קצת חדשות וכו'

milkshakit

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

זה שיר כ"כ מעיק! לדעתי לפחות :$ אני לא מסוגלת לשמוע אותו.. איך שהוא עושה "In the naaaaaight...", זה מצמרר אותי

inbal287

New member
באמת?../images/Emo2.gif

הייתה בטוחה שאת דווקא ממש אוהבת אותו. אני מתה עליו, אחד השירים היותר מוצלחים בDL לטעמי.

danduuu

New member
מיי גאד למה התאבדו?

אם כבר הלהקה הזאת גורמת לי להשאר בחיים ולא למות חח ורציני?וילה לא נרהא אחד ששומע קריידל חחח אבל יפה אני כבר מחכה לשמוע איך ייצא השיר שלהם חח וואי הוא הורג אותי עם הריב הזה עם השכןן חח אבל יאא מה הוא דיבר לא טוב על יונה ווילה התעצבן? כפרעליו איזה חמודדד תודה על הכל ענבלירונוש איי לאב יו

danduuu

New member
../images/Emo3.gifחמודיי

אתה רוצה אותי נכון? אל תדאג אני באה!!

danduuu

New member
מה מהם היה סרוק?

גאד אני לא יודעת לזהות מה סרוק ומה לא!

danduuu

New member
טבו אני ימשיך אבל אני מפחדת

שלא יהיו סרוקות
crazy ville

danduuu

New member
../images/Emo6.gif

"עזבו אותי באמא'שלכם! נמאס לי מהכל!" חעחע

inbal287

New member
מה הבעיה?

כל דבר שהוא מעיתונים - כתבות, פוסטרים - נחשבים דברים סרוקים ואסור להעלות אותם לפורום אלא רק לקשר לאתרים שבהם הם נמצאים.

לדעתי,

מקסימום שתי וואנביז פחות בעולם, קראת את הקטע שאחת מהם ביימה התאבדות לפני זה? מילאה אמבטיה בדם מלאכותי וכתבה ג'ויין מי אין דאת' על הקירות WTF?! מה ששעמום עושה לאנשים... בכל אופן לפי מה שכתוב שום ניראה שלבנות האלה שום סיבה אחרת לעשות את זה חוץ משעמון, וצומי, והקטע שאחת מהם הלכה להיפרד מאבא שלה לפני?! וורדים על הפסי רכבת?! שיסלחו לי אם הבנתי לא נכון, אבל זה ניראה פ-ט-ת-י.. וזה מפגר ביותר להאשים את הליריקה של ווילה, אני מודה שאני אישית מאוד התחברתי להמון שורות מהשיר הזה בתקופה פחות טובה בחיים שלי ומלמלתי את "דיס לייף אייט וורת' ליווינ'.." בקטע שבאמת הסכמתי עם זה, אבל כמו שאומרים, מקיצוניות אחת, לקיצוניות אחרת, והבנות האלה, בהחלט הגזימו.

danduuu

New member
גמאני אותו דבר

יענו היו לי תקופות ממש חרא בזמן האחרון וכל הזמן שרתי את "דיס לייף איינט וורט' ליבינג" וגם הייתי רושמת את זה בכל מקום אבל את צודקת מקיצוניות אחת לאחרת יש הבדל בין לחשוב ככה לבין באמת לעשות את זה...הרבה פעמים אני חושבת על התאבדות אבל אני לא יעשה את זה ובייחוד לא בגלל הליריקה של ווילה!

אינדיד! ../images/Emo45.gif

ואת באמת לא רוצה למצוא את עצמך עושה משהו לא רצוי (כמו לנסות להתאבד בתאריך שבאופן כמעט היפוטתי יוצא ה6.1.06) ושנייה אחרי זה תקועה חודש וחצי בבית משוגעים ושנייה אחרי זה מוצאת את עצמך בחזרה בבית מנסה להבין מה נסגר עם העולם הזה ואיך את חוזרת לחיות רגיל, או נרומלי. פאק חפרתי. בקיצור, הממ הן נסחפו (יאפ, וגמני
), וזהו..
ואת מוזמנת להוסיף אותי לאייסי שלך בזמנך הפנוי כמובן..
גודנייט!

danduuu

New member
נראה לי שהוספתי אותך פעם

ויואוו החיים שלך נראה לי כמו שלי-חרא אחד גדול! אז אם את רוצה צרפי אותי לאיסיקיוך(חחח וואט דה פאק?)345923467 סולונג&גודנייט

למעלה