קצת היכרות?

lb22

New member
יפה לך צלחת לווין..

וסורי אני לא מסוגל לראות את האימונים זה פשוט משעמם אותי..

NYMets Man

New member
לא בדיוק

באינטרנט יש הכל חביבי... בדיוק מישהו לי בפורום של האתר הרשמי אתר עם שידורים מערוץ SPEEDTV ולפי לוח המשדרים שלהם יהיו את האימונים לא איכות משהו, אבל אם ראיתי ככה מונדיאל אז יהיה בסדר

NYMets Man

New member
ואגב

גם אותי זה משעמם אבל אחרי שלושה שבועות חופש אני מסוגל גם לראות סרט פורנו בכיכובו של טאקומה סאטו

Suli

New member
את זה כולנו מסוגלים לראות :)

האמת, גם את מירוצי הדירוג אני לא תמיד רואה. הדבר היחיד שמעניין שם זה כשהמילטון או אלונסו מקבלים פסילה ונכנסים בגדר צמיגים או כשמישהו נכנס לחול ועושה אבק צבעוני

NYMets Man

New member
אותי זה מרתק

מקצי הדירוג מרתקים אותי גם אתה מקבל תמונה מאוד מאוד רחבה על המסלול ולומד אותו לפני המירוץ (כי מראים לך בד"כ הקפות כמעט שלמות ולא מחליפים בין נהג לנהג) וגם ההקפות בד"כ הרבה יותר מהירות מהקפה ממוצעת במירוץ. ובכלל, השנה, שכל שניה המקום הראשון מתחלף לך, זה מאוד מעניין לדעתי ואני לא מחמיץ אף מקצה כזה

man31

New member
מקצי הדירוג מה שמעניין זה הקטע הראשון והשלישי

ורק לפעמים השני (רק מתי שסאטו שורד את הקטע הראשון ;) בתאכלס רוב המתח מתרכז לדקות האחרונות אבל זה כיף לראות את זה במיוחד בזמנים שאני לא יכול לראות למחרת את המירוץ בשידור ישיר

man31

New member
גבר אפשר קישור לאימונים?

מחכה זה לא מילה ואני מבין יחסית אבל עוד לא מספיק וכל מירוץ אני לומד בפורום אחר עוד דברים (אהה ואני כמובן לומד מהטעויות של שני הליצנים)

jaguar Stype

New member
אני גל

מקריית ביאליק בן 20 בקרוב.. אני צופה נלהב של הפורמולה כבר שנתיים שלוש... והנהג האהוב עליי הוא לא אחר מאשר דיוויד קולת'הארד לאחרונה בעיקר בגלל הצבא לא יוצא לי לראות מרוצים בלייב... אז אני רואה רק את הדירוג ואת המירוץ אני רואה בשידור חוזר..

M o l

New member
קצת בדיליי...

אני יגאל, בן 21 מחולון, חייל (נשארו עוד חמישה חודשים
). אני צופה בפורמולה אחת בקביעות (עד שהתגייסתי) בערך מ96 כשעוד הייתי ילד קטן שלא הבין כלום. מאז שהתגייסתי קצת יותר קשה לעקוב אחרי המירוצים בלייב אבל עושים את מה שאפשר. נהגים אהובים? שומי כמובן, בנוסף, אף פעם לא אהבתי את מקלארן (אני מאוהדי פרארי) אבל אין ספק שמיקה האקינן נתן מספר שנים מדהימות (רק על העקיפה ההיא בספא על שומאכר מגיע לו). .

SilVerGiRLX

New member
גם אני רוצה ../images/Emo13.gif

אני שרית, ממושב ליד נתניה... בת 23 והתמכרתי לפורמולה 1 שנה שעברה.. בגלל חבר שלי .. כעיקרון מתה שבאטן יגיע לאנשהו.. אבל לאט לאט החלומות מתפוגגים .. אז יאללה קימי ! (או מאסה... גם טוב
)

tomerol

New member
וואיי וואיי באטן..

אני זוכר שכשהוא הגיע הוא היה כזאת הבטחה גדולה. תראו מה קורה בגלל החלטות שגויות.

Schweppesdude

New member
שלום לכולם!

שמי רון, בן 22 אני צופה בפורמולה 1 משנת 95 בערך.. יצא לי להיות בינתיים רק בסילברסטון בעונת הפרישה של דיימון היל (זה היה המרוץ בית האחרון שלו). אין לי קבוצה פיבוריטית בשנים האחרונות, האמת שגם לא נהג מועדף. (אני אוהב לראות את המילטון נוהג אבל לא משהו היסטרי) מאחל לפורום ולמנהל בהצלחה, מקווה שיהיה פורום משגשג עם דיונים מעניינים.

NYMets Man

New member
אתה מוזמן להשאר ולעזור לנו ../images/Emo13.gif

ואני גם רואה ששאר התחביבים שלך (חתימה) לא רחוקים מתחומי הבנתינו
כמה פעמים כבר ראית את הסרט?

למעלה