קצת דחוף בבקשה

Adam GTI

New member
קצת דחוף בבקשה

איך מעיפים האנגאובר? לשתות עוד קצת לא מתקבל כי זה אמצע היום, ולא יכול להרשות לעצמי להסתובב עכשיו לשתות ביצה גם לא מתקבל כי ואללה, אני עדיין שפוי יחסית האם נכון שמוצרי חלב יעזרו להפחית את הסחרחורת? אם אפשר בבקשה שיטות.... בתודה

sweetdreams

New member
לשתות הרבה מים

ולא משקאות שמכילים קפאין ובטח שלא עוד אלכוהול!! המטרה שלך היא לדלל את אחוז האלכוהול בדם..

dburac

New member
כמו שאמרה חלום מתוק.

המון המון מים לפחות ליטר, בתוספת כדור אדוויל (במידה ועבר זמן ניכר משתית אלכוהול) ונימנום קצר יעשה לך נפלאות.. עצה בפעם הבאה שאתה יודע שאתה הולך לשתות הרבה לרמת שתייה שלך לפני זה תדאג לשתות המון מים משהו כמו ליטר וחצי, ולאכול נכון לפני השתייה עדיף ארוחה כבדה. וככה תמנע את ההנגאובר.

לא נראה לי שכדאי ארוחה כבדה..

אני לא ממש מבין בזה אבל כשאני אוכל ארוחה כבדה ושותה הרבה יש סכנה להקיא..מנסיון..

sweetdreams

New member
מאכלים שמנים

שיש בהם שומנים ושמנים. זה מרפד את הקיבה ומאט את הספיגה של האלכוהול והמעבר שלו לדם.

sweetdreams

New member
טוב, את יודעת...

אין תחליף לקצת אחריות אישית... אבל אם הוא מחפש דברים שיעזרו לו, אז לאכול דברים שומנים (כמו בוטנים), ובמהלך השתייה לזכור לשתות גם משקאות קלים ומים, יעשו את העבודה.

לא נראה לי שכדאי ארוחה כבדה..

אני לא ממש מבין בזה אבל כשאני אוכל ארוחה כבדה ושותה הרבה יש סכנה להקיא..מנסיון..

amircn1

New member
הנה כמה שיטות...

ומספר דיונים קודמים בנושא קודם כל לשתות משקאות איכותיים
לא לערבב סוגים שונים של אלכוהול
לא לאכול מאכלים המכילים סוכרים לפני שתיית אלכוהול אבל כן לאכול אוכל שומני
לשתות מים, והרבה, ההנגאובר וכאבי הראש נובעים מחוסר בנוזלים בגוף
לא לשתות בכוח ולא להיות מושפעים מלחץ חברתי והכי חשוב: אם שותים לא נוהגים

למעלה