קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

למקרה שפספסתם את הסיפור הגדול של היממה האחרונה, ג'ואי קרופוד פורש משיפוט בעקבות פציעה בברך (מסתבר שגם שופטים פורשים בגלל פציעות)
טים דאנקן מוסר היי...

עוד אחד שהודיע על פרישה הוא נשיא הספרס, פיטר הולט.
מי שתחליף אותו בפקיד היא לא אחרת מאשר אישתו...מוזר קצת.

הקינגס השעו את קאזינס ממשחק אחד בעקבות תקרית מילולית בינו ובין ג'ורג' קארל במהלך המשחק מול המג'יק.
למרות ההצהרות של קאזינס שהוא רוצה להישאר בסקרמנטו, אני לא כל כך בטוח שהם רוצים את אותו הדבר.

או ג'י מאיו שבר את הרגל וגמר את העונה.

גם חברו לקבוצה מייקל קארטר וויליאמס צריך לעבור ניתוח בירך וסיים את העונה.

וגם מאריו צ'אלמרס כנראה סיים את העונה עם חשש לקרע באכילס (זה עדיין לא רישמי)

כריס בוש הצהיר שכריש הדם נעלם ושהוא מקווה לחזור לשחק עוד העונה.

הספרס ניפנפו את ראסול באטלר כדי לפנות מקום ולהחתים את קווין מרטין.

מרכוס טורנטון ששוחרר ע"י הרוקטס, סיכם בוושינגטון.

ולסיום...
ארון גורדון התארח בתוכנית של אלן דג'נרס וזה מה שקרה שם:
http://clutchpoints.com/aaron-gordon-goes-on-the-ellen-degeneres-show/

billc

New member
פיטר הולט הוא גם הבעלים של הקבוצה

ולמרות שזה נראה תפקיד מאוד סימלי (נשיא קבוצה), יש דברים מאחורי הקלעים,
בזמנו הם בנו את המגרש att center הם בטח משתתפים בוועידות של הבעלים של הקבוצות לקבל החלטות לגבי הליגה, הם מממנים GM שעושה את עיקר העבודה ומקבלים דיווחים, וכאשר מקבלים את גביע הנצחון הוא הראשון שמקבל ואומר כמה מילים, לפי מה שקראתי אשתו היתה מעורבת בקבוצה לא פחות ממנו רק עשתה את זה מאחורי הקלעים, בקיצר ההחלטה שלהם להעביר את הנציגות של הקבוצה לידה יכול לומר כמה דברים , יכול להיות שהיא ביקשה את זה (יש לו הרבה תפקידים אחרים בעסקים אחרים), יכול להיות שהוא לא בקו הבריאות, בכל מקרה לי זה לא נראה מוזר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה

הספרס פשוט גאונים

איך הם כל פעם מצליחים לקחת את הוטרנים המצוינים האלה בגרושים
ווסט, דיאו, מרטין בפרוטות, בתוספת למילס וג'ינובילי...ספסל שכל קבוצה הייתה חולמת עליו, ותחשבו שיש להם גם את אחת החמישיות החזקות בליגה
בקיצור אחרי גולדן סטייט אני שם את הכסף שלי עליהם
&nbsp
תאכלס גם מרטין זה בדיוק מה שהם צריכים כרגע
קלעי שלשות טהור, שחקן שיכול לקחת את הכדור כשהעסק תקוע וללכת להביא 2 קלילות מהעונשין
שחקן שעבר הרבה קבוצות חרא ופציעות קשות, רק ירצה לשחק את ה10-15 דקות שלו ולנסות להביא טבעת כשהוא רואה את סוף הקריירה שלו לא רחוק באופק
&nbsp
סחטיין על המהלך, פשוט קבוצה שמתנהלת מדהים.

billc

New member
מעצבן שמחר המשחק בין הספרס לאוק הוא אחרי

בק2בק של אוקלהומה, רציתי שפעם אחת יראו לעולם שהספרס הם קבוצה זקנה ואיטית,
אבל כנראה הליגה רצתה לאזן את המשחק הזה, ורצו לעייף את אוקלהומה כידי שדאנקן יכול לעמוד בקצב.

Anfield

New member
מאוד מעצבן

בלי לקחת קרדיט מספרס, אולי הם יותר טובים אולי הם לא יותר טובים, לא נקבל תשובה על זה היום בלילה. למשחק כזה צריך 100% אנרגיות וגם אפילו קצת מזל. אני רואה אותנו מתים איפשהוא באמצע רבע 3 או רבע 4 סטייל גולדן סטייט לפני שבוע. יכול להיות גם יותר גרוע.
הצד החיובי של הסיפור? אפשר רק להיות מופתע לטובה.
&nbsp
אחרי כל החגיגה הזאת של ה24 שעות האחרונות, נהיה צמודים לקליפרס, כדאי שנתאפס שלא נאבד בטעות את המקום ה3.

Ori L88

New member
כתבה נחמדה

לא הזכיר מספיק את מרכוס סמארט ואוון טרנר שממש טובים , במיוחד נגד חמישיות שניות. סמארט שחקן הגנה משובח ומתחיל למצוא גם את ההתקפה , וטרנר מנהל משחק ברמה מאוד גבוהה לחמישיה שנייה. הבעיה העיקרית היא איך סופרסטאר ישתלב בשיטה נטולת אגו הזו , קרו דברים מעולם אבל אני בספק שיום צלול אחד דמרכוס קאזינס יחליט להתבגר ולהשתלב בשיטה ובתרגילים. נקווה לקצת מזל סוף סוף ולבחיר הראשונה בן סימונס!.
עוד משהו שלא הסכמתי איתו , זה שהוא רשם שכולם ירצו לבוא לשחק בבוסטון. לא זוכר שאף FA בעל שם חתם שם ב20 שנה האחרונות , לא יודע בדיוק למה זה. אבל זה לא יעד אטרקטיבי ל FA לצערי (למרות שזה צריך להיות) אולי במקום לכוון לסופרסטאר , צריך לכוון לכמה שחקני שיטה כמו אל הורפורד.

myway23

Active member
אני לא חושב שהורפורד מתאים

הייתי מעדיף שיתנו מקס לוויטסייד במקום לתת מקס להורפורד.
בהחלט חסרים שם עוד איזה 2 שחקנים חזקים, אבל כרגע מה שמחזיק את המועדון זה שכולם שם הם יחידה אחת, כולם נלחמים ומקריבים עבור השני - סטיבנס עשה עבודה משובחת בנושא הזה.
לדעתי התיקרה היא גמר המזרח, שזה מאוד מכובד.
אמיר ג'ונסון לדעתי זה חתיכה שניתן לוותר עליה (אופציית קבוצה בשנה הבאה), בייחוד שהוא לוקח 12 מיליון, אני חושב שסאלינג'ר בחצי השני של העונה מוכיח את עצמו ומגיע לו לקבל חוזה נחמד, השאלה אם הוא לא יתפוס תחת עכשיו. אם זלר יסכים לקבל חוזה נוח, הייתי מחתים אותו, הוא מחליף נחמד אבל צריך לעבוד על ההגנה שלו, הוא לא מספיק טוב וחבל. עוד אחד שצריך לקבל חוזה זה טרנר שנותן עונה מעולה, אני מניח שהוא יקבל באיזור ה 10 מיליון עם העליית שכר שבפתח.
&nbsp
יש עתיד בבוסטון, נקווה שאיינג' לא יעשה שטויות עם כל האופציות שיש בידיו (לצערי יש לי הרגשה שזה יקרה :\)

liron1311

New member
בוסטון בצרות, קראודר בחוץ לשבועיים לפחות

הוא ה3 האמיתי היחידי בסגל ובחודשיים האחרונים גם מסיים את רוב המשחקים ב4.
&nbsp
מעניין לראות את מי סטיבנס יכניס במקומו, אני מניח שאת טרנר לחמישייה למרות שגם סמארט זאת אופציה במאצ'אפים מסויימים. הבעיה כפולה כי לוח המשחקים הקרוב (עד אפריל בעצם) קשה וב2 המשחקים הקרובים יש להם את דוראנט וג'ורג'.
&nbsp
יכול להיות שידרדרו למאבקי הפלייאוף. מקווה שיצליחו להישאר לפחות ב5-6#.

liron1311

New member
LSU ובן סימונס יחמיצו את טורניר הNCAA

בהמשך לעונה הרעה שלהם, LSU הושפלו שלשום בזדמנות האחרונה שלהם להגיע לטורניר כך שלא נזכה לראות את בן סימונס, הפייבוריט לבחירה הראשונה בדראפט הקרוב, משתתף בטורניר.
אמנם זה לא סיפור גדול והוא עדיין המועמד המוביל לבחירה הראשונה (הטורניר יותר מערב סינדרלות ודרמות מאשר מציג את הפרוספקטים הבולטים) אבל אם ייבחר #1 זו פעם ראשונה מ1978 שזה יהיה שחקן שהשתתף בקולג' אבל לא בטורניר. לא ברור אם סימונס ישתתף בטורניר הזניח יותר (NIT) ובכך יסתכן בפציעה.
סימונס לא ייפול יותר מלבחירה שנייה אבל יש עוד סיכוי שברנדון אינגרם ייבחר לפניו, שניהם הטופ 2 הבולטים של הדראפט הזה (שלא מסתמן כחזק במיוחד אבל כבר אמרו את זה בעבר על דראפטים חזקים). אינגרם ישחק בדיוק.
&nbsp
הטורניר מתחיל ב17.3

picki23

New member
יש שם כמה שחקנים טובים שהייתי מהמר עליהם

אני חושב שבאדי הילד מזכיר בצורה מסוימת את דוראנט.

liron1311

New member
דווקא אינגרם בדר"כ מקבל את ההשוואה לדוראנט

כפורוורד ממש גבוה, רזה וסקורר.
&nbsp
את הילד לא ראיתי יותר מדי אבל הוא הזכיר לי את לילארד קצת

picki23

New member
גם לי אינגרם מזכיר את דוראנט

רק שהגובה שלו בפועל יותר כמו של לברון.
&nbsp
גם הילד נמוך יותר מדוראנט. הוא לא כמו לילארד בעיניי כי הוא לא חודר לסל אחרי פיק אנד רול וקרוסאובר. הוא יותר חודר לסל כמו פורוורד בעיניי.

זאת צריכה להיות פה הכותרת המרכזית

אני בהלם.
מצד אחד מוסר עבודה ומשמעת מאד בעייתיים, אבל מצד שני זה השחקן הכי כשרוני שחתם בישראל כבר עשרות שנים

אני לא בטוח אם מוסר עבודה לקוי היה הבעיה של רובינסון

ותעיד האתלטיות המטורפת שלו, בטח כשלוקחים בחשבון את הגובה שלו, שלא מגיעה נטו מגנטיקה אלא מהמון המון עבודה ואימונים.
&nbsp
הבעיה העיקרית הייתה שעם כל הכבוד לאתלטיות, הוא נמוך רצח ולכן שומר מאוד בעייתי ובצד השני הוא בעיקר סקורר שיכול להתפוצץ בכל רגע נתון אבל לא מספיק יעיל באופן ממוצע.

למעלה