קצת דחוף לי...

קצת דחוף לי...

מאוד אודה אם יש מישהו שיכול לעזור לי. אני אמורה לעבור גרידה מחר. אבל אני מעוניינת להימנע מזה ככל האפשר. יש דרך לגרום לשאריות הריון לצאת החוצה לבד? השאריות הן נורא קטנות, בערך בגודל של 1 ס"מ. אבל הן חייבות לצאת... אחרי שנואשתי מהרפואה הרגילה אני פונה הנה אולי יש הצעה אלטרנטיבית למישהו. תודה.

לא הבנתי מדוע נואשת מהרפואה הרגילה

יש לך מחר טיפול שיסיים את הבעיה. שאריות הריון קטנות פעמים רבות נספגות/נפלטות בלי שצריך לעשות דבר. אם אצלך המליצו על גרידה כנראה שזה לא המצב. שיהיה בהצלחה ושיעבור לך בקלות.

כי עברתי כבר 6 גרידות

עוד אחת עלולה להוביל לכריתת רחם. לכן אני מקווה למצוא דרך שתוציא את השארית בלי התערבות כירורגית.

תביני

אף אחד כאן לא מכיר אותך, לא את הרקע הרפואי שלך (שרק מההודעה הזאת ניתן להבין שהוא מורכב) לא את המצב הרפואי הנוכחי שלך מבחינת שארית ההריון, ולא עוד הרבה דברים. יש לך תור למחר,נגיד שיש כאן מישהו מספיק חסר אחריות להגיד לך שיש מה לעשות , לבטל את התור ולפנות אליו. אז תבטלי/תדחי את התור ותפני אליו. בינתיים תעלי חום ותפתחי ספסיס (לפעמים חוק מרפי פועל וכל מה שיכול להשתבש- משתבש). ואז אותו אדם יסתבך עד הצואר. מבין את המצוקה שלך - אבל המלצתי היא לבדוק קודם כל אם הגניקולוג שלך מוכן לקחת אחריות על דחיית הגרידה.

אני לא חולק על מטחנק אבל רוצה לומר

שזה לא חוסר אחריות לומר שיש מה לעשות. יש טיפול מיוחד למצב כזה בעזרת דיקור ואם יש זמן מומלץ לתת גם צמחים. זה רק בתנאי שהגניקולוג שלך יומר שאפשר לדחות את הגרידה ושאין סיכון בזה (לדחות). רפואה שלימה לך.

חידוד

לא התכוונתי שזה חוסר אחריות לומר שיש מה לעשות באופן כללי, אלא במקרה הספציפי הזה שהיא צריכה לדחות את הגרידה, וכל זה על סמך תכתובת על גבי האתר בלבד. אני מסכים איתך שאם הגניקולוג יאמר שאפשר לדחות זה ענין אחר. זאת גם היתה ההמלצה שלי בסוף דברי בתגובה הקודמת.

למעלה