קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

קליי תומפסון חזר להתאמן אבל עדיין אין הודעה רישמית מטעם הקבוצה שתעלה לשאלה אם הוא ישחק ביום חמישי או לא.

הוולבס מוכנים לטרייד על רוביו תמורת "המחיר המתאים" כהגדרתם.

כריס בוש שכזכור נאלץ לסיים את העונה איפשהו באמצע בגלל כריש דם בלב, חזר להתאמן באופן מלא.

קווין לאב אומר שהוא מתכוון להישאר בקאבס בעונה הבאה.

דווין וויד יצטרף לצוות השדרים של ABC בשידורי הגמר וישמש פרשן מן המניין.

הבולס הודיעו רישמית על מנוי של פרד הוייברג כמאמן הקבוצה לחמש העונות הבאות (אם לא ימאס להם גם ממנו)

OrEl74

Well-known member
מנהל
תומפסון קיבל אישור לשחק במשחק הראשון

dark happy shadow

Member
מנהל
מה עם קיירי כשיר ב 100% או לא מלא ושוב יש סיכון להגביר את
הפציעות שלו?
&nbsp
לגבי תומסון נקווה שהוא באמת כשיר ב 100%.

קיירי לא יהיה 100%

לפי מה שהבנתי זאת פציעה שתמשיך להציק לו עוד הרבה זמן והוא צריך מנוחה מאוד ארוכה כדי לחזור ל-100%. השאלה שצריך לראות היא פשוט כמה קרוב לזה הוא יהיה ולא תהיה לנו תשובה לכך עד שהוא יתחיל לשחק ונראה בעצמנו.

picki23

New member
עוד חדשות - מונטי וויליאמס

יצטרף כעוזר מאמן של בילי דונובן בOKC.

dark happy shadow

Member
מנהל
זוכר שכתבת שיושב ראש המאמנים לא נתן לבלאט מינוי של מאמן
הנבחרת? בוואלה טוענים שאולמרט לא נתו לו את המנוי בגלל 30 שעות חסרות ולא האדם שעליו אתה דברת עליו.
&nbsp
אני לא חולק עליך כמובן, אבל בוואלה טוענים אחרת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמע, אני כבר לא ילד

והזיכרון שלי לא משהו אז בהחלט יתכן שאני טועה בשם.
אני זוכר שזה היה בגלל העניין הזה של 30 שעות החסרות אבל זכרתי שזה היה חנן קרן שהתעקש על העניין ובגלל זה המנוי של בלאט בוטל.
באתרים השונים מציינים את שמו של נתן גירנאי (אדם פרטי מהישוב שלא קשור לכדורסל) כזה שפנה לבג"צ ומי אני שאתווכח עם זה?

מצד שני בלאט זכה בגלל זה באליפות אירופה עם רוסיה

ככה שאולי זה אחד מהם, אולי שניים מהם או כל השלושה אשמים שהוא לא זכה למינוי של מאמן הנבחרת, אך האשם/מים עש/הו לו טובה גדולה בזה.

עם ישראל הוא לא היה זוכה באליפות אירופה אחרי הכל.
&nbsp
אני זוכר שהיו גם קולות שאמרו שאסור לו להיות מאמן מכבי לפני המנוי של הנבחרת או אחרי, אני לא זוכר מה הגיע לפני המנוי למכבי שאושר או זה לנבחרת שבוטל. אם משהו זוכר הוא מוזמן לשפוך אור על סדר האירועים ומי לא רצה מה

Reutk

Active member
חשבתי שABC הפסיקו לשדר את הגמר מזמן.

אבל אולי אני מתבלבלת אם משהו אחר.
בקשר לפלאש, אלו חדשות מעולות בשבילי!
ובטח גם נקבל סיפורים מעניינים על לברון.

fatnoam

Active member
TNT לא משדרים את הגמר - אין קני, ארני, בארקלי ושאק:(

dark happy shadow

Member
מנהל
מה עושה מי שחיי בארה"ב?
כראשר יש את tnt,fox ו abc ואני ניח שלכל אחת יש זכויות שידור אחרות דומה לחברות לווין מתחרות כמו במזרח התיכון ואירופה או שזה לא כמו באירופה ובמזרח התיכון בזכויות שידור בארה"ב?

fatnoam

Active member
קצת על העיתונאים המסקרים את גמר הליגה

סורוקה העלה לא מזמן לפייסבוק כתבה שמראיינת בעצם חמישה כתבים שמסקרים את סדרת הגמר, מה דעתם על נושאים מסוימים. הכתבה בגדול די משעממת שכן הכתבים בעיקר מתבכיינים על זה שיש מלא טיסות ומעט מדי זמן לראיין את השחקנים והצוותים המקצועיים. באמת אוסף כזה של בכי לא ראיתי הרבה זמן. בכל אופן, שאלה אחת היתה ממש מעניינת, והיא מי עיתונאי ה-NBA המשפיע ביותר היום.
כל אחד מהם זרק מספר שמות עם נימוקים, בינהם זאק לואו (אנליטיקס), אדריאן ווז' (דיווחים חמים, לא אאיית את כל שם המשפחה ברשותכם) וביל סימונס (מדיה).
שלושה מהם ציינו את צ'ארלס בארקלי כעיתונאי ה-NBA הטוב ביותר, שגם מנגיש את הליגה לקהל הרחב, גם לא מפחד לומר דברים לא-פוליטיקלי-קורקט בקשר לליגה, גם לא מפחד ללכת נגד הזרם ברוב המקרים, וגם בעל דיעות מעניינות מאוד בקשר לנושאים אחרים שלא קשורים ל-NBA. באמת שבכתבה על כל שם שהזכירו היה גג שורה או איזה סיפור בשביל להמחיש, על בארקלי כולם כתבו פסקאות.
&nbsp
אישית אני מת על בארקלי, אבל בפורום כאן לא פעם שמעתי ביקורת מהחברים. מה דעתכם על האיש?

מור תור

New member
בן אדם מעניין ללא ספק

אכן לא מפחד להגיד דברים נגד הזרם ומה שעל ליבו
תמיד הוא אומר שהוא לא אוהב קבוצות שמסתמכות על זריקות ג'אמפ שוט
והשנה הוא כל הזמן אמר את זה על גולדן סטייט למרות שקר חבר שלו
אנשים מעריכים אותו על האמת שלו
+ הוא מצחיק לפעמים אז מה טוב :)

בארקלי אמר שמקהייל הPF הכי גדול שהוא ראה

לשני אלו שלא ידעו אתמול מאיפה הקרצתי את זה

אגב הוא הסתכסך עם ג'ורדן

למי שלא יודע בארקלי וג'ורדן היו חברים ממש טובים. לפני כמה שנים בארקלי ביקר את ג'ורדן על הניהול של הבובקאטס.
ג'ורדן נעלב ומאז נוטר טינה והם לא מדברים

Executioner

New member
אני מאוד נהנה ממנו, הגמר בלי TNT לא יהיה אותו דבר

בארקלי וקני נהדרים.

picki23

New member
הוא קונטרוברסיאלי לעתים

אבל אי אפשר שלא להאמין שהוא מאמין במה שהוא אומר.
&nbsp
נדמה שצ'ארלס מגלם את הכדורסל הישן והקשוח > אתה יכול להיות קטן אבל קשוח.
&nbsp
ובעצם איך אפשר להסתכל עליו בפרספקטיבה הזאתי?
&nbsp
צ'tרלס בארקלי 1.98 מטר במשקל 114 קג"מ.
עוד שחקנים שהם 1.98 - ג'יי אר סמית, מייקל ג'ורדן, קובי בראיינט. המשקל : 100, 98, 93 קג"מ בהתאמה.
&nbsp
אבל צ'ארלס בארקלי שיחק את עמדת הPF.
הממוצע של הקריירה שלו : 22 נק', 11.7 אסיסט' ב54.1 %
&nbsp
המסקנות : שחקן נמוך בגובה של עמדה מס' 2, משחק עמדה מס' 4, שולט בריבאונד, קולע מעל 20 נק' ביעילות רבה ושוקל כ"כ הרבה שבמונחים של הגודל הוא קציצה.
אבל זה לא עצר אותו וזו הדרך היחידה שהוא מכיר - ללכת בכוח. (ולא זכה באליפות)
&nbsp
צ'ארלס בארקלי תמיד הלך עם האמת שלו, עם ה114 קג"מ ו1.98 מטר וכיסח את כולם.
זה מה שהוא עושה גם בתור פרשן. הוא מצחיק, הוא מעצבן, הוא מרעיש, הוא מדבר שטויות אבל בזה הוא מאמין, הוא מדבר נכון לעתים וגם בזה הוא מאמין.
&nbsp
&nbsp
רשימת השטויות שאמר:
- ב2009 אמר שלברון יותר טוב מקובי. באותה שנה קובי הוביל את הלייקרס לאליפות וגם בשנה אחריה כשהוא מדורג ראשון ברשימה של ESPN.
- הוא אמר שהלייקרס לא יעלו ב2013 לפלייאוף. הוא כמעט צדק. אבל הם נכנסו אז הוא טעה וזו שטות בעיניי.
- Feed the guy in the post , השטות הקבועה שלו שתופסת אצל שחקנים שטובים בפוסט ומעטים כאלה היום.
&nbsp
וכמובן יש עוד שאני וודאי לא זוכר.
&nbsp
בסה"כ הוא תורם המון לבידור הספורט.

למעלה