קצת המלצות

PSYCHO 98

New member
קצת המלצות

1 SHPONGLE - Nothing Lasts כל מילה מיותרת 2 SIDHARTHA - Reverse Mode ישראלים מוכשרים 3 Phase 3 שימו לב לטראק שפותח את הדיסק Chakra & Edimis - X Files (Species remix) אחחחחח איזה טראק שמעלה זכרונות טובים מתקופה טוב 4 Hammering The Gates Of Soul אני אהבתי ,לא יודע מה איתכם

THE BLACK MAMBA

New member
החדש של שפונגל פשוט טירוף כל פעם

שאני שומע אותו הוא נהיה יותר יפה ויפה .

EEEBBR

New member
אני לא יודע

זה כאילו שהוא מושך אותך פנימה השפונגל הזה זה פשוט נהדר דיסק מדהים פשוט

Shpongle-When Shall I Be Free

איזה יצירה אדירה,כמה סיגנונות שמתחברים להם לסיפור שלם..... מוזיקה ערבית יש,רוק פסיכאדלי יש(ריפ גיטורה סטייל הפינק פלויד),גאז' חצוצרה,גיטרות,זורנה(הכלי הפרסי),כמאנג'ה/עוד איזה מלך סיימון......

kundara

New member
איזה כלים הם הא?

כמעט כל סיגנון הם שילבו, ממש גאונות

s u n y b o y

New member
SHPONGLE - Nothing Lasts

באמת כל מילה מיותרת מי שאוהב מוסיקה בכללי לא משנה איזה סגנון כל יצור שיש לו אוזניים יתפנן לו על האלבום הזה

משה סתם

New member
יש פה מישהו עם טראקים חתוכים של זה?

אני רואה שזה בא בקובץ אחד, ולמרות שלא ממש אהבתי שפונגל בא לי לשמוע איזה טראק..אז יש מישהו שיכול אולי לשלוח לי איזה טראק שהוא אהב?

s u n y b o y

New member
די להתקמצן יותר מידי

אם יש דיסק ששווה לקנות אז שפונגל זה הדיסק אז מספיק לבכות שזה בא ברצועה אחת באינטרנט ותעשה מאמץ להביא תאורגינל לדעתי אלבומים כאלה לקנות אורגינל אפילו נותן לך יותר הנאה בזמן השמיעה! זה פשוט תענוג להחזיק דיסק כזה גאוני ולדעת שהוצאת עליו כמה גרושים שווה כל שקל לא ככה?

משה סתם

New member
אני בכלל לא מת על שפונגל

סתם רוצה לשמוע מה כולם מתלהבים מהאלבום הזה.. אין לי בעיה לחתוך את הרצועה פשוט אין לי כח להוריד 100 ומשהו מגה סתם ככה..כשאני רוצה רק טראק אחד טוב..

s u n y b o y

New member
פיכס איזה אדישות

זה חתיכת אלבום! יצירת אומנות אם אתה אוהב מוסיקה בכללי (להאזין) מעצם העובדה שזו מוסיקה איכותית שנכתבה בהרבה מחשבה אז אני ממליץ אם אתה אוהב גימיקים פשוטים אז אולי באמת לא תאהב, קשה לי להאמין שאפשר לא לאהוב כזה אלבום... טוב נו כל אחד והטעם שלו בלה בלה ;) לחיים

EEEBBR

New member
כל אחד והטעם שלו אבל שפונגל

מתאים לכל בן אדם שיכול לשמוע ואני מצטער בשביל החרשים פשוט נפלא

למעלה