קצת הומור לחג

susony

New member
נקיונות לחג

חני 852

New member
בדיחה לחג

המן ופרעה נפגשו.
אמר המן: "אני כועס עליך. מילא אני, הייתי תלוי במלך טיפש ולא הצלחתי בתכניתי נגד היהודים. אבל אתה? מלך אדיר כמוך, איך זה שנכשלת בתכניתך?"
ענה לו פרעה: " להפך, אני כועס עליך!! מהתכנית שלך יש ליהודים יומיים של הנאה נטו.
מהתכנית שלי יש להם שבוע של עבודה קשה לפני החג, שבוע של אוכל ששובר להם את השיניים בחג ושבוע של קלקול קיבה אחרי החג..."

חני 852

New member

שלושה ילדים רבו למי יש את הסבתא הכי זקנה. הראשון: "סבתא שלי כל כך זקנה, כשהיא הייתה בתיכון - עוד לא למדו היסטוריה.." השני: "סבתא שלי כל כך זקנה, היא זוכרת את בורגר קינג עוד כשהוא היה נסיך!" השלישי: "סבתות שלכם עוד צעירות..! סבתא שלי כל כך זקנה... הטיול שנתי שלה היה יציאת מצריים!" =]

ילד קטן חזר הביתה , ואבא שאל: "מה למדת היום?" הילד: "היום לימדו אותנו איך משה הושיע את בני ישראל והוציא אותם ממצריים". אבא: "נו, איך?" הילד: "משה היה בריון, הוא הכניס לפרעה מכות.. בזמן שפרעה התפתל מכאבים - הוא אסף את כולם והם ברחו לכיוון הים... כשהגיעו לים - הוא אסף צוות מהנדסים והם בנו גשר ועברו איתו את הים.. אח"כ באו המצרים ואז בני ישראל פיצצו את הגשר." האבא היה מופתע: "מה?! זה מה שלמדו אותך?!" הילד: "לא.. אבל לא תאמין מה הם ב-א-מ-ת לימדו אותנו..." =]

שאלה: מדוע הכי טוב לנקות בפסח עם עיתון? תשובה: מכיוון שעיתון מוציא את כל הליכלוך החוצה... =]

מורה שאלה את תלמידיה: "מי יודע באיזה חודש פסח?!" אחד התלמידים ענה: "מה?! לא ידעתי שהיא בכלל בהריון!" =]

פעם בליל הסדר נתנו לאיזה עיוור אחד לאכול מצה. הוא לקח את המצה, מישש לכמה דקות ואז פתאום התפרץ ושאל: "מה?!?! מי כתב את כל השטויות האלה!?" =]

חני 852

New member

לפני חג הפסח חזר גידי הביתה ואמר לאביו:"היום המורה לימד אותנו איך משה הוציא את בני ישראל ממצרים". "איך הוציא אותם"? שאל האב.

"משה היה ענק , גיבור , ממש מר ישראל . הוא תפס את פרעה והכניס לו מכות עד שירד לו דם , נתן לו בוקס עד שנהיה לו חושך בעיניים , העיף לו סטירה עד שכל הכינים ירדו לו מהראש והתפשטו בכל הגוף. הוא שלח את היחידה החשאית שלו ללוחמה ביולוגית שזרעה חיידקים שגרמו לו שחין. יחידה אחרת שחררה חיות טרף מכלובים שתקפו את פרעה וצבאו. יחידת קומנדו הרגה את בנו הבכור ואת בניהם בכורים של מפקדיו. לבסוף שלח את יחידת ההנדסה שבנתה גשר על ים סוף, ומשה יחד עם כל בני ישראל עברו עליו. כשפרעה וצבאו עלו על הגשר בעקבותיהם , פוצצו את הגשר וכולם טבעו בים.

"את כל זה סיפר לך המורה"? שאל האב הנדהם. "לא" השיב גידי, "אבל היית צריך לשמוע איזה סיפור אידיוטי הוא סיפר לנו.

חני 852

New member

איזה בעל ראה את אשתו בשיא הלחץ של הנקיונות ערב פסח.
הוא שאל אותה, מה אני יכול לעזור לך??
אמרה לו, תאמין לי לך מהבית זו כבר תהיה עזרה גדולה.
שמע האיש ומיד יצא מהבית.
לאחר חצי שעה דלת הבית נפתחת והנה הוא חוזר.
שאלה אשתו, זהו? כבר חזרת??!
ענה לה: יש גבול כמה גבר יכול לעזור!

חני 852

New member

אישה נשואה אחת היתה חובבת סקס, אבל לא סתם סקס - אורגיות.
יום אחד לפני פסח קראו לבעלה למילואים. הגברת לא פספסה את ההזדמנות , וקראה לשלושת הגברים הקבועים שלה. נכנסו למיטה והתחילו פעילות.לפתע הגברת שומעת נקישות בדלת ,רצה ומסתכלת בעינית ורואה את בעלה שחזר מהמילואים.
לקחה הגברת את שלושת הגברים למטבח, הכניסה כל אחד מהם לתוך שק והכניסה לארונות מטבח.
נכנס בעלה לבית ,התחיל לחשוד והחל חיפוש בכל הבית.
הגיע למטבח, פתח ארון אחד - והנה התגלגל לו החוצה שק .
הוא נותן מכה עם האלה על השק - ופתאום שומע "ממממ"
שואל את אישתו - אישה מה זה? עונה לו: זה כבש לפסח.
פותח דלת שניה - מתגלגל לו שק שני ,נותן מכה עם האלה
ושומע "קוקוריקו" . שואל הבעל - אישה מה זה?
זה תרנגול לפסח !! פותח ארון שלישי, מתגלגל לו שק - נותן מכה עם האלה ולא שומע כלום. בום אחד ועוד אחד ,
הוא מרביץ בועט, ולא מפסיק... עד ששמע קול יוצא מהשק :

דגים, יא בן אלף !! דגים! דגים.....!

למעלה