קצת הזוי יש לומר

קצת הזוי יש לומר

בשבת אישתי היקרה קיבלה `` חינוך`` מתמשך ונוקשה אפילו מוגזם, עכשיו נוצרה בעיה קטנה הגברת מתלוננת ששורף לה בטוסיק, ובאמת הוא לא נראה מלבב במיוחד, השאלה שלי עם יש איזה משחה או תכשיר שיכול לעזור לישבן קצת פצוע וכואב, תודה רבה.

Master Stav

New member
ברור שיש ...

1. שמן עץ התה האוסטרלי ... פשוט למרוח 2. סילברול ...מריחה ואיפשור ספיגה 3. GSE - 50 טיפות בכוס מים ולמרוח

Dan_Kap_

Active member
החלמה מהירה

אחרי העזרה הראשונה, כדאי לבדוק ולברר מה קרה - המטרה של כל השותפים בבדסמ היא ליהנות בצורה בטוחה, ולזכור את הסשן שהיה בחום ובאהבה גם בהמשך השבוע. אחרי שמגלים פגיעה (פיזית או נפשית) - חשוב לשוחח על מה היה במהלך הסשן בראש פתוח ושקול. כדי להימנע מהידרדרות של השיחה לשיחה של "אבל את/ה" והאשמות, אני מציע לשוחח במשפטי "אני" - "אני עשיתי ככה", "אני הרגשתי ש", "אני חשבתי ש". מה חשוב לזהות בשיחה
מה בעצם קרה במהלך הסשן, מזויות הראיה של כל השותפים בו.
איך נוצרה הפגיעה.
מה יכול לעזור למנוע פגיעות דומות בעתיד או להקטין את החומרה שלהן. חשוב לזכור שבניגוד לחשיבה הונילית (שבה אצל אנשי בדסמ כל כאב הוא כאב רצוי) - אנחנו מבחינים בין כאב טוב (כזה שמסב הנאה) לבין כאב רע (כאב שבא להתריע על נזק שעלול להיגרם או נגרם). כאב טוב עזר לנשלט/ת להגיע לסאב-ספייס, בעוד שכאב רע מוציא משם או מקטין את ההנאה מהסשן. מניסיון העבר - שיחות שכאלו יכולות לסייע לשניכם למצוא דרכים מדהימות להמשיך לממש את הפנטזיות וההנאות שלכם בצורה בטוחה ומהנה יותר... Have fun & play safe!

למעלה