קצת וידאו.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך
אתה חייב לתת לראשון צל"ש על המרץ...

2.16 שניות להרביץ ככה לשתי בובות מסכנות?
לגבי השני, זה נראה כמו חזרות לאיזו הופעה

zoti

New member
בהתחלה חשבתי שהראשון מתעלל

בעצירים עירקים בכיסוי ראש. אין כמו הנאגחה האחורית שהוא הביא לאחת הבובות. זה יכול אפילו להוריד תוקף במעבר צר במטוס

1337hAx0r

New member
גדול ../images/Emo13.gif

Beyond the Physical $49.95 Click to enlarge by the legendary Mikhail Ryabko. The most impressive film in the world of martial arts! Breathtaking demonstrations and detailed instructions on how to develop and apply the highest form of self-defense - the Psychic Energy. Overcome any attack with minimal or no physical contact at all! Based on years of intense combat and secret missions, this is an outstanding presentation of the most subtle and powerful ways to move, strike and control your opponents, biomechanics, breathing, human psychology and foresight. Truly, once in a lifetime opportunity to expand your skills beyond the physical רק 50 דולר,אני מזמין 2.

Raffael

New member
לא יודע.. בשני יש משהו

ברצינות. אולי זו לא הדוגמה הכי טובה, אבל אני חושב שיש עקרונות אמיתיים מאחורי ההדגמות שלו. לזה בדיוק התכוונתי בדיון שהיה לפני כמה שבועות על אייקידו והיכולת של אואשיבה להטיל ללא מגע. תנועה נכונה, בתזמון מדויק מאוד וברוח נכונה, יכלה לגרום לאפקט כזה, ללא מגע. אבל קטונתי.

הייתי יכול לקבל את זה

אם התוקף היה תוקף בפראות ובמהירות, והמתגונן היה זז בעיתוי הנכון כדי לגרום לתוקף ליפול - לא בהדגמה מהסוג הזה.

MidNight Flame

New member
הוא צודק, קיים תרגול כזה גם ב...

אייקידו, תרגול כמעט ללא מגע של תיאום מושלם שנועד לתרגל את היכולת להרגיש, את ההסברים אשאיר למומחים.

לגבי השני, כתבתי שזה נראה כמו חזרות

להופעה (בגלל האיטיות), אבל אולי זו הדגמה איטית של משהו שצריך לקרות הרבה יותר מהר. מישהו שמע והבין מה נאמר בסרטון? אני מסכים עם רפאל, יש שם "משהו" - מה בדיוק, קשה לי לדעת.

למעלה