsp

אין הרבה קבוצות בליגה (אם בכלל) שיש להם יותר להציע מהסלטיקס

ומעוניינות באוקאפור.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני יוצא מנקודת הנחה

שכשקבוצה מוכנה לוותר על פרוספקט כמו אוקפור, היא רוצה בחזרה שם גדול יחסית.
אני לא מאמין שהם יסתפקו בשחקנים שיש לסלטיקס להציע (בהנחה שבבוסטון לא יוותרו על אייזיה תומאס)
&nbsp
אגב, גם השם של הבולס הוזכר בהקשר הזה לפני הטרייד דדליין ולהם באמת לא נראה לי שיש מה להציע חוץ מבאטלר.
&nbsp
&nbsp

פילי מקווה שאת הסופרסטאר שלה היא תשיג בדראפט השנה

וכדאי להקיף אותו בשחקנים איכותיים ולא בלאגניסט כמו אוקאפור עם כל הדרמה שהוא עשה השנה. טרייד של אוקאפור על הבחירה השלישית של בוסטון (מהנטס) + קראודר + בחירה עתידית נוספת (אולי זאת של דאלאס שבוסטון קיבלנו מהרונדו טרייד) לדוגמא יכול לסדר אותם לא רע.
&nbsp
הרכב של החתמה כלשהי כרכז - באדי הילד (מהבחירה של הנטס) - קראודר - בן סימונס - נרלנס נואל יכול להיות הרכב מעניין, גם אם קצת לוקה בקליעה. בכל מקרה, זאת סתם דוגמא, אבל אם קבוצה בבנייה לא מוצאת בבוסטון משהו שהיא צריכה אז היא לא תמצא כמעט בשום מקום.

rapgamer4ever

New member
לדעתי זה מחיר גבוה מדי בשביל אוקאפור

לא הייתי נותן עבורו בחירה 3+קראודר.
כמובן שבעיקרון אני מסכים איתך, לבוסטון יש יותר ממספיק נכסים בשביל להשיג אותו.
&nbsp

יש מצב, אני לא כל כך עוקב אחרי מכללות אבל זכור לי

שקראתי שמעבר לשניים הראשונים זה דראפט די חלש, אז הגיוני שבחירה שלישית של 2016 שווה פחות מזאת של 2015 (אוקאפור). אבל קראודר באמת יושב על חוזה מדהים לעוד הרבה זמן מה שמעלה מאוד את ערך הטרייד שלו, אז יש מצב שזה טרייד טיפה מוגזם..

liron1311

New member
פילי רוצים את קריס דאן

הרכז הכי טוב בדראפט. הם מחפשים בחירה #3-6 לקחת אותו. #3 בשביל אוקפור זה טרייד די שוויוני, להוסיף את קראודר זה ממש מוגזם ולא יקרה. אם הסלטיקס רוצים את אוקפור אז הם יכולים לבנות איזה טרייד אבל אני מניח שהם יחפשו אופציות אחרות בטרייד קודם כל.

picki23

New member
זה מוזר

סימונס ייקח לקריס לדאן את רוב מלאכת הריכוז.
&nbsp
מצד שני 2 שחקני פיק אנד רול זה חיובי

rapgamer4ever

New member
אני גם לא עוקב אחרי מכללות אבל לדעתי סקאוטרים לא תמיד יודעים

עד כמה דראפט מסוים הוא חזק. כולם שיבחו את דראפט 2014 שנראה בינתיים בינוני מינוס. לעומת זאת דראפט 2015 הוא מצוין עם הייפ יותר נמוך. אני לא מבטל לגמרי את דעתם אבל מן הסתם יהיו שחקנים טובים בדראפט הזה גם מבחירה 3 והלאה.
&nbsp
יכול להיות שאוקאפור שווה יותר מבחירה 3 אבל קח בחשבון שפילדלפיה לא יכולה להשתמש בו כמו שצריך לצד נואל, כלומר אפשר להפעיל עליה לחץ מסוים.
אני במקום בוסטון הייתי מוכן להוסיף לעסקה כל שחקן חוץ מאשר אייזיאה, בראדלי, קראודר וסמארט.

Ori L88

New member
לא נותן את קראודר

שיקחו את טרי רוזיר , את אחד מצמד הגלמים סאלניג'ר את אוליניק. בנוסף לבחירה השלישית.
ואני אישית ממש מעדיף את נואל.

פולספגן

New member
אומנם עדיין זה לא סופי וזו תהיה טעות מבחינתו לאמן בקבוצה

מוסלמית, "דייויד בלאט מצא לעצמו קבוצה חדשה דווקא באירופה. המאמן הישראלי צפוי לאמן בעונה הבאה את דרושפאקה הטורקית תמורת סכום של מיליון וחצי יורו נטו."

"כדורסלן העבר הטורקי ומי שמשמש כיום כחבר הנהלה בכיר בדרושפאקה, איברהים קוטלואי, הגיב לידיעה: "עוד לא לקחנו שום החלטה בנוגע לעונה הבאה. זה נכון שהחוזה של אוקטאי מחמוטי הסתיים ויש לנו מחשבות ומועמדים, אבל נכון לעכשיו עוד לא בחרנו מאמן"."

"עיתונאים בכירים המסקרים את ה-NBA טענו כי בלאט יוכל להתמנות כעוזר מאמן, וכעת השאלה היא האם הוא אכן מצא משרה כזו ו-ויתר עליה - או שפשוט נותר ללא הצעות."

למעלה