קצת חדשות עסקים בעיר

Cell313

New member
קצת חדשות עסקים בעיר

החנויות מתחת למגדל הסיטי ברחוב מונטיפיורי השלימו את אכלוסן, מתחת למגדל ישנה חנות תאורה יפה, מספרתו של אבי וקנין , עוד חנות בגדים, חנות צעצועים מושקעת , מכון יופי ומינימרקט לעדה הרוסית, לדעתי היה אפשר לפתוח בית קפה נחמד כולל ישיבה בחוץ במקום המינימרקט כי השטח ממש התאים לכך, גם ככה יש באזור הרבה כאלו (קרלברג,היפר דודו, תעמיסו והשוק כמובן). בחיים עוזר חלק מחנות מאיה מאיה אוחד עם החנות הסמוכה מה שנתן שטח ענקי לחנות מימין, שכרגע נמצאת בשיפוצים ( צמוד לחנות צליל) , מעניין מאוד מה יפתח שם בהמשך הרחוב ZER 4 U עברו לחנות הסמוכה איפה שפעם החיתה חנות הפרחים של שדרות חן, הם עיצבו יפה את החנות והוסיפו מתנות ועוד שוקולדים של מקס ברנר, במקום ZER4U תיפתח חנות יפה של רשת הנעליים לילדים במבינו, הבנתי שיש להם סניף ברמת גן. החנות מסטיק סוגרת את שעריה אבל בעל המקום סירב לומר לי מה ייפתח במקום, לפי מה שהבנתי המקום כבר הושכר. עוד בתחילת הרחוב סמוך לשווארמה של מלאבס ייפתח בקרוב סניף של חומוס סעיד מעכו, נחמד. עוד בענייני חומוס, נפתח לאחרונה סניף של בהדונס בקרית מטלון, שווה לבדוק אותו מקווה שיצא לי בקרוב, בנוסף לפי מה שהבנתי בקרוב ייפתח הקניון של שכונת כפר גנים החדשה עם כ60 חנויות, מה זה יעשה לשאר העסקים בעיר? אולי זה רק יוריד את התושבים מלנסוע לקרית אונו? או שבגלל הקניון השכונתי הם יעדיפו לקנות בו מאשר בקניון אבנת או במרכז העיר?

2004נטע

New member
ושכחת לציין ש....

התמונה (שצילמת) צולמה ביום כיפור

Cell313

New member
אכן

אני אמנם שומר את מצוות החג אבל מצאתי את התמונה ברשת, לא ידוע מי צילם אותה

במבינו פותחים סניף בפ"ת?

שהייתי קטנה סבתא שלי קנתה לי אצלהם את כל נעלי הילדות במשך שנים. בנוסף ראיתי שבחובבי ציון פותחים סניף של אייס קפה (ליד טאטו), חשבתי שזה שם של בית קפה אבל הסתבר לי שזה חנות בגדים לצעירות

FreakOfNature

New member
אגב עסקים חדשים

היום בבוקר עברתי בקרית אריה ליד קפה רומא. מסתבר שהוא נסגר, ובמקומו ייפתח סניף חדש (וכשר) של קפהקפה. אגב, לפי הידוע לי, מתוכננת פתיחה של סניף נוסף של קפהקפה גם בקניון הגדול. אני לא יודע אם מדובר על התקופה הקרובה או רק לאחר שייפתח האגף החדש.

איך אהבתי את קפה רומא ../images/Emo10.gif

היה להם אוכל טעים (לחמניות שום מדהימות) חבל

למעלה