קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

תום תיבודו אומר שדרק רוז נראה נהדר באימונים.
גם גם מייק שרשבסקי מאוד מתרשם מאיך שרוז נראה באימונים.

יכול להיות שנחזה פה בקמבק רציני או ששוב נתאכזב?

סטיב נאש אמר אמש שזאת כנראה העונה האחרונה שלו.

הלייקרס מעוניינים במייקל ביזלי

פי ג'י טאקר נעצר על נהיגה בשיכרות

מאנו גינובילי לא ישחק בשורות נבחרת ארגנטינה באליפות העולם

וזהו...סתם התלהבתי מהצבעים...

הנטייה של רוז להיפצע זה הבעיה העיקרית

גם פעם קודמת הוא חזר כשיר ב100 %, ראינו מה קרה לאחר מכן..
&nbsp

Chi Town

New member
רוז על תיבודו: "This is Day 3 and his voice is gone"

USA training camp #2014

rapgamer4ever

New member
מחזיק אצבעות לרוז אך אני לא אופטימי

רוז של לפני הפציעה היה קלעי סבבה אבל לא מבריק, מוסר סבבה אבל לא מבריק, מגן סבבה אבל לא מבריק. מה שהפך אותו לסופרסטאר הוא היכולת האתלטית שלו- הצעד הראשון הדורסני, פלג הגוף העליון החזק והגמישות שאפשרו לו לסיים לייאפים קשים, חוסר הפחד והנחישות שאפיינו את הכניסות שלו לסל.
&nbsp
אם רוז יחזור עם יכולת אתלטית פחותה הוא יהפוך לשחקן פחות טוב משמעותית כי זה מה שנתן לו את האדג' על פני היריב. אם הצעד הראשון שלו יתקצר הוא יהפוך לשחקן פחות טוב, אם העוצמה בניתור שלו תפחת הוא יהפוך לשחקן פחות טוב. אפילו אם הוא יחשוב פעמיים לפני שיצור מגע בכניסות הפרועות שלו לסל הוא יהפוך לשחקן פחות טוב.
&nbsp
אני לא יודע באיזה מצב פיזי רוז מסוגל לחזור, אני חושב שבמקרה שלו יש הבדל גדול בין מצב פיזי "טוב" למצב פיזי "מושלם". במצב מושלם הוא סופרסטאר, ביכולת גופנית פחותה מכך אני לא בטוח מה הוא.
&nbsp
על פי ניסיון העבר לא זכור לי שחקן שסבל מפציעות קשות כמו רוז וחזר "כמו חדש" ליכולת שהפגין לפני הפציעות. אם מקרי העבר מעידים על משהו כנראה שהפציעות יגבו מחיר מהקריירה של רוז, גם בטווח הקצר וגם בטווח הארוך.
&nbsp
מצד שני תמיד יש פעם ראשונה ותמיד אפשר לקוות. אני מאוד אוהב את רוז ומקווה לראות אותו חוזר הכי טוב שאפשר גם בשבילו וגם בשביל שיקאגו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
דווקא בעניין הזה אתה טועה

רוז ניצל את הזמן הזה ועבד קשה מאוד על הקליעה שלו מבחוץ ולפחות על פניו, הוא אמור להיות קלעי קטלני מאוד.
אין ספק שהאתלטיות שלו נפגעה אבל ממה שאני מבין קורא, הוא אמור לפצות על זה בדרכים אחרות שזה בעיקר קליעה מבחוץ.
&nbsp
אני גם לא זוכר שחקן שחזר ב-100% אחרי פציעות כאלה וסביר להניח שגם הפעם זה לא יקרה.
הבולס והאוהדים יסתפקו גם בפחות מ-100% כל עוד זה יהיה עקבי והוא יהיה מסוגל לשחק כמה שיותר משחקים בעונה ולא להסתפק ב-60.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
חובת ההוכחה עליו בכל הקשור לקליעה

מעט שחקנים מסוגלים להפוך מקלעי סביר כמו רוז ל"קטלני מאוד".
אם הוא יחזור להיות אחד מעשרת הרכזים הטובים בליגה ויוכל לשחק הרבה כפי שציינת אני חושב שזו תהיה הצלחה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין ספק שחובת ההוכחה עליו

אני פשוט לא חושב שכדאי לרצוח אותו לגמרי לפני שנראה באמת מה הוא שווה (או לא שווה)
&nbsp

Ori L88

New member
לפי הידע שלי

אי אפשר פיזיולוגי לחזור ל100אחוז אלא עד 80 אחוז בקרע ברצועה. בקשר לפציעה השנייה שלו , תלוי איפה היה הקרע בסחוס באיזה חלק.
השחקן היחיד שאני מכיר שחזר 100 אחוז זה אדריאן פיטרסון מהפוטבול שקרע את הקידמית הצולבת וזכה הMVP שנה אחרי זה. אבל הוא שחקן פוטבול ולא כדורסל..

kobyz21

New member
לפי דעתי ניתן לחזור 100 אחוז

הנזק הוא יותר לטווח הארוך שמקצר את הקריירה...

fatnoam

Active member
דוויין ווייד חזר מצויין מהצולבת שלו

אבל זה פשוט קיצר לו את הקריירה.
&nbsp
גם רונאלדו הברזילאי חזר מצויין מהצולבת (בפעם הראשונה), וגם אצלו, זה פשוט קיצר את הקריירה.
&nbsp
ברפואה של היום אפשר לחזור מצולבת.
&nbsp
נקווה שגם רוז יצליח.

rapgamer4ever

New member
אפילו וויד שהוא דוגמה חיובית

לא חזר ל-100% מהיכולת האתלטית שהייתה לו לפני כן. או שהוא פשוט בחר לשנות קצת את סגנון המשחק כי ראיתי ממנו פחות מעבר בין שני שומרים, כניסות משוגעות לסל וכו'.
בנוסף כמו שאמרת הקריירה שלו התקצרה כי הפציעה הזאת גובה מחיר.
&nbsp
אפשר להסתכל על וויד בתור הבסט קייס סצנריו עבור רוז וגם לזכור שבסופו של דבר הגוף של רוז חוזר מטראומה קשה אפילו עוד יותר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אל תשכח שרוז עדיין צעיר

הסיכויים שלו להשתקם די גבוהים (במיוחד אחרי שהוא לא שיחק כל כך הרבה זמן)
&nbsp
אל תבין לא נכון, גם אני די סקפטי לגבי רוז ולוקח אותו בעירבון מאוד מוגבל עד שהוא יוכיח אחרת.
אבל יחד עם זאת, לא הייתי פוסל לגמרי את האפשרות שהוא יחזור ביכולת של סופרסטאר ברמות הגבוהות ביותר ויהיה מאוד אפקטיבי.
&nbsp
אגב, בכל מסגרות האימונים שהוא נמצא בהן עד עכשיו אומרים שהוא פשוט נראה נפלא ובנבחרת בכלל מגדירים אותו כשחקן המוביל שלהם לטורניר הקרוב.
מצד שני, אמרו את זה גם בפגרה שעברה

&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
לפי השמועות...

עסקת לאב לקליבלנד כנראה סגורה.
וויגנס ובנט אמורים לעשות את הדרך למינסוטה...

לא מבין את קליבלנד

למה לא לחכות עוד שנה ולהשאיר את ווגינס ואת בנט (שנראה שעוד אולי יצא ממנו משהו)?
&nbsp
מקסימום הוולבס עושים טרייד עם גולדן סטייט אבל לאב יוצא משם תוך שנה וחותם מקליבלנד... וגם אם לא, השוק בשנה הבאה חריף במיוחד, לא יהיה חסרים שחקנים להשלים את הסגל לסגל של קוטנדרית...

אם הם מחכים שנה הם עלולים להשאר בלי לברון

ובלי לאב.
לברון לא טיפש. הוא השתמש באופציית היציאה במיאמי, מי מבטיח שהוא לא יעשה את זה בקליבלנד. נכון לעכשיו הוא חתום שם לשנה עם אופצית שחקן על השניה, וזהו.
&nbsp
זה מסר חד וברור להנהלה - תעשו לי שוב את התעלול מהפעם הקודמת, אני קם והולך.
&nbsp
אז הם הבינו. והם מכינים לו קבוצה לאליפות, ומהר.

Cade Foster

New member
אני ממש לא חושב שזה העניין

יותר סביר שהוא רוצה להשאיר לעצמו את האופציה של להפחית בשכר כדי להקל על קליבלנד להביא שחקנים.
&nbsp
אם הוא יעזוב שוב פעם כל הסימפטיה והאהדה שהוא החזיר לעצמו תלך לעזאזל והפעם לתמיד. אם קבוצה לאליפות זה מה שהוא רוצה, היו לו אופציות הרבה יותר טובות מקליבלנד.

Puskas

New member
לא יקרה

לברון לדעתי לא יעשה ויברח פעם נוספת.. הוא ימשיך לפחות עונה שנייה ואחריה יקבל החלטות.
בכל מקרה, אם וויגינס באמת עובר אז שאפו למיני.. הוציאו חבילה דמיונית על לאב.. הרבה יותר טובה מקליי ולי או מגיבסון+מקדרמוט+מירוטיץ' (שהיא גם שערורייתית אגב)..
קווין לאב עלק.. הטרייד הזה עוד יהיה בכייה לדורות בשביל הקאבס וחאפה תימנית בשביל הטי-וולבס.

לברון לא יעזוב בחיים אחרי עונה

אחרי השינוי תדמית הקיצוני שהוא עשה, משלילי לחיובי, הוא בחיים לא יעבור אחרי עונה אחת, אולי אחרת שתיים וגם זה אני בספק.
&nbsp
בגלל זה הטרייד הזה לא ברור בעיניי...

rapgamer4ever

New member
כל קבוצה שתשיג את לאב בטרייד

תקבל ממנו התחייבות שישאר אצלה במינימום עד תום החוזה הנוכחי שלו, כלומר סוף עונת 15/16. זה עוד שנתיים מהיום.
בהנחה שזו תהיה קבוצה טובה (גולדן סטייט לדוגמה) אני גם לא חושב שללאב יהיה אינטרס לעבור לאחר מכן.

למעלה