קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמה דברים

ה"התאהבות" הזאת של ג'ורדן בכרמלו ממש הזויה, המלך דלוק על מלו עוד מהעונה הראשונה שלו בליגה. למי שזוכר את התקרית ההיא בעונת הרוקי של מלו כתוכנן מהלך בשיות הסיום והכדור לא היה אמור להגיע אליו, מלו סירב לעלות על המגרש (מישהו אמר פיפן?)...אחרי התקרית ג'ורדן היה מהראשונים שהתקשרו אליו ויחזקו אותו כשכל התקשורת נכנסה לו בצורה. בכל מקרה, להיות חלק מהמותג "ג'ורדן" זה חתיכת כבוד. הסיפור בין קלדרון ופורד בכלל הזוי לגמרי. אחרי שהוא חזר מהפציעה סירב פורד לחזור לחמישיה בטענה שקלדרון עושה עבודה טובה, עכשיו קלדרון מבקש לחזור לספסל? נראה לי שהאוויר בקנדה מעביר אותם על דעתם. רק אני חושב שחזרה מוקדמת של נוביצקי תגרור בעיות בהמשך?

שיחזור מוקדם

לדעתי בכל מקרה יהיה לו קיץ ארוך לנוח ולהחלים. נראה לי שהשלב הבא זה חתונה. פורד-קלדרון, או קלדרון-פורד? למה הם לא יכולים ללכת מכות באימון כמו שחקנים נורמליים (ראה איתן תומאס לפני בעיות הלב, וברנדן היווד, לפני שהתחיל לשחק)? כל כך מתאים לספרדי, אבל איך טי ג'י הגיע למצב הזה?

tristan79

New member
פורד וקלדרון

אני היחיד שהסיטואציה בינהם מזכירה לו את הקטע ב"ארץ נהדרת" שבו אלי ומריאנו משחקים זוג אחים עורכי דין? קלדרון: "אוהב אותך" פורד: "מעריץ אותך" קלדרון: "מקום בחמישיה עלי" פורד: "כרטיס זוגי לערב גבינות ויין עם ברינאיני מתנה ממני" אבל קשה למתוח ביקורת כשזה עובד... כנראה שנה הבאה האידיליה הזו בקו האחורי תסתיים (עושה רושם שקלדרון יהיה אחד מהשמות החמים של הקיץ), אבל בינתיים שניהם נותנים עונות טובות יחסית - קלדרון בעונת פריצה מצויינת, ופורד יכול להתאושש מבלי להתאמץ יותר מדי ועדיין לרשום סט' סבירה, הוא עדיין רחוק ממה שהוא היה אמור להיות, אבל יחסית לשחקן שכבר נאמרו עליו כמה דברי הספד, זה לא רע. רק מראה שאם אין אגו אז אפשר להסתדר, לא משנה מי פותח (ומזל שלטורנטו אין יותר מדי גארדים אחרים שיקחו דקות - אנתוני פארקר כמס' 2, ומעבר לזה רק דלפינו וקאפונו שמגבים מהספסל את עמדות 2-3).

ננה אולי ישותף הלילה במשחק של הנאגטס

אחרי המון זמן בחוץ, דנבר מפתיעה, ואולי תשתף את ננה במשחק הלילה מול דאלאס. ננה ישב בחוץ מרבית העונה, קודם בגלל פציעה, ומאוחר יותר בגלל סרטן שהתגלה באשכיו. למרות שזה מחזק יריבה של גולדן סטייט, אני מאחל לו המון בהצלחה. עוד לא אמרתי שצריך להיפטר מאייברוני, וממפיס כנראה רוצים את לארי בראון כמאמן ראשי בשנה הבאה. הרנטגן של האצבע של ביבי חזר שלילי, מה שאומר שהוא רק עיקם את האצבע, והוא DAY TO DAY. קובי נזרק הלילה עמוק בתוך הרבע הרביעי מול שארלוט, עקב שתי עבירות טכניות (מתאים לו). ריצ'רדסון ופלטון היו בסימן שאלה למשחק, מאחר ששניהם חולים בשפעת, אבל כבר ראינו מה זה עשה להם (ואני רק רוצה לציין שאני נגד התופעה שאנשים הולכים לעבודה חולים ומדביקים אחרים!!) טייריק אוונס זכה בMVP של משחק מקדונלדס. הוא הוביל את המזרח לנצחון 107-10, קלע 21 וקטף 10. הוא עדיין לא מחוייב לאף מכללה לקראת השנה הבאה. ריילי נעלב מהביקורת של שאק.

אודן כבר משחק כדורסל

וגורם לכעס גדול בבלייזרס. שמועות באינטרנט חשפו שאודן שיחק כדורסל במכון כושר פרטי שבו הוא מתאמן. נייט מקמילן דיבר איתו ואמר לו לא לעשות את זה יותר. אודן להגנתו טען שלא התאמץ יותר מדי, מקמילן אמר לו שמעכשיו הוא מתאמן רק במתקנים של הבלייזרס. ג'פרסון טוען שקיד החזיק אותם מאחורה. נשמע לכם הגיוני? ג'פרסון אומר שהם היו אנשים מתים מהלכים עם הסיטואציה שקיד רוצה לצאת מניו ג'רזי. כריס וואלס אומר שהמשרה של אייברוני בממפיס בטוחה. אישית אני מקווה המשרה של כריס וואלס בממפיס לא, אבל זה סיפור אחר. לפי וואלס :"אנחנו תומכים במארק ובעבודה שעשה עד כה. זאת הייתה עונה קשה, אבל מארק והצוות עשו עבודה מצויינת בהשארת הקבוצה ביחד. הצעירים השתפרו. אנחנו מתאמצים על הפרקט כל לילה, זו הייתה קבוצה עם קצב גבוה, ויחסית ביחד לקבוצה שמתקשה לנצח." שאלתי היחידה, ממתי עוורים יכולים לנהל קבוצת כדורסל? ולעיוור אחר. מי שטוען שלאייזיה יש משהו על דולן, כנראה צודק. דולן מחפש מישהו שינהל את הקבוצה (GM) אבל מתעקש שאייזיה ישאר המאמן. וגם אם לא מאמן, יקבל תפקיד משמעותי אחר. לדעתי, דולן מתנקם באנשי ניו יורק על משהו שעיצבנו אותו. עוד מאמן שמקבל תמיכה פומבית הוא לורנס פרנק. לפי השמועות, פרנק קיבל את התפקיד בנטס בעיקר בגלל שהיה מקורב לג'ייסון קיד. כעת הוא מקבל גב מרוד ת'ורן. ת'ורן הודיע שהוא לא מתכוון לפטר את פרנק השנה, גם אם הנטס לא יגיעו לפלייאוף. מייק ביבי כשיר לשחק הלילה, לאחר שנפצע באצבעו ביום רביעי. הMRI לא גילה כלום, וביבי אמר שאם אין שבר, הוא משחק. סיאטל מקווה לקבל קבוצה חדשה במקום הסוניקס שיעזבו (בדומה לשארלוט, שקיבלו את הבובקאטס, אחרי שההורנטס עברו לניו אורלינס), אבל סטרן מודיע שהתרחבות הליגה לא נמצאת בראש מעייניו כרגע. מצד שני, סטרן צופה קבוצה באירופה תוך 10 שנים. בוגוט לא צפוי להחמיץ זמן משחק, אחרי שהתנגש במרווין וויליאמס. דם היה מעורב. מזל טוב לפיסטונס, שהבטיחו את ראשות הבית המרכזי, אחרי הניצחון על מיאמי היום. להזכירכם, במערב, אף קבוצה עדיין לא הבטיחה את מקומה בפלייאוף... רונדו ישב בצד באימון הסלטיקס, עם ירך כואב, הוא לא צפוי להחמיץ משחקים. המדיסון סקוור גארדן לא יזוז מהאתר בו הוא מוקם כרגע, למרות הצעות. כריס ווילקוקס סיים את העונה. הרפטורס החתימו את לינטון ג'ונסון ל10 ימים, וויתרו על דרק מרטין, שלא ממש קיבל דקות משחק. ג'רמיין אוניל אומר על וולש שהוא אחד מהטובים ביותר. ואני שואל, כמה קבוצות אלופות הוא הרכיב? למי אכפת מה אוניל אומר? הרסת לי את כל הפאנטזי יא חתיכת XXX קרל רוצה יותר מכרמלו, בעיקר בצד ההגנתי. שאקיל אוניל חולם לנהל את האורלנדו מג'יק. הוא רוצה את גרנט היל בתור נשיא הקבוצה. לדעתו הם זקוקים לו. ואני אומר מה? לפי היל, שאקיל מדבר על זה הרבה, והוא ממש דלוק על הרעיון. במסגרת מבול אני חוזר למכללה\הולך לדראפט, דרק קארקטר מלואיוויל אמר שהוא לא חוזר למכללה בשנה הבאה, לעומתו הפורוורד דאבון ג'פרסון כנראה יחזור לUSC לשנה נוספת.

למעלה