קצת חדשות

fatnoam

Active member
לברון זכה ב-mvp ב-09 וב-10

כך שבארקלי לא היחידי שחשב כך אם משתמשים במשוואה של mvp=better player.
&nbsp
אני גם חושב אגב שבשנים האלה לברון טוב מקובי, אבל אולי אני מקוטרג כשונא קובי אז לא יודע כמה אני רלוונטי לדיון פה.
&nbsp
אני חושב שאין שום סיכוי שלא לתפוס את הפרשנים האלה בטעויות. אני חושב שאנשים אוהבים את צ׳ארלס כי הוא לוקח עמדה בדיונים האלה. כמה אנשים מהתעשייה נשאלו ״קובי או לברון״ ואז אתה שומע אותך עונים ״תשמע...." ומתחילים אישו תשובה פוליטית מתחמקת.
&nbsp
ושתדע יחסית לקציצה בארקלי היה זז ממש טוב. הוא היה משחק כמו דריימונד גרין כזה, רק עם הרבה יותר אתלטיות וכשרון (מינוס השלשות). ובלי קשר מבחינת אופי תמיד היה שמח איתו, הסיפורים עליו הם מהמצחיקים שיש.

picki23

New member
אני זכיתי

לראות בארקלי משחק ולהעריץ אותו.
הוא היה קציצה במונחים של הגודל אבל היה זריז. כמו ששאק היה מאסיבי שמן אבל זריז.
&nbsp
&nbsp
אני אוהב את צ'ארלס בסה"כ.
&nbsp
אני מעריץ של קובי אבל משתדל להיות אובייקטיבי ואני חושב שבאותה תקופה, אומנם לברון זכה ב MVP עם מספרים טובים יותר אך קובי שיחק ברמה גבוהה יותר (לדעתי). העניין נתון לוויכוח ובאמת שאין תשובה חד משמעית לשאלה והסיבה היא שלברון משחק 3/4 וקובי שיחק 2 וזה דיון מיותר. אבל צ'ארלס נתן תשובה חד משמעית...
&nbsp
העניין הוא שהוא טיפוס צבעוני וחשוב לטלוויזיה. גם שאק. אני אפילו חושב ששאק מדבר יותר לעניין

OrEl74

Well-known member
מנהל
11.7 ריב'
לא אסיסטים

אם אני לא טועה, בארקלי הוא השחקן הנמוך ביותר שהיה מלך הריבאונדים של הליגה
&nbsp
בנוגע לדיון עצמו, אני חושב שאי אפשר שלא להעריך את העובדה שבארקלי לא מנסה להתחנף לאף אחד ולא מנסה למצוא חן בעיניי אף אחד גם אם זה לא לגמרי תואם את הדעה הכללית והמקובלת.
&nbsp
אני מאוד נהנה לצפות בו למרות שלפעמים הוא יוצא אהבל

https://www.youtube.com/watch?v=QHbdbj4TRfw
&nbsp

Reutk

Active member
דעתי על צ'ארלס בארקלי

אין בכלל וויכוח שהאיש מבין כדורסל, והוא יכול להיות פרשן מצויין שהוא רוצה. ובנקודה של רוצה אני מתכוונת לאשכרה יושב וצופה במשחק שאותו הוא מפרשן. הבעיה שרוב הזמן הוא לא עושה את זה, והרבה פעמים שהוא מנתח מצבים בליגה אפשר לראות שהוא פשוט לא מועדכן במה שקורה, כמו במקרה של הספרס בשנה שעברה, זה לא עניין שהוא טעה בהנחה שלו לגביהם, כי לטעות כולם טועים ואף אחד הוא לא נביא, אלא שהוא מסיק את רוב המסקנות שלו מתוך מקרים היסטורים דומים כאילו מה שקרה הוא זה שיקרה, ולא תמיד זה נכון כי דברים משתנים והדרך שבה הליגה משחקת משתנה.

בכל מקרה, גם שאני לא תמיד מתייחסת לדברים שהוא אומר ברצינות אני עדיין אוהבת להקשיב לו כי הוא פשוט נורא מצחיק. אבל מה שעוד יותר מצחיק זה לקרוא הודעות בspurstalk אחרי עוד ביקורת עניינית, או לא עניינית, שצ'ארלס בארקלי נתן על הספרס .

rapgamer4ever

New member
אני ביקרתי את בארקלי כך שדעתי מוכרת

אני מסכים עם האמירה שהוא לא מפחד ללכת נגד הזרם. מצד שני, כפי שניר ציין, לפעמים הוא יוצא סתם אדיוט.

למעלה