קצת חדשות

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif לקרוא להראל מויאל כותב ומלחין זה קצת

הגזמה בעיניי. הוא בסדר, גמור אפילו. אבל ברמה של אחד שהתגלה בכוכב נולד.. לנינט יש קול יפה, נכון, אבל היא ממש התמסחרה. היא רצתה להיות זמרת, לא? בגלל זה היא הלכה לכוכב נולד. אז למה היא הולכת ומשחקת בשיר שלנו? סבבה שתשחק, אבל זה מה שקורה לרוב יוצאי כוכב נולד. הם הולכים לדברים אחרים ושוכחים מהשירה לגמרי. שיהיה להם בכיף, אבל בגלל זה כוכב נולד זה לא תוכנית רצינית. אמנם יש שם קולות גדולים, אבל זה מה שקורה לרוב יוצאי כוכב נולד, הם הולכים לשחק בסדרות וכדומה.. זה לא רציני.

y o u a n d i

New member
אבל תחדשבי על זה,

אם הראל מויאל היה צריך לפרוץ הוא היה פורץ כי הוא באמת מוכשר וכנ"ל על שי גבסו, ונינט אולי הייתה משדרגת את עצמה אולי הייתה גם מליחנה וכותבת,וקחי לדוגמא את קרן פלס מוכשרת מאוד גם כותבת וגם שרה וגם מנגנת והיא פרצה יופי גם בלי כוכב נולד. ואני עדיין אומר שלהפוך לאומן זה תהליך, והרבה אמנים מדברים על זה עכשיו בעקבות כוכב נולד.

y o u a n d i

New member
ובאמת כמו שMiss Menta אמררה,

כולם ממוסחרים או שהם פשוט נעלמים (להוציא את שי גבסו),ואפילו שירי מימון אחרי האירוויזיון וילדות רעות נעלמה יכול להיות שאם היא הייתה מצליחה לבד זה לא היה קורה.

Teo Toriatt

New member
שאם אפשר להגיד זה קצת צבוע לדעתי

עד כמה שאני אוהב את הבחור והנחמדות שלו, הוא יצא לא פעם נגד התוכנית הזו ותרבות האינסטנט, כמובן כהמשך לכל הרעיון של WWRY (המחזה) אז עכשיו הוא מופיע שם? אחרי שב2006 הוא עצמו אמר שהוא לא עושה את זה שוב אחרי שבחדר העריכה הפכו את הכוונה של הדברים שלו על אחת המתמודדות? עכשיו הוא עושה את זה שוב? למרות שאני די מחבב את התוכנית (רואה כשיוצא... לא עוקב נלהב) אצלי בריאן הפסיק כמה נקודות יושר על המהלך הזה.

khammel

New member
../images/Emo24.gif כמה שחיכיתי לזה: Blame Canada

מי אמר סאות' פארק ולא קיבל?
אני תוהה אותו הדבר לגבי בריאן... צעד תמוה משהו. הסברים אפשריים: יכול להיות ש-WWRY טורונטו במצב ממש לא טוב ודה נירו נתן לו בראש. יכול להיות שמכיון שהתכנית לא אמריקאית, בריאן מרגיש יותר בנוח. יכול להיות שהזיכרון בגיל 60 (לא נתקטנן על כמה ימים, נכון?) כבר לא משהו או שהוא מרגיש אקסטרה סלחן. אחרי 9 חודשים של עבודת תיזה מייגעת הוא מוכן לקחת כל גיג. אפילו איידול.

skjg

New member
with all their beady little eyes and flappi..

חח מה אני אומרת, אני בכלל קנדית
זה בהחלט תמוה, גם בהתחשב בזה שלפני איזה חודש- חודשיים הוא כתב שהוא מתנגד לתוכניות ריאליטי כאלה שסתם משפילות את המתחרים ושאין בהם אנשים מוכשרים באמת. וגם עם מה ש- the immortal me סיפרה, שיש שם את הבדיחה על ה"פופ איידול"... מוזר. לדעתי עוד יש לי איפשהו ספר תווים לפסנתר מהסרט של סאות'פארק, שקניתי, איך לא, בקנדה...

Teo Toriatt

New member
ממממממ I don't buy that

כמה מחשבות... יכול להיות ש-WWRY טורונטו במצב ממש לא טוב ודה נירו נתן לו בראש.- So what? זה לא שחסר לו כסף... נכון תמיד טוב שיש יותר אבל באמת יש כל כך הרבה אפשרויות נוספות לקד"מ מעבר לתוכנית הזו. יכול להיות שמכיון שהתכנית לא אמריקאית, בריאן מרגיש יותר בנוח. מה הקשר? הוא יצא נגד כל הקונספט של התוכנית, הרעיון שלה, ומשווה את זה לא פעם לWWRY... אז זה שהם לא אמריקאים זה עלה תאנה קטנצ'ק במקרה הטוב. יכול להיות שהזיכרון בגיל 60 (לא נתקטנן על כמה ימים, נכון?) כבר לא משהו או שהוא מרגיש אקסטרה סלחן. אולי סלחן, וזו זכותו, אבל לדעתי זו עדיין צביעות לכתוב נגד זה כמה פעמים ואז במכי מקלדת להגיד היי - אני הולך להיות שם! כדאי לראות.... חוץ מזה שהוא בן 59. כמו שאני בן 29 - אז מה אם יש עוד כמה ימים? הוא עדיין לא בן 60 ואני לא בן 30! אחרי 9 חודשים של עבודת תיזה מייגעת הוא מוכן לקחת כל גיג. אפילו איידול. - את זה אני יכול להבין בתור מישהו שיושב על התיזה שלו רק שבועיים ומתחרפן רציני... (אפילו שזה רק תואר שני ולא PHD) שורת תחתונה , מבחינתי כל הטיעונים שכתבת הם טיעונים לעונש, לא לזכאות... אם הוא ימשיך ככה יום אחד הוא ינגן סולו של 3.5 ימים ויוצא להורג

khammel

New member
תמשיך להגיד לעצמך שאתה לא בן 30...

זה לא קצת מפחיד שהוא בדיוק x2 מהגיל שלנו? שבועיים עבודת תיזה... אהממ... זה כולל שעות נגינה? לא משנה... נדבר על זה בפרטי
נדמה לי שצריך לחגוג לבריאן יומולודת עם AC30 פתוח בפול ווליום... הינט, הינט. אגב, אני בהחלט מוכנה לשחוט את אישיותו של בריאן לעת זקנה אם זה יניב לנו סולו משובח של 3.5 ימים. מישהו מוכן לחשב כמה אלבומי סולו זה יוצא? או יותר חשוב -- כמה זה יעלה ובכמה מהדורות שונות יוציאו דבר כזה?

khammel

New member
במחשבה שנייה

כדאי לקרוא שוב את הדברים שהוא אמר על AI ב-2006: http://www.brianmay.com/brian/brianssb/brianssbapr06a.html בקריאה שנייה, נשמע שבסה"כ הוא היה מרוצה מהשת"פ, נהנה מהעבודה עם הכשרונות הצעירים ורק לא היה מרוצה מהעריכה ומהיחס שקיבלו המתחרים מול המצלמות, כך שאין סיבה שלא ייעתר לבקשה להשתתף ב-AI קנדה, ובפרט אם יש מניעים סמויים נוספים (שיווק וכו').

למעלה