קצת בריחה לפנטזיות...

קצת בריחה לפנטזיות...

היום אני מפרגנת לאהוב שלי...עוד קטע שהוא כתב...

פנטזיה על קטע עם תופים...
אני מגיע אלייך. את אומרת לי שאת תיכף מסיימת להתאמן ונשאר לך סשן אחרון, אבל אני יותר ממוזמן לצפות ולשמוע.
את מתיישבת על הכסא מול המערכת. מיישרת גב, מחזיקה מקל בכל יד ומתחילה עם מקצב די בסיסי. ואני מביט בך. לאט לאט המקצב מתגבר. אני צופה ומחליט לקום ולהתהלך סביבך. כשאני מאחורייך אני שם לב שאת ישובה על קצה הכסא. אני רוכן לעבר אוזנך ולוחש, מה שלא תעשי, אל תפסיקי. את מחייכת. אני מסיט את שערות ראשך הצידה ונוגס קלות בתנוך אוזנך. את, מרגישה מגורה אבל את מחזיקה קצב. אני מאתגר אותך שתגבירי קצב. ואת מגבירה. לאט לאט נוצרים אגלי זיעה על מצחך, ותוך כדי שאני צופה בך מאוד מקרוב מאחור, אני מתחיל לעסות את כתפייך. אני ממשיך לאט לאט במורד הגב והמקצב נשאר... אני שוב רוכן והפעם אני מנשנש לך את הצוואר כאשר ידיי מושטות סביבך ולופתות את השדיים. צובטות את הפטמות בו זמנית. את לא מאבדת ריכוז. אני ממשיך לעורף שלך עם הלשון ותוך כדי, אני טועם את הזיעה מעורבבת עם הבושם שלך... מעין תערובת של חמוץ מתוק שרק רוצים לגמוע עוד ועוד ממנה. ידיי ממשיכות קצת למטה ופה כבר איבדנו את ההיי האט. ואת ממשיכה במקצב עם רגל שמאל מוסטת החוצה והיד שלי בתוך התחתונים שלך לוחצים על הדגדגן הנפוח... הגב שלך מתקמר ואת מרשה לראשך ליפול אחורה ואני תוקף בליקוקים את הצוואר כאשר ידי השמאלית צובטת מעט את ירכך מבחוץ. בשלב הזה, המקצב נשכח ואת פותחת את רגלייך לרווחה מה שמאפשר כניסה של אצבעותיי לתוך הכוס הרטוב שכבר מזמן הספיג לגמרי את התחתונים שלך. את גומרת מהר מהחדירה ואילו אני מתיישר, נעמד מאחורייך ואומר "נראה לי שהתבלבלת בקטע האחרון"

giligil55

Member
תפרגני תפרגני...

הרווח הוא שלנו ...הוא כותב מדהים

למעלה