קצת חדשות\שמועות

carmelo

New member
השאלה היא האם כדאי לקחת הימור כזה

יש מצב שבסוף גם בראנד וגם בוזר ישארו בקבוצותיהם...לא עדיף לקחת את ביזלי, ובמקרה שמחתימים מישהו במקומו, פשוט להעביר אותו בטרייד תמורת רכז צעיר?

airamir

New member
ברור שיש פה סיכון

אבל האם בראנד ימשיך בקבוצה בינונית כמו הקליפרס במקום לקבל צ'אנס לאליפות תמורת אותו סכום כסף? אל תשכח שכבר היה לו סיכום במיאמי בקיץ 2003, אבל הקליפרס השוו את ההצעה. ביחד עם השמועות על בוזר, אני מאמין שאחד מהם יגיע כאשר למיאמי יתפנה כסף תחת התקרה. אם ארינאס ומאריון יחליטו לצאת מהחוזה כבר השנה (שחקנים יכולים לצאת מהחוזה שלהם עד ה20 ביוני אם אני לא טועה), כדאי לשקול טוב את האפשרות. אחרת, אני מעדיף לחכות ולבחור את מאיו.

airamir

New member
חוץ מזה

בחירת הדראפט עצמה היא הימור. אתה לא יכול לדעת מה יצא ממאיו או ביזלי כבר עכשיו.

QuickSilverAviv

New member
ניהול משחק? טי-ג'יי פורד לעומת קלדרון?

קלדרון הוא הרכז עם היחס אסיסטים-איבודים הכי טוב ב-NBA(כן, יותר טוב משל פול), והוא קולע באחוזים יותר גבוהים מכל הטווחים. הוא אשכרה רכז, לעומת TJ, שהוא אולי מהיר בטירוף, אבל לא באמתיודע לנהל משחק ואוהב מאוד לזרוק את הכדור במצבים קשים.

Oxycodone

New member
לא כדאי לוותר על ריפ

ריפ הוא השחקן הכי יציב בפלייאוף אצל דטרויט בדרך כלל , והוא השחקן שקלע הכי הרבה נגד עבור הפיסטונס במשחקי פלייאוף אי פעם , אולי הוא הזדקן קצת , אבל הוא עדיין אחד ה sg הכי מהירים בליגה , והוא עדיין קולע מכל פינה בלי תחרות , והוא מהיר וחזק כמו שחקן צעיר , לא רואה סיבה להעביר אותו. הכי הייתי רוצה לראות את ג'וש סמית בדטרויט ..נראה לי שהוא הופך להיות free agent בקיץ , זה יהיה מושלם , ג'ו סמית תמורת ראשיד , ההוקס יסכימו ? חשבתי גם על אנדריי איגודלה תמורת טיישון ? מצד שני טיישון לחתום הרבה שנים , ובלי טיישון הם לא יהיו אותם פיסטונס.

אני לא מאמין שהם יעשו זאת

אני לא אתפלא אם "פירוק החבילה" יסתכם בשליחת ראשיד למקום אחר וחיזוק הקווים עם עוד כמה שחקנים שאין להם פחד או אגו.

Oxycodone

New member
כן אבל מה תקבלת תמורת שיד ?

בייחוד אחרי הפלייאוף האחרון , לא נראה שהערך שלו גבוה , אבל בכל מקרה הוא מפנה כמדומני 13 מליון דולר , כסף שאפשר לעשות איתו משהו , שחקן כמו ג'וש סמית ממש יוסיף להתקפה של הפיסטונס , מצידי אפילו שיביאו את אל הורפורד הרוקי מההוקס , נראה לי ששנה הבאה אני מתחיל להיות אוהד של ההוקס , גו סמית , גו גונסון , אל הורפוד , אני ממש אוהב את ההוקס. יש שמועות על הבאת אלטון בראנד לפיסטונס תמורת ראשיד ועוד כמה דברים , אבל לדעתי זו טעות.

השנה ההוקס יגיעו גבוה יותר

עד השנה זאת הייתה קבוצת פורוורדים בלי רכז - עדר ללא רועה. השנה ביבי יהיה שם מההתחלה - אולי, סוף סוף הם יממשו את הפוטנציאל.

Oxycodone

New member
צריך לציין גם את צ'ילדרס ומרווין וויליאמס

באמת אחלה של קבוצה יש להוקס

ולא לשכוח - מה ההוקס עשו לסלטיקס

בשלושת המשחקים בבית באשר לטריידים, על ראשיד אפשר לוותר. אבל אפשר גם לעבות את הסגל? לשים אותו על הספסל? או שזה מוגזם? בילאפס וריפ - אסור לגעת בהם, הם בעצם הקבוצה אני לא רואה את אטלנטה מוותרת על השחקן הכי אטרקטיבי שלה - ג'וש סמית'

מנחם לס

New member
קווין ג'ונסון לראשות העיר סקרמנטו

זוכרים את הפוינט גארד הנמוך הנפלא, עם הניתור האדיר, שעשה צרות צרורות למנג'יק ג'ונסון משך כל שנותיו בסאנס? הוא לבטח בין 10 הפוינט-גארד הגדולים בהסטוריה ברשימתי. הערב הוא רץ לראשות העיר סקרמנטו בבחירות שתחלנה עוד 4 שעות. את התוצאות נדע מחר. לקווין תואר ב-POLITICAL SCIENCE מאונ. קליפורניה, והוא אדם אינטיליגנטי, בעל ידע, ונואם בחסד. הוא היה פייבוריט גדול לנצח את ראש העיר העכשווית, הת'ר פרגו. הצרה היא שקווין, אול-סטאר שלוש פעמים, הואשם ב-SEX ABUSE, בתפעולים לא חוקיים של עמותה שלו שהיא NON-PROFIT אך כנראה שהוא הוציא ממנה כסף, והצהרתו נגד נשואים של גייז. מצד שני הוא כבר פיתח כמה שכונות עוני, והוא פייבוריט גדול בין השחורים של העיר.

doriso

New member
הלוואי שיפסיד.

שפן בן שפן, אני זוכר אותו מלכלך את סטארקס ואחרי שניה בורח את כל המגרש ברגע שהאחרון הסתובב לכיוונו. אחד מ 10 השחקנים השנואים עלי בהסטוריה, לא ברור לי איך לא מצאת 10 פוינט גארד טובים יותר.

מנחם לס

New member
ל-"הלוואי שיפסיד"

אני יודע בדיוק למה אתה מתכוון. היו עוד שפנים כאלה בתולדות המשחק, אבל מה לעשות? שפנים שפנים, אבל קנונים. אייזיה תומאס (ולכלוכו על לארי בירד) הוא סתם דוגמא. אבל קווין ג'ונסון, שכנראה אופיו יגרום לו להפסיד בבחירות, היה מאוס בנבא, אבל היה ק-נ-ו-ן. הוא היה מין אייברסון עם יותר פקחות (אם-כי קצת פחות קפיציות וסערה של אייברסון). אגב, אם מזכירים כבר את אייברסון כולם (כולל אני) מדברים על קובי כשוטינג גארד הטוב מכולם אחרי מייקל. אני לא כל כך בטוח שאייברסון לא היה עושה בדיוק מה שהוא עושה בלייקרס!

doriso

New member
--->

אני לא זוכר את זיק בורח מקרב, אבל אולי אני טועה. KJ תמיד הזכיר לי את הג'ינג'י הקטן מ"היה היה", במיוחד אחרי שבארקלי הגיע והיה לו גב להתחבא מאחוריו. לגבי אייברסון: סביר להניח שהוא היה עונד 3 טבעות אם רק היה לו שאק בקבוצה (וד"ר פיל), אבל עם כל האהבה שיש לי ל AI (ראה בקישור למטה) קובי מוכשר יותר, ווינר יותר, ושחקן הגנה הרבה יותר טוב. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/056/963.html

Or Amit

New member
עכשיו זה סופי

פליפ סונדרס פוטר מאימון דטרויט. המאמן שהגיע לדטרויט לפני שלוש שנים ורשם איתם כל פעם עלייה לגמר האיזורי (והפסד שם) עוזב את עיר המכוניות כשנשארה לו שנה נוספת בחוזה.

נשתה, נשתה לחיים ../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif

גם מיקי דורסמן היה עולה אתם לגמר האיזורי (ללא זלזול במיקי כמובן)

הכפפה

New member
העונה שעברה היתה הפספוס הגדול

בנוכחית בסופו של דבר בוסטון היו פייבוריטים לכל אורך הדרך, אבל ההפסד מול הלברונ'ס בעונה שעברה היה האכזבה הגדולה ביותר של דטרויט בשלוש השנים האחרונות.

SHNIK

New member
חדשות

פליפ סאנדרס לא יחזור לאמן בפיסטונס בעונה הקרובה, ההימור שלי הוא שאייברי יהיה המאמן הבא של הפיסטונס בעוד שפליפ ידרים לכוון הסאנס שמחפשים מאמן מנוסה עם קבלות.
דוויין ווייד התייחס לשמועות באשר להעברתו לבולס בתמורה לבחירה הראשונה בדראפט ותוספות, ה"פלאש" מתייחס לנושא באדישות ומוסיף שהוא רואה זאת כמחמאה(תתעלמו מהכותרת המטעה), אני לעומתו רואה את זה כצעד אפשרי מעניין מצד שני הצדדים, אך גם הימור גדול.
עבדכם הנאמן עובר תקופה עמוסה עד היסטרית וכבר בימים האחרונים מתחיל להכין עצמו לכוננות בחינות, כשבחודש הקרוב עורבים לו גם יום הולדת, יורו ,סדרת גמר NBA קלאסית וליל דראפט (כשהשלושה האחרונים לצערי יקבלו תעדוף נמוך), המשמעות היא שעבדכם הנאמן ימעט לכתוב פה פרט להערה קטנה פה ושם, השנה (וככל הנראה כך יהיה גם בשנים הקרובות, שהרי מדובר בשנה א'...) גם לא אעלה לפה מוק דראפט אם כי ראיתי שחלקכם עשיתם עבודה יותר טובה ממני בתחום, ישר כח לכותבים, הקיץ (יולי-אוקטובר פרט לשבועיים מילואים שצפויים באמצע) אתרום את חלקי באופן מלא, אפילו עלו במוחי שני רעיונות קלאסיים ל"חוליה החלשה" שאני מעוניין להוביל פה, פרטים בעוד כחודש וחצי
שניק.

למעלה