קצת חדשה

המקטרג

New member
היי!

אין לך מושג כמה הופעתי, כשסתם הסתכלתי על ציורים בפורום ופתאום קלטתי שצבעו ציור שלי... (אני אישית שונא לצבוע, חי אני עיוור צבעים חלקי, וגם יש לי בעיות ראיה) אז ככה: את השיער שלו דמיינתי הרבה יותר חום אני לא מת על הגוונים הכחולים בציור... "ניחא" הטרייסינג... לא יודע, יצא קצת מוזר ורועד... אם את רוצה אני אשלח לך את הציור עם רקע שקוף (ופשוט תצבעי בלייר מתחת בפלאש או בתוכנה שאת משתמשת בה) סך הכל, ככה באמת דמיינתי את הציור. את הכביש אף פעם לא הספקתי לעשות... אני אנסה לשפר את זה יותר בקרוב... .. (מוחמא...)

ל-המקטרג

אני ישפר את הקווים אגב בקשר לצבעים שים לי פה פלטה של צבעים ותיכתוב ליד כל צבע מה לצבוע בצבע הזה סתם שמחה לעשות את זה

מיכאל ג

New member
מקסים.

את עובדת בפיינטר? יש לך גם עבודות במדיה אמיתית? הציור הזה נראה לי מתאים בתור עבודה על עץ.

תשובות למיכאל

לא אני לא עובדת בפיינטר אלה ב-Expression 3 Expression או בשמה החדש Microsoft Code Named Acrylic מזכירה את פיינטר אבל אני אהבת יותר את Expression וכמובן את הגירסה הישנה אגב אני עובדת רק עם העכבר (מקווה לקנות לוח ביזדמנות) בקשר לעבודות במדיה אמיתית לא ממש יש מגנטים(אני גרפיקאית) ויש פוסטרים בדרך אגב כדי לצבועה לה את העין?

j i m m y

New member
בקשר לפורטרט

השילוב בין הקונטור העבה ובין הריסים בקו התחתון של העין לא מובן לי. וגם השפתיים קצת גורטסקיות. אהבתי את דרך הצביעה של הגבה, הסילק-סקריני הזה, ה'יציאה מהקווים'.

למעלה