קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

לפי השמועות האחרונות, ג'מאל קרופורד לא ממש רוצה להישאר בקליפרס והיה מאוד שמח לשחק בקליבלנד.

הקאבס אומרים שההחתמה של ג'י אר סמית' וטריסטן תומפסון היא רק עניין של זמן.

ג'ייסון טרי הקשיש קיבל הצעה מהפליקנס, לא ברור מה בדיוק ההצעה ועוד יותר לא ברור, אם הוא מתכוון לקבל אותה.

מרקיף מוריס לא מעוניין להמשיך בפיניקס

למקרה שפספסתם, דאנטה אקסיום קרע רצועה בברך וכנראה יחמיץ את העונה הקרובה.

מצורפת רשימת השחקנים החופשיים, מי חתם איפה ומי עדיין ללא עבודה.
רק לי זה מוזר שבוזר עדיין לא חתם בשום קבוצה?
http://www.nba.com/freeagents/2015/?cid=nbacomsocial_tw_sf11712423

דיוויד רובינסון חגג 50 לפני יומיים, אז זה הזמן להיזכר במשחק הקווטרופל דאבל המטורף שלו (34 נק', 10 ריב', 10 אס' ו-10 חסימות)

Executioner

New member
מרקוס מוריס עבר בטרייד לא?

יכול להיות שזו הסיבה שמארקיף פתאום רוצה לעזוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה לא חדש

מרקיף כבר הביע חוסר שביעות רצון מהטרייד על אחיו התאום.
אבל מה זה אומר בעצם? שהוא ישחק רק בקבוצה שאחיו משחק בה?

OrEl74

Well-known member
מנהל
הליגה ואיגוד השופטים הגיעו להסכם ל-7העונות הבאות

רק הם מבינים מה זה אומר

OrEl74

Well-known member
מנהל
91 נק' לבוגי במשחק צדקה

דימקרוס קאזינס השתתף במשחק צדקה שאורגן ע,י אריק בלדסאו ונערך באלבמה והפציץ עם 91 נק'!
בלדסאו עצמו הפציץ עם 85 נק'.
כנראה שזה לא היה משחק מדהים במיוחד אבל עדיין מרשים

Lechoke Lames

New member
לגבי הפרישה הראשונה של ג'ורדן והחזרה...

השבוע יצא לי לצפות סוף סוף בשני סרטים שנותנים את התמונה השלמה לגבי הסיפור הזה. הסרט הראשון מסביר יפה את הסיבות לפרישה ומתאר את העונה שבה שיחק בייסבול. הסרט השני חושף את הסיבה האמיתית לחזרה. לא ברור למה לקח לי כל כך הרבה זמן עד שצפיתי בסרטים האלה (במיוחד בשני), אבל הם העבירו לי טיסה בכיף. מומלץ!

ממש וויכוח כמו בשכונה

all time bulls vs all time lakers
משעשע מאוד..
מה שלא הבנתי למה לעזאזל שאקיל שם את הוראנס גראנט בתור הסנטר של הבולס,
כשבבירור ארטיס גילמור היה הסנטר הכי טוב בתולדות הבולס.
אולי היחידי שיכל לאמלל את קארים וצ'מברלין בהגנה בזמנו (מתוך סרטים שראיתי, ראיונות וכו')

OrEl74

Well-known member
מנהל
סתם אידיוטי

נראה ששאקיל פשוט חיפש פרובוקציה חדשה וסקוטי פיפן אמנם סיפק לו אותה אבל ג'ורדן הרבה יותר דיפלומט מזה.
&nbsp
וסתם דרך אגב, ליהאו יש פרוייקט במהלך הקיץ שבו הם בוחרים את חמישית כל הזמנים של כל קבוצה ותנחשו מי לא נמצא בחמישיה של הלייקרס

http://sports.yahoo.com/blogs/nba-b...rting-five--los-angeles-lakers-205035304.html
&nbsp
מצד שני, הבחירות שלהם די אידיוטיות, רק תראו את החמישיה של הבולס ותבינו לבד...
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-b...e-starting-five--chicago-bulls-195930575.html
&nbsp

rapgamer4ever

New member
פרוייקט נחמד

חלק מהבחירות תמוהות כמו שציינת אבל עדיין נחמד לקרוא.

נצל"ש-
,אבל בכל זאת: רגע לפני שזה הופך לויראלי גם בישראל

#בין_הראשונים #ווז'נארובסקי_הישראלי

פורסם לפני כמה שעות והייתי רוצה לקחת על זה קרדיט בתור שליח הציבור לענייני טרנדים באתר הקאלט והמופת 'יוטיוב'.
....רגע, מה זה? שינו פה את הסמיילים לגמרי, איפה הסמיילים האהובים עליי?! מה הם השתגעו?!
. יותר מדי סמיילים דומים, שיט איתם [או
איתם].

אניהאו, אני מאמין שמחר נקום לבוקר חדש שבו ידברו על הסרטון הזה.
קובי פרסין [לשעבר 'מודל פרנקסטרס טיוי'] בניסוי חברתי מעניין: האם בנות 12-13 שמתכתבות איתו ברשתות החברתיות כמה ימים תסכימנה להיפגש איתו בחשאי באזור מגוריהן [ואף בביתן] למרות שהן אינן מכירות אותו?

fatnoam

Active member
שמועות טריסטן תומפסון

מסתבר שתומפסון לא מרוצה מזה שהקאבס לא הציעו לו את הסכום שהוא חיפש (באיזור ה-90 מליון לחמש עונות).
&nbsp
אם לא יהיה שינוי, הפורוורד מתכוון לחתום על ה-Qualifying Offer, שמגיעה אחרי חוזה הרוקי שלו, על סך 6.8 מליון לעונה, ובעונה הבאה לחפש את חוזה המקסימום. בעונה הבאה, כידוע, עולה תקרת השכר, ולא פחות מ-20 קבוצות יוכלו להציע לו מקסימום אם ירצו.
&nbsp
לו תומפסון יחליט לחתום על ה-Q, לקאבס אין מילה בעניין. הם מחויבים לתת לו את זה.
&nbsp
אני חושב שהוא עושה טעות. אני לא חושב שיש קבוצה שתתן לשחקן מהסוג שלו מקסימום (באותו האופן שאני לא חושב שדריימונד גרין יקבל מקס׳ במקום שאינו גולדן סטייט), ולדעתי עדיף לו עכשיו לחתום על חוזה טוב.
&nbsp
לכו תדעו, שנה הבאה לאב בעונת חוזה, יכול להיות שהוא ינפק עונה של 24-13, ומי יזכור את טריסטן בכלל בסוף העונה?
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
בהחלט הימור מצדו

1. אני אוהב ששחקן מהמר על עצמו אבל במקרה של טריסטן לא בטוח שזה הדבר הכי חכם. כשלאב יחזור הוא יקבל את מירב הדקות בעמדה. המניות של תומפסון נמצאות עכשיו בשיא, אם המעמד שלו יחזור למה שהיה לפני שנה הוא יפגע מההחלטה הזאת.
&nbsp
2. מה משחק לטובתו? כמו שאמרת העובדה של-20 קבוצות בליגה יש מקום להחתים חוזה מקסימום (לחלקן אפילו שני חוזי מקסימום). כמובן שלא יהיו בקיץ הבא 20+ שחקנים ששווים מקסימום, מה שיאפשר לשחקנים מהדרג השני והשלישי לזכות בחוזים עצומים. מכיוון שהתקרה עולה כל-כך גם רצפת השכר תעלה וקבוצה שמשלמת 50 מליון דולר תספוג קנסות שיעלו אותה לרצפה.
&nbsp
3. צריך לקחת בחשבון שה-QO בסך 7 מליון היא עוד שנה שבה טריסטן לא מרוויח את הכסף הגדול שהיה יכול להרוויח. לדוגמה אם בשנה הבאה טריסטן יחתום על 60 מליון ל-4 שנים כפי שהציעו לו השנה, מבחינת ריאלית הוא הפסיד כסף.
&nbsp
4. יכול להיות שמדובר באיומי סרק ותומפסון מחכה לקבל הצעה משופרת מקליבלנד השנה ולסגור שם. אם תומפסון יעשה עונה טובה ויהיה UFA בשנה הבאה אני מעריך שהוא לא ישאר בקאבס (הם יצטרכו לחדש חוזה שמן גם ללברון ולמוזגוב).
&nbsp
יהיה מעניין.

מעניין. לדעתי זאת טעות שלו. הערך שלו לעולם לא יהיה טוב יותר.

לאב אגב, חתם על חוזה ל5 שנים בקליבלנד ככה שהוא לא יהיה בעונת חוזה.
&nbsp
עוד משו - דריימונד גרין גם לא קיבל את המקסימום בגולדן. חתם על 85 ל-5 עונות כשהמקסימום שלו יותר קרוב ל-95.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים ולא מסכים

לגמרי מסכים שהערך שלו לא יהיה גבוה יותר
אבל כשתקרת השכר עולה והמשכורות כל כך חסרות פרופורציה, בהחלט יתכן שהוא יקבל את מה שהוא רוצה
&nbsp
אני מקווה בשביל הקאבס שהם לא יהיו אלה שיתנו לו את הסכומים האלה.
&nbsp

למעלה