קצת הומור. מותר ?

ובנימה משועשעת אוסיף../images/Emo132.gif

שזה ממש משעשע, רק שהתבלבלו לקריקטוריסט הסנפירים - הדג משתין מאחורי סנפיר השת (האחורי)

Gefen

New member
מאיפה אתה יודע מאיפה משתין הדג??../images/Emo6.gif

"אנחנו מבני ראשון לציון

החלטנו להיות בחיל השריון אותנו תמיד הטבע משך...

marsala

New member
מי אמר חיל שריון../images/Emo35.gif

על משקל "כשנמות יקברו אותנו ביקבי ראשון לציון"... כשנמות יגרדו אותנו עם שפכטל מהקירות של השוט כשנמות יקברו אותנו בחלקה של שרופי שריון... אוג´ שמונה !! סינדיאנה שוט והצמ´פ הארור.....

marsala

New member
כמה תשובות

קודם כל לבן מלך סיאם.... תודה שאתה מזכיר לי את מפגשנו ההיסטורי, איזה כיף היה,ולמה לא? תתרברב...מרידיאן אלברט אנד ויקטוריה הוטל.....זוכר את הנעלי בית? .....איזה מלון ! אבל אבל אבל....לג´וד אני אומר, (בתקווה שתספיקי לקרוא את זה לפני צאתך לשדה תעופה) באנגליה,אין כמו בי אנד בי...בייחוד כשבעלי הבית חביבים, מרגישים שמתארחים אצלם בבית,זה כל הרעיון,קוזי אנד וורם.... לגפן... וויה פוסה הוא מועדון אגדי בגיי ווילאג´ של מנצ´סטר ,נראה לי שנסחוב את גודינקה לשם,שאר הערב בידייה.......... עדי....למה מצוברחת ? מי עיצבן אותך מי? רק תגידי...... ןד´´ש לפול שלכם מויש the demolition man

הלו מרסלה יקירי...

אתה שריונר לא פחות ולא יותר.... גם אני אחי היקר שיזפון - בואך לשלום צאתך בחלום!!! קק"ש היית אצלנו?

Yaniv-DC

New member
מזעזע.

הייתי מחזיר את שיזפון לסורים, פלסטינים, סעודים וצרפתים אם רק יבקשו. אבל מי יבקש? שבועיים. שבועיים מחיי נאלצתי לבזבז שם ברב"ח 98. חודש לפני השחרור, חודש יוני לוהט כאילו אין מחר ולא היה אתמול, וכל מה שיכולתי לחשוב עליו זה... בעצם... לא יכולתי לחשוב על כלום. להקיא על המקום הזה, מקום שגרם לי לחשוב כמה שבטה מהממת.

יש כאלה ששירתו בקיבוץ שיזפון../images/Emo13.gif

הנח"ל הוא ביתי ובשבילי...... מה לעשות שבאיזשהו שלב עברתי להנדסה קרבית....אפשר 4 בירה?

Tokyo

New member
סאני שרתת בשיזפון? 3 שנים הייתי

שם... ויניב אותך הייתי מחזיר לצרקסים אולי שזפון נראית כמו חור אבל חביבי זה פאטה מורגנה ... מי שבאמת שרת יודע..

היי טוקיו יקירי....

אז זה באמת נכון מה שאמרו לי שהגעתי? שאומנם זה חור אך עם המון נוף... אני שירתתי כמשק"ית בשלישות 196 השתחררתי ב- 94´ מה איתך? ואהבתי את המסר שהוספת בסוף.... ולגביי התגובה של יניב גם אני חשבתי כך כשרק הגעתי לשיזפון אך מה לעשות התאהבתי באוירה הקסומה שהייתה שם..אח כמה חוויות

קצת פוליטיקה: אתה תמים מאוד. הם שוב

הם שוב בממשלה ואפילו מקבלים יותר כסף. השתלם להם כל התרגיל הזה.

למעלה