קצת חדשות ושמועות

קצת חדשות ושמועות

הניקס לא מתכננים לעשות כלום עם מרבורי. זה אומר, לותר עליו, לשלוח אותו בטרייד, או לקנות את יתרת חוזהו. אין להם גם תוכניות לשתף אותו אלא אם אחד משלושת הגארדים הבכירים שלהם נפצע (דוהן,קרופורד, או נייט). מתסכל, כמה שלקבל 20 מליון דולר על לעשות כלום יכול להיות מתסכל. הנגטס רוצים שמקדייס יבוא לשחק אצלם. מקדייס מעדיף שיקנו את חוזהו וישחררו אותו. ההעדפה שלו היא לחתום מחדש בדטרויט. סיאטל ז"ל החתימה את סטיבן היל בתור השחקן ה15, ושיחררה את ג'ון לוקאס השלישי. הייווד וורקמן ששיחק באינדיאנה חוזר לליגה בתור שופט. מגטי מתח\סובב משהו ברגל במהלך הרבע הראשון במשחק מול ממפיס. הוא חזר לשחק, בינתיים אין חדשות נוספות לגבי הפציעה. כריס וכריס (פול ובוש) נבחרו בתור שחקני השבוע במערב ובמזרח, אחרי שהובילו את קבוצותיהם למאזן 3-0. הנגטס חתכו את ג'וואן הווארד שעדיין מסתובב בליגה, בעקבות הטרייד על אייברסון שהעמיד אותם על 16 שחקנים. אנדרו ביינום נפצע בכתף באימון הלייקרס ביום שני. הוא אמור להשתתף במשחק מחר מול הקליפרס. אלאנדו טאקר, מי שהיה שחקן השנה במכללות, ומחמם את הספסל של הסאנס, עבר ניתוח ארתרוסקופיה בברך השמאלית, וצפוי לחמם את הספסל בחליפה ב2-4 שבועות הבאים. המילטון והפיסטונס הסכימו להאריך את החוזה בשלוש שנים נוספות. מונטה אליס הועבר לרשימת המושעים של הווריירס, ורוב קורץ שכיכב במשחקי האימון הוחתם במקומו. אליס הגיש תלונה רשמית לליגה על ההשעיה שלו. רג'י תיאוס אומר שתומפסון לא יכנס לחמישיה על חשבון מור. הוא מכיר ביכולת הטובה של הרוקי, אבל אומר שצריך לעשות עוד הרבה בשביל לקבל את המקום בחמישיה. מה עם להכיר ביכולת הראה של מייקי? יש עוד הרבה כותרות וסיפורים, אתם מוזמנים להוסיף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה ../images/Emo13.gif

וורקמן שופט? איזה קטע מצחיק....מישהו יודע אם יש עוד שחקנים שעשו את המעבר הזה לשופטים?

SSPB

New member
זה ההוא ששיחק פה בארץ לא?

כי אם כן היה עליו כתבה לא מזמן שהוא שופט ב NBDL והוא אמר שהחלום שלו זה לשפוט ב NBA אז יופי לו!

King LBJ

New member
יש חדשות בקשר לדרון וויליאמס?

אמור לשחק הלילה? או לפחות לחזור בקרוב?

OrEl74

Well-known member
מנהל
הוא אמור לשחק הלילה מול פורטלנד

יחליטו ממש לפני המשחק אם לשתף אותו או לא. בכל מקרה, גם אם היום הוא לא ישחק, עד יום ראשון הוא כבר יחזור לשחק.

מתחממת הגזרה מסביב לאל הארינגטון

דוני וולש והניקס חמים מאוד על הארינגטון, ומנפנפים באדי קארי לפני הווריירס (רק מהמחשבה כמה מנופים צריך בשביל לנפנף כזה אחד...). משום מה (סיבה ביזרית) הווריירס לא מעוניינים, אבל מוכנים לקחת את קארי אם דייויד לי כלול בעסקה הניקס מסרבים. מי שנכנסת עכשיו למשחק היא סאן אנטוניו שחושבת שהיא יכולה להחיות את הקריירה של קארי ליד דאנקן ופארקר. הבעיה היא שגם לסאן אנטוניו אין ממש מה להציע לגולדן סטייט. שמועה נוספת שפורחת היא שג'רלד וואלס בדרכו החוצה מהבובקאטס, ושזה יקרה מהר מאוד. לא ברור לי למה, מרוויח סביר מאוד יחסית ליכולת שלו. כמובן שזה נקשר בהארינגטון והניקס, אבל כבר פורסם בעבר שהבובקאטס לא מעוניינים בהארינגטון. באדי קארי כן? לי יש הרגשה שמחר בבוקר אני קם והפכו את העולם... דון נלסון הגיב אחרי המשחק ביום רביעי על כל הנושא, אחרי שהארינגטון שותף זמן קצר, וברנדן רייט קיבל את רוב הדקות. נלסון אומר שהאירנגטון רוצה לעזוב, והלוחמים מעוניינים לסייע לו. הם רוצים בחזרה שחקן טוב, כשהעמדה לא ממש משנה להם. לנלסון היה הסכם עם אל, שיתן לו כמה דקות משחק בירצה, אבל לטענתו אל פוצץ את ההסכם כשיצא בדרישה פומבית לטרייד, מה שגורם לנלסון בעיות עם שחקנים אחרים שממתינים על הספסל. בנוסף הארינגטון לטענתו לא מחזיר את הקרדיט שהוא מקבל, ואין שום סיבה לא להכשיר את המחליף שלו כבר מעכשיו (רייט). בקיצור, נראה שאין הרבה אהבה בין אל לדון... לפי הסוכן של מקדייס הסיכויים שלו לדחק בדנבר קטנים מאוד. האם מקדייס עדיין כועס על הטרייד שהעביר אותו ב2002 מדנבר לניו יורק? אולי. רשימת הקבוצות שמעוניינות במקדייס מתערכת, דנבר כמובן רוצה שישחק עבורה, בוסטון, דטרויט, קליבלנד עוד. כריס דאגלס רוברטס נקע את הברך ויעדר בין שבועיים לחודש.

the mnm factor

New member
יאללה שמקדייס יחתום כבר איפשהו

(או שהוא יראה את הרגל שלי מתקרבת מהר מאוד לתחת שלו והוא יעוף לFA) אין לי מושג למה שמישהו יתעניין באדי קארי. אני מניח שזה בגלל משהו שקשור בחוזה שלו פשוט כי זה הפן היחיד שאני לא מתעסק בו בכלל ואולי החוזה שלו נגמר או משהו- אם גם זה לא אז אין לי מושג למה שמישהי תחפוץ בו. אפילו לסן אנטוניו, שכמהה למישהו שיעשה נקודות, הוא לא יועיל יותר מיגרע. מעבר לזה מאוד לא ברורים לי שני דברים: למה הסטייט חושבים שהניקס יהיו מוכנים לוותר על דייויד לי. האיש גם חביב האוהדים, גם מוכשר מאוד וגם שחקן עם אופי חיובי. לטעמי אחד לאחד אין שום סיבה שהארינגטון יועדף על פניו. ומצד שני גם לא ברור לי למה הניקס חושבים שדון נלסון יקח את אדי קארי, הרי האיש הוא האנטי תזה של כל תוכנית המשחק של נלסון ולמעשה הוא שוקל יותר מכל החמישיה של הסטייט. באמת העולם התהפך לגמרי. השמועות לגביי וואלאס אפילו יותר מוזרות ומתחילות לגרום לי לתהות לגביי בראון. בראון נחשב בעיני למאמן הטוב בעולם- מוצלח עם סטארים, מוצלח בשיפור שחקנים, מוצלח בחיבורם, מוצלח בקבוצות קטנות ואחרי דטרויט גם מוצלח בעשייתן לגדולות. הבחירה שלו לאמן בניקס+ היכולות של הבובקטס עד כאן גרמו לי להרים גבה. השמועות על וואלאס גורמות לי להרים את השניה. ועכשיו, כששתי גבותיי מורמות, אני נראה מאוד מופתע. אני מאוד מופתע מכך שבראון לא מוצא את עצמו כבר כמה שנים בNBA. נראה מה יהיה מעתה.

אין שום בונוס בחוזה של קארי

יש לו חוזה לעוד שלוש שנים בשווי 30 מליון דולר. מקדייס אם יחתך מהנאגטס יצטרך לחכות 30 יום לפני שיוכל לחתום בקבוצה אחרת, מה שאומר שיש לו לפחות חודש וחצי של חוסר תפוקה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש דברים נסתרים ../images/Emo13.gif

אתה אף פעם לא יכול לדעת מה הסיבה שבראון לא אימן כמה שנים. אולי זאת היתה החלטה שלו ואולי יש דברים שאנחנו לא יודעים שגרמו לכך שאף אחד לא ירצה להתעסק איתו יותר מידי. אל תשכח שאפילו אחרי עונת האליפות עם הפיסטונס הם לא רצו אותו שם, אז כנראה שמשהו בו גורם לכך שאנשים לא רוצים איתו יותר מידי עסקים. כמובן שזאת סתם השערה שלי

Orenseg

New member
לי דווקא ברור למה הספרס מעוניינים בקארי.

הם חייבים שחקן שיודע לשים את הכדור בסל, כי הרובוט והצפרדע לא יוכלו לקלוע 80-90 כל משחק, לנצח ולהשאר בתמונת הפלייאוף במערב. ערך הטרייד של קארי ברצפה ואין להם מספיק כשרון מסביב לשלישייה, שהם יכולים להציע תמורת שחקנים מוערכים יותר (ג'ראלד וואלאס, אל הרינגטון, טראוויס אאוטלו וכו'). הניקס יהיו מוכנים לוותר על דייויד לי כי החוזה שלו נגמר בסוף העונה, ואם יחתימו אותו על החוזה שהוא רוצה הם יפגעו בתוכנית 2010. הניקס לא האריכו ללי את החוזה, ובסוף העונה הוא (כנראה) ילך לקבוצה אחרת שתשלם לו יותר. לכן, עדיף להוציא ממנו את המיטב כל עוד הוא חתום על החוזה - אם הוא יסייע להם להפטר מקארי, זה גם חיובי. בראון לא אוהב את וואלאס, וזה לא חדש למען האמת. ג'י-פורס היה מועמד לטרייד באוף-סיזן, בפרי-סיזן והשם שלו עולה שוב עכשיו. לפני העונה הוא התראיין ב"יאהו!" ולכלך קצת על הסגל של הקבוצה, משהו בסגנון: "אמרתי להנהלה שאנחנו צריכים שלושה רכזים שיוכלו לעבור את החצי כשיש לחץ על הכדור, אחד מהם גדול" (נגד פלטון ואוגוסטין הגמדים) ו"יש לנו כמה סמול פורוורדים, אני לא יודע מי מהם יעשה הגנה" (ג'י-פורס לא שומר?! וג'ראד דאדלי?!). לפי שמועות בצפון קרוליינה חלק מהשחקנים כבר מסוכסכים עם בראון, ונראה שזה מתבטא על המגרש. הבובקאטס בכלל לא נראים בכיוון של פלייאוף, אולי הטרייד ישנה משהו.

איזה באלגן הולך בווריירס

מי שיפתח את עמוד החדשות של REALGM כמוני, יראה שיש שם 4 ידיעות שעוסקות בווריירס, ומעידות על הבאלגן שהולך שם בפרונט אופיס. הראשונה מדרת על הרצון של הניקס בהארינגטון. השניה על הפיטורים של ד'אלסנדרו, עוזר הGM. לא ממש חדשות כדורסל, אבל הבחור היה האיש של מאלין, והוא פוטר על ידי רוברט רוואל, נשיא הקבוצה, כשהסיבה הרשמית היא חסר משמעת, והעדפת האינטרסים של סוכנים ומאלין על פני האינטרסים של המועדון. האינטרסים של מאלין לא אמורים להיות האינטרסים של המועדון? הידיעה שלישית מדבר על כך שלארי ריילי יחליף את ד'אלסנדרו, וריילי הוא איש של נלסון. והרביעית על כך שמאלין לא מטפל בטרייד של ביג אל, אלא רוואל. לדעתי מאלין לא יסיים את השנה בווריירס. הבעיה היא שהוא ונלסון חברים מאוד טובים, ולא ברור לי איך החתימו את נלסון לעוד שנתיים, ויעזיבו את מאלין.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד קצת חדשות

שון מריון שבר את האף ובשבועות הקרובים יאלץ לשחק עם מסיכה. מארבורי מדבר בשיבחו של לארי בראון ומספר לכל העולם כמה הוא אוהב אותו ושחבל שהוא לא המאמן שלו. רמז עבה מזה לכך שהוא רוצה לתפוס טרמפ על השמועות לטרייד שישלח את אדי קארי לבובקטס בתמורה לג'ראלד וואלס לא יכול להיות
הפציעה של מייק דאנליבי ככל הנראה הרבה יותר חמורה ממה שחשבו וכרגע החזרה שלו למגרשים נראים כמו חלום רחוק עבור הפייסרס. העיתונות בספרד פרסמה שסרג'יו רודריגז פנה לבלייזרס בבקשה להעבירו בטרייד לקבוצה אחרת. המנג'ר של הקבוצה, קווין פיצ'רלד אמר שאין לו מושג על מה מדובר ושאין לבלייזרס שום כוונה להעביר את השחקן לשום מקום. אחרי הטרייד הגדול בין דנבר לדטרויט נשמעים קולות בדנבר שהגיע הזמן להיפרד מעוד חלק במערכת והוא ג'ורג' קארל שלדעת רבים הוא בעצם הבעיה האמיתית של דנבר ולא בהכרח השחקנים.

עוד קצת

אלן יוסטון שוב מצטרף לניקס, הפעם בתפקיד משרדי. יוסטון יהיה העוזר לנשיא שאחראי על כדורסל. בהצלחה לו. הדיווחים ממיניסוטה אומרים שטלפייר ולאב הולכים להתקדם לחמישיה בעקבות המשחק המעולה שנתנו בהארכה הכפולה מול סאן אנטוניו. בארון דייויס חתם החברה הסינית לי נינג, חברת נעליים, שכבר חתומה עם דיימון ג'ונס ושאקיל אוניל. בילאפס ילבש את הגופיה מספר בדנבר, כמחווה לקוורטאבק ג'ון אלווי, במקום ה1 שלבש עד כה בדטרויט.

ikrmr

New member
המשפט שלך לא שלם

בס"ד צ"ל: "כמה?" "7!" "מה 7?" "מה כמה!"

למעלה