קצת הומור לא מזיק!!!!

orr300

New member
קצת הומור לא מזיק!!!!

אני לא כותבת לשאול או להתלונן אבל לשאול אותכם משהו .חשבתם פעם שבזכות המחלה אנחנו מגלים כמה שרירים מפרקים ובכלל איברים וגם פנימיים יש לנו בגוף ובלי המחלה לא היינו יודעים שהם קיימים?
היום עשיתי קצת שואב אבק והתגעגעתי לתקופה שהייתי מנקה את כל הבית והיום קשה לי להחזיק מטאטה
אני מציעה שנתחיל את היום בפינת הבדיחה היומית מתנדבת להתחיל ממחר.......

חיה קרן

New member
אחלה רעיון

רק שנבקש ממך לשרשר לשירשור אחד בשבוע, כי אחרת הפורום יוצף בהודעות הבדיחה והודעות אחרות ידחקו מטה-
בעמוד פורום יש בכל רגע נתון מקום ל15 ההודעות הפעילות ביותר,
וכל הודעה חדשה- דוחקת הודעה אחת לעמוד הבא.

בגלל שהפורום שלנו הוא עייף ואיטי מטבענו, אנחנו מאוד מקפידים על שירשור נכון, ומעדיפים בגלל זה פינות שבועיות, שנותנות מקום ובמה לדיונים שוטפים ופינות קבועות יד ביד.

אז קבלי את כובע ה
הרישמי,
ו-תצחיקי אותנו!

איזה כיף!! פינת הומור יומית!!

כל הכבוד על היוזמה. באמת.
לפעמים אני מרגישה שאם רק הייתי צוחקת, אבל צחוק עמוק כזה, משחרר, כל יום, הייתי מרגישה טוב יותר.

robinebony

New member
אני ביום ראשון, קל לתאם איתי...

זה משאיר די הרבה ימים לכל השאר.

אני אוהבת בדיחות.

נועה.

זמפנו

New member
נכון. היתה לי כוונה באמת טובה ומפרגנת -

ובמקום זה הופיע פתאום הג'וקר מבאטמן.
סליחה.

אני בעד צחוק בריא.
וכמה שיותר.
לכי על זה!

ruthi26

New member
אז לי יש

אכלנו במסעדה אני, הבעל, ושלושה ילדודס

הקטן בחבורה שכבר לא קטן, אבל אצלי הדרדס בן 11.5, הזמין פיצה, כמה שהוא רזה עור ועצמות, משום מה יכול להכניס לבטן הזו חבל"ז שיהיה לי בריא, הגיעה הפיצה, והוא הילד שיכול להתחרות בשיא גינס במהירות האכילה והשתייה שלו, אי אפשר להסביר... הפיצה חמה, אח שלו החייל המשוחרר רואה שהוא לא תופס את הפיצה. ואומר לו "אל תיגע ככה בפיצה, תתפוס" והקטן בשלו, תופס מהגבינה עצמה חתיכות ומכניס לפה, והמסטיק של הפיצה נמשך ונמשך אל תשאלו, המשוחרר מתפלץ עוד מעט ממנו, והקטן לא שם עליו, ואני עוד מעט מעט בורח לי מרוב צחוק, ולא רק אני. זה היה מצחיק כל כך.. ואז המשוחרר קיבל קריזה ואמר לו "אתה מתנהג כמו איזה אוטיסט", ואני לא צינית, אז תירגעו שם כשאתם קוראים "אמרתי לו דרך אגב, הוא באמת אוטיסט" ועוד יותר צחקתי. מקווה שגם אתם, נו יאללה תשתחררו

היה כייף נהניתי מאוד מאוד מאוד, בכלל יציאה עם הילדים עבורי זה עונג מעולה, גם בשביל סתם לאכול משהו קל, הכייף של להיות אמא אווזה עם האווזונים מסביבך

טוב זהו גמרתי

למעלה