קצת חדשות עסקים

Cell313

New member
קצת חדשות עסקים

סניף השכרת הוידאו האחרון במרכז העיר נסגר, בלוקבאסטר(ענק הוידאו לשעבר) במגדל פלינר סגרו את החנות, ולאחר סגירת וידאו דן(שעברה ללוחמי הגטו ולדעתי תתקפל גם משם) נותרנו ללא חנויות להשכרת וידאו בעיר, סופה של תקופה... גם הסניף של רשת "צליל" נסגר, ושלט פרידה מרגש ועצוב שמסתיים ב"פתח תקוה לעד" מזמין את הלקוחות לסניפי הוד השרון וכפר סבא, מעתה לא נוכל לרכוש דיסקים ונצטרך להרחיק כדי למצוא אותם החנות הותיקה בובה פלוס מהמדרחוב המוכרת מתנות וצעצועים גם כן נסגרה, אבל יש שמועה שהיא נפתחה מחדש בכיכר העיר (ברחוב שפיגל) ימים עצובים לדעתי, אבל יש עוד תקווה.. השטח של בלוקבאסטר הוא גדול ובמיקום מצוין , זה הזמן לפתוח שם משהו רציני, מאוד הייתי רוצה שם עוד בית קפה\מסעדה, מתחת למגדל משרדים ומול שני מגדלי משרדים עתידיים (היכל) זה מקום נהדר. גם השטח של צליל נמצא במיקום טוב, פינתי עם אפשרות למקומות ישיבה בחוץ אני מקווה שלא יפתחו שם עוד מעדניה ותהיה עוד תקוה לעירנו.. שני השטחים לא הושכרו עדיין ואין בהם שיפוצים , אין גם שלט אבל אני מתכוון לעקוב אחריהם.. החנות של בובה פלוס נמצאת בשיפוצים אבל קשה לקבוע מה היא תהיה, לפי מה שזה נראה עוד מספרה בנוסף בקרוב תתחיל הריסת בית הפועל ע"י חברת אולימפיה ושיווק הדירות.. במתחם יבנו שני מגדלים בני 19 קומות על חורבות בית הפועל ו2 מבנים (פינוי בינוי), בנוסף ייפתח פארק פתוח לציבור בין שני המגדלים (בדומה לרחוב אברבנאל) חנות מאיה מיה המחודשת נפתחה, החנות גדולה מאוד ומרווחת, כדאי לבקר נקווה לחדשות טובות בקרוב, ראש העיר הבטיח שהמדרחוב יתחיל את שיפוצו בחודשים הקרובים (כולל קירוי חלקי שלו) וגם השלמת השיפוץ בשוק (ריצוף,דוכנים חדשים והחזית לרחוב)

למעלה