קצת חדשות ועדכונים!!

mor kutcher

New member
בדיוקק...

הוא שחקן ממש ממש ממש טוב ורואים שהוא יכול לשחק גם דרמה... לפעמים קומדיה זה קשה יותר מדרמה ואם בקומדיה הוא שולט- בקומדיה הוא יהיה מצויין... ושימותו הקנאים(אהמ אהמ הכוונה למפיק)!!! תיכנסו לאתר הזה: http://www.butterflyeffectmovie.com זה האתר של הסרט הדרמטי הראשון של אשטון שקוראים לו "אפקט הפרפר"!!! כנסו לטריילר-מצד שמאל ורק תראו איך הוא משחק....

mor kutcher

New member
ב23 לינואר אבל...

רק בארה"ב, ככה שזה יגיע אלינו בסביבות מרץ-אפריל...אפילו מאי... בסביבות החודשים האלה...אבל מי יודע, יכול להיות שאפילו לפני... זה נראה סרט ממש טוב... מתה לראות אותו!!!!!

axnholic

New member
די!!!!

אם אתם מתכוונים להפוך את הפורום לפורום אשטון אני פורש! די הבנו שאתן שרופות עליו מהחתימות ומהמאה תמונות. אז תשימו בגלריה. אתם לא צריכים להציף את הפורום בשטויות (לנשום, לא להתעלף). יש עוד שחקנים שלפי דעתי פי אלף יותר שווים (במופע שנות השיבעים ובכלל). ושוב אל תשכחו לנשום מרוב כעס. אני מודה האיש גדול אבל לא הגיע הזמן להפסיק! בסדר קלטתי שהתוכנית שלו (שהיא באמת מאוד מצחיקה) מופסקת. אז די לאיים על המפיקים! לכל אחד יש טעם משלו... בסוף יבואו לפורום מהמוסד בשל איומים! אז בקיצור הגיע הזמן להירגע, לקלוט שאשטון בסדר אבל לא אל ולהגיד "אני לא ישתגע בגללו, אני לא ישתגע בגללו...". אם זה לא עובד פנו לתוכנית 12 השלבים לגמילה מאשטון.

popit

New member
חחח אל תדאג....

לא נתחרפן ונהפוך את זה לפורום אשטון...

L i l A L o

New member
אני גאה להגיד...

שאני בשלבי גמילה..! לפני איזה חודש-חודשיים כל הזמן הייתי אומרת אשטון וזה ופה ושם וכל מילה שניה הייתי מזכיר אותו... עכשיו קצת נרגעתי... יותר טוב....

mor kutcher

New member
גרררררררררררר!!!!!

אלוהים כמה שאני שונאת את הילדים האלה(בלי להעליב...)!! אוקיי בואו ננסח את זה ככה: זהו פורום "שנות ה-70", אשטון חבר בקאסט של "שנות ה-70", כרגע אשטון הוא אדם מאוד פופולרי, זה יוצר מצב של חדשות נונסטופ עליו, לבנאדם יש מעריצים, אנחנו כמה בודדות מהם(תתמודדו עם זה!!!), אנחנו רוצות ליידע ולהגיב על מה שקורה בחייו וזו זכותנו!!!! אתה רוצה שירשור על מילה-בבקשה... כל אחד יכתוב מה שהוא רוצה על מילה, ישים תמונות שלה וזהו! לסיכום, מותר לנו לכתוב על אשטון ולדבר על הערצתנו אליו, אנחנו מצטערות מאוד אם הוא קצת יותר פופולרי משאר חברי הקאסט אבל אני הצעתי לעשות שירשורי תמונות ולא רצו את זה אז ברגע שיהיה לך חדשות לעדכן בנוגע לשאר חברי הצוות, נדבר! אני גם מעריצה של הסדרה ושל השחקנים אבל כרגע פשוט אין הרבה מה לחדש על השחקנים האחרים...

axnholic

New member
אני לא אמרתי

שצריך להפסיק את החדשות עליו, חופשי. רק אמרתי ברגע שיש חדשות עליו זה הולך ככה: מה באמת? זה הכל אשמת המפיק! תסתכלו איזה חמוד הוא כשהיה קטן (עכשיו 20 תמונות לא נחוצות של אשטון שהיה קטן). גם דמי (שדיברתם כבר הרבה פעמים עליה) אשמה כי היא לוקחת אותו... (עכשיו עוד מאה תמונות לא קשורות שלו). זה לא מוגזם? לפי דעתי כן. חוץ מזה שאיןיותר מדי דברים. תשימי לב שרק ההודעה ה1 באמת משמועתית לנושא וכל השאר: "אני שרופה על אשטון!!!!!". אני רק מציג את מה שמפריע לי

מצטערת לאכזבתכן

אבל לפי מה שאני מבינה (שזה לא כל כך הרבה אבל שיהיה
) בגלל שלאשטון הוצמדה הסטיגמה של "יודע לשחק רק אידיוט" ושל "מצחיקן" אנשים יבואו בתקווה לראות את אשטון המצחיק, ויתאכזבו קצת.. לא יודעת זה קורה בדרך כלל. (זה קרה עם השחקנית ששיחקה את "שר" בקלולס, ועוד כל מיני שחקנים ששיחקו טיפשים וכאלה ואז פתאום באו בתפקיד רציני, ולא הלך להם) אבל זאת רק השערה שלי...

Magical me

New member
אשטון. הממ.../images/Emo11.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

|אייקון של יעל מנסה בכל כוחה להרחיק ממנה חפצים חדים|

Magical me

New member
לא... זה פשוט... הממ...../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

מילוי הפורום ב"אשטון הכוסון!!!1 שיעשה לי ילד!!!!1" בליווי תמונות של אשטון עושה לי רע. שלא תבינו אותי לא נכון, זה לא הורג מפעם לפעם, אבל... כשזה הדבר היחידי שרואים בפורום? אני לא זאת שתקבע מה תעשו כאן, אבל לי אישית זה לא מסב יותר מידי אושר.

למעלה