קצת התעוררות...

Alaithlos

New member
קצת התעוררות...

אני רואה שיש פה לא מעט חבר'ה, אבל מה, בקושי הודעות. אז מכיוון שמסתמן שרובנו כבר ראינו את העונה ה5, אין יותר מדי מה להתעסק בשידורים כנראה... אז קצת אוף, שאף פעם לא הזיק לאף אחד... קיץ, שמש, איפה אתם בימים אלה? מה התוכניות לזמן הקרוב? למה אתם ממש ממש מחכים?

WatchMeWatchYou

New member
עבודה, עבודה ועוד קצת עבודה../images/Emo178.gif

זה בערך כל מה שיש לי בחיים כרגע... טוב נו, עבודה ואוסטרליה

*superstar*

New member
ממשיכה לחסוך לטיול ליפן ואוסטרליה באוקטובר../images/Emo9.gif

אני מתרגשת! וקצת מתה מפחד.. אני כל כך אלך לאיבוד ואתם כל כך תראו תמונה שלי בעיתון עם הכתובת "מטיילת ישראלית נעדרת בשקר-כלשהו ביפן". אוי לא

o R it

New member
למה??חחחח תלכי ותעשי חיים!

אחותי חוזרת באוגוסט הביתה אחרי שנה באוסטרליה...ומהממם שם!!!!!!! יבוא יום ואני גם אטוס לשם...בעיקר לניו זילנד
אוקצור תהני!!!!

TaMiRMo

New member
אין תוכניות מיוחדות

אממ אני יוצא מידי פעם ככה עם חברים אבל לא יותר מזה. תוכניות אין ממש חח אני מתכנן להרגע ולהתכונן לשנה האחרונה שלי בבית ספר ואני מחכה מאוד לכל פרק של מגרש חח
וחוץ מזה אני מתכנן לסוע לארה"ב לשבועיים בסביבות סוכות אז אני מאוד מחכה גם לזה. אני בן 16 וחצי ועד אז בעזרת השם אני אהיה בן 17 וזה היה אמור להיות הטיול בר מצווה שלי חחח

N e r d y

New member
חופש אחרון ../images/Emo12.gif

חח סתם לא יודעת למה כולם קוראים לזה ככה אבל שיהיה [כאילו בגלל שעולים ליב'] בכל מקרה מה לא מתוכנן הרבה רק קצת [הרבה] אימונים עבודה אימונים עבודה אימונים חברים אימונים כנרת אולי אימונים תחרות אימונים פריטי ליים הא?

למעלה