קצת חדשות

I n n u e n d o

New member
קצת חדשות../images/Emo124.gif

רוג'ר בהודעת וידאו למעריצים ברזילים: http://www.youtube.com/watch?v=_JSB957Qvmw Under Pressure ב WB
השיר הושמע בפרומו לסדרה של מתיו פרי(חברים) STUDIO 60,on the Sunset Strip
בריאן ורוג'ר יופיעו בתור שופטים ב"קנדה איידול": http://www.cknw.com/news/news.cfm?dir=entertainment&file=e071193A&n=1
ביוגרפיה חדשה -לא רשמית- לבריאן מיי, Brian May: The Definitive Biography,יצא ב25 באוקטובר,ספר בעל 240 דפים שמספרים על חייו של בריאן מלידותו עד תחילת הקריירה שלו ועד הפריצה עם קווין

y o u a n d i

New member
תודה רבה,

לדעתי לבראיין ורוג'ר ממש לא מתאים להיות שופטים בתכנית ראילטי. אבל בכל מקרה מעניין עם הם יהיו טובים או רעים כי זה יכול להרוס להם את התדמית לגמרי.

חחח.. מצחיק שהם שופטים שם;]

תארו לעצמכם את בריאן כזה עושה "he is so evil!" חעחע=] ואת רוג'ר בתור גל אוחובסקי. סתם סתם, חס וחלילה..שלא יגיע למצב של להידמות לו ! =] ! ! בהחלט מעניין;] .

אני חושב שזה נחמד שהם יהיו שופטים...

סוף סוף נשמע אותם מדברים לא על קווין P: ואם כבר ברזיל... החתימה שלך - היא בפורטוגזית?

השאלה שנשאלת היא

האם זה מכבד את בראיין ורוג"ר , 2 מוזיקאים כל כך מפוארים , להיות שופטים בתחרויות מהסוג הזה. למה הם צריכים את זה בעצם ? כסף ? ממש לא. פרסום ? מצחיק. עודף זמן פנוי ? גם לא . הם אנשים עסוקים. אז למה ?

khammel

New member
קידום מכירות ל-WWRY טורונטו

מבחנת בריאן זה פירגון לצוות שמופיע. חוצמזה שהוא ורוג'ר נהנים להופיע. פרסום אינה מילה גסה וכשזה מגיע לצפון אמריקה, קווין נזקקים לזה. לרוג'ר תמיד חסר כסף. ו... נראה לי ממה שבריאן כתב היום לגבי ה-1 באוגוסט שאולי הם רוצים לנסות חומר חדש מהאלבום הקרוב. (או שזה סתם wishful thinking שלי) ודבר אחרון -- בריאן ורוג'ר כאלו ג'נטלמנים בהופעות שלהם ולראייה ההתנהלות שלהם באמריקן איידול האמריקני. לא הייתי דואגת לכך שכבודם יועם.

גם כבודו של ג"נטלמן נפגע

כשהוא מעורב בתחרויות ובאירועים מסוגים כאלה. לא הבנתי כל כך לגבי ניסיון חומרים חדשים. הם אמורים להיות שופטים או מנחים נכון ? איך זה מסתדר עם ניסיון חומרים חדשים ?

אל תגזים..

אתה מדבר על היותם עומדים להיות שופטים באמקין איידול כאילו הם עומדים למכור סמים, נו באמת.אני חושבת שזה פשוט מעשה יפה לעזור לבן אדם להיכנס לתחום המוזיקה, ולדעת שיש לך השפעה על הדברים שעומדים להיות ה"כוכבים הבאים", שלא כל אחד יוכל לעבור, למשל, אם שופטי כוכב נולד לא היו מעבירים אותי על האודישן הראשון, נינט לא היתה ככה כמו שהיא היום, נכון ? זה בנוי על אותו עיקרון. לבריאן ורוג'ר יש טעם מוזיקלי אחלה ואני חושבת שהם יצליחו להביא לגמר לפחות מועמדים ראויים, ולא סתם פאקצות וערסים שלא יודעים לשיר בכלל..;]. ואל תזלזל בכוכב נולד, משום מה כל מי שבפורום הזה בערך [אני אומרת בערך, כי אני יודעת שזה לא כולם] פסל את התכנית הזו מהרגע הראשון, יש שם אמנים מוכשרים, ברצינות. שהם בני 20+ , רובם, והם גם אוהבים נירוונה, הרולינג סטונס, קווין וכו'=] אל תדברו על התכנית הזאת כאילו היא איזה איום על האינטיליגנציה או מה שזה לא יהיה..;].

khammel

New member
בכלל ישבת לראות פעם אמריקן איידול?

לפחות במתכונת האמריקאית, מביאים אמנים שיעבדו עם המתחרים וינחו אותם ואח"כ (בדר"כ בתכנית המשך) האמן המנחה גם מופיע לפני הקהל באולפן. בדר"כ, גם משלבים תכנית ספיישל המוקדשת לשירים של האמן. בריאן כתב שהוא ורוג'ר יקליטו לאיידול וגם יופיעו ב-WWRY -- שם הם ינגנו 2 שירים. האחד רפסודיה בוהמית והשני הפתעה. מה שלא מבטיח שירים חדשים, אבל אפשר לקוות. להלן המקור:
Brian May and Roger Taylor will play for Canadian Idol taping.... On the regularly scheduled Wednesday, August 1st performance, Brian and Roger will join the entire company of WE WILL ROCK YOU in Toronto at the Canon Theatre and perform live in the encore of "Bohemian Rhapsody" - and another song, not yet revealed.​

לא ראיתי מעולם אמריקן איידול.

ומשום מה אני לא מצטער. תודה על ההסבר. לא ידעתי אז שאלתי. עדיין נראה לי מיותר ומוזר ומתאים יותר למוזיקאים תמהוניים שמסוכסכים עם עצמם נוסח צביקה פיק מאשר לענקי מוזיקה מקצועיים ורציניים כמו רוג"ר ובראיין.

khammel

New member
אל תשליך מהחיקוי למקור

הרמה של מרבית תכניות הטלביזיה תוצרת ישראל, הגם אלו שמושתתות על תבנית מיובאת (ואולי דווקא אלו) רדודה ונחותה בהשוואה למקור ההשראה. יתרה מזאת, לישראל פשוט אין את המשאבים להרים תכנית מקצועית כמו אמריקן איידול -- לא מבחינת הון אנושי (מתחרים ושופטים כאחד) ולא מבחינת תקציבים -- והתוצאה בהתאם. בין האמנים משתתפי אמריקן איידול תמצא שמות רציניים שעשו עבודה מצויינת ומכובדת ובכלל זה בון ג'ובי, סטיבי וונדר, וגם רבים אחרים, כולל QPR בשנת 2006.

khammel

New member
לא שופטים אלא מנחים מקצועיים

מה שכתוב זה "help coach" וגם לפי מקורות אחרים, הם יופיעו כמנחים במסגרת כיתת אומן או משהו בסגנון.

אין לי מושג למה את מדברים ככה על כוכב נולד.

וזה באמת עצוב מאד. אם תראו את זה פעם, תבינו שיש שם אנשים כ ש ר ו נ י י ם ! אני לא יודעת, אם אתם פשוט שללתם את התכנית הזו מההתחלה, אז אל תראו, אבל חבל..:]

Great Pretender

New member
לפי דעתי,

כוכב נולד זו סדרת ריאליטי נמוכה. רק כסף, כסף, כסף. לגבי האנשים - לא יודעת מה גרם להם להרשם לתוכנית הזאת

y o u a n d i

New member
מה שאת אומרת זה נכון,

אבל עדיין הקטע שבוככב נולד שמים להקה שתנגן ובאמריקן איידול לא, לפדי דעתי זה ייתרון קצת. אבל אני מסכים עם כל מי שנגד התוכניות האלו, בגלל שלדעתי להפוך לאמן זה סוג של תהליך ובכוכב נולד/אמריקן איידול, אתה הופך להיות כוכב בבום אחד גדול! אני לא זוכר זמר/ת אחד/ת מאמריקן איידול (להוציא את קלי קלרקסון) שהצליח בעולם כולו, שלמעשה תכנית בסדר גודל של אמריקן איידול זו המטרה. ואני בטוח שאמנים עם כישרון אמיתי לא צריכים את התוכניות האלו כדי להתפרסם. קחו לדוגמה את מיקה הוא פרץ בזכות הכישרון שלו בשירה ובכתיבה ולא בזכות שום תכנית ראילטי.

Great Pretender

New member
../images/Emo45.gif

ואני חייבת לציין, ואל תתנפלו עליי - אף אחד לא באמת היה רוצה שנינט תשחק בטלויזיה (בלי לפגוע) כנ"ל לגבי מייקל לואיס - ולגבי הנפילים ~ כל שניה שמים את הפירסומת לסדרה הזאת, וזה נראה לי כ"כ מופרך ~.~ אני עדיין מעדיפה תוכניות כמו 'דרייק וג'וש' ו-Saturday night live.

אבל תסלחו לי, נינט בתור זמרת--יאיי.

מהמדהימות. ברצינות. יש לה מזל שגילו אותה ככה. הראל מויאל? כותב ומלחין גדול. גם זמר טוב. שי גבסו? מלחין זמר ויוצר ענק ! תקראו לי שטחית, אבל זוהי דעתי.

למעלה