קצת בתלבטות

lirannn

New member
קצת בתלבטות

אני בן 26 , מסיים תואר B.A בניהול ופסיכולוגיה בפתוחה (בהצטיינות אם זה משנה) עד עכשיו לא עבדתי אף פעם במקום עבודה רציני (כלומר חברה או מפעל גדול ומסודר) אלא יותר עבודות של סטודנטים . אני יודע שהתואר שלי הוא לא מציאה גדולה , בתכלס אין לי מקצוע (חוץ מזה שאני בוגר הפתוחה ויש כאלו שרואים את היתרונות של זה ) אני אדם שמתעניין בהמון תחומים , ותמיד היה לי את היכולת לחקור לבד וללמוד עד לרמה מאוד מקצועית. עכשיו אני צריך להחליט על לימודי המשך , כאשר האפשרות שהכי נראת לי היא תואר שני במנהל עסקים . אבל לפני שאני נסגר על זה , לא איכפת לי לבחון חלופות אחרות , אפילו חשבתי על תואר של הנדסאי מכונות \ תעשייה וניהול. כאשר השיקול העיקרי שלי היא יכולת קידום ופיתוח קריירה. תואר שני במנהל עסקים נשמע יוקרתי יותר מהנדסאי , אבל השאלה היא האם בתכלס בשוק הוא באמת נחשב ויש ביקוש לבוגרי תואר שני במנהל עסקים... האם כדאי ללמוד שוב תואר שהוא די תיאורטי או ללמוד ממש מקצוע פרקטי?

manson23

New member
לדעתי

תואר שני במנהל עסקים הוא לא תואר פרקטי, זה בהחלט "משדרג" אבל לא פרקטי במיוחד אני חושב שאתה לא צריך לחשוב על לימודים כרגע, אלא ללכת ולנסות למצוא עבודה במשרה מלאה, הניסיון התעסוקתי גם יעזור לך להחליט לאיזה כיוון ללכת עם הלימודים ועם החיים בכלל..

למעלה