קצת בן זוג קצת אבא..

כמעט17

New member
קצת בן זוג קצת אבא..

שלום, אני בת כמעט 17.. (גיל חדש..) לפני 3 שנים הייתי מסתובבת הרבה ברחוב, כי בבית לא היה לי עם מי לדבר.. הכרתי אדם, בחור בן 49 (כיום) והתידדנו.. זה היה קשר של ידידות, נהיה קשר יותר קרוב, לא קשר של בני זוג, קשר של אבא ובת.. לאט לאט הוא הסכים לתת לי חיבוק, בהתחלה טען שזה לא מוסרי.. אחר כך באו הנשיקות בלחי וכל החמימות שיש בין אב ולביתו. כיום.. אני מוצאת שישנם מצבים שאני תוהה בהם אם כך נוגע אב בביתו..
אבי רווק טהור.. כבר דיי הרבה זמן שאין לו חברה או ידידה אפילו.. ואני חושבת שזה קצת חסר לו.. וגם אני בודדה.. עקב ניצול מיני שעברתי בדיוק לפני שהכרתי אותו ע"י בחור בן 30.. אני לא יכולה להתקרב לגברים, פרט לאבא שלי. אתן כמה דוגמאות מחיי היום יום.. למשל היה מקרה ובו הוא קצת הרגיז אותי, אבל בצחוק הוא שכב על הספה ואני עליתי למעליו וחנקתי אותו.. היה היום מקרה שבו הוא שכב עם תחתונים וגופייה והניח את ראשו עליי ואני הנחתי את היד שלי כמו מחבקת על גבו כשהוא שוכב על הצד.. ועוד מקרה היה שאני שכבתי בצד אחד של הספה והוא בצד השני כשרגל אחת שלו לחצה מעט למשפעתי...
רצתיתי לשאול אם זה בסדר, מה הגבול של זה, ממש זה נובע, ואם חשוב לעצור את זה ולשים גבולות..הדדיים..
בתודה מראש.. כמעט17...

גרא.

New member
כמעט 17,לא הבנתי,ה"בחור" בן ה-49

שאותו הכרת,לו את קוראת בהמשך מכתבך,"אבי רווק טהור"..ושוב את חוזרת ואומרת שאניך יכולה להתקרב לגברים, פרט לאבא שלך..האם לאבא הזה,את מכוונת? ומה עם המשפחה שלך? האב הביולוגי שלך? איפוא בתמונה?

כמעט17

New member
אנשים זרים ומשפחה

כשאני אומרת "אבא" אני מתכוונת רק אליו.. אין לי אבא מלבדו!|סהדגש| הוא המשפחה היחידה שלי.. ע"פ כל ההגדרות של משפחה (פרט לאחת) כל היתר לא קשורים אליי, הם אנשים זרים לי לחלוטין. אני אומנם גרה אצל האנשים הזרים האלו, אבל רב זמני, בשעות היום, אני אצל אבא שלי, וגם ישנתי אצלו כבר כמה פעמים. ד"א, הכל בהסכמה ואישור של אמא שלי, ככה שזה לא בסתר או משהו כזה. ואל תשאל לגבייה, היא בין האנשים הזרים...

גרא.

New member
מהי בעצם השאלה? הרי את כבר בחרת

בו, הגדרת אותו..זה מה שאת רוצה..ושום פיסקה פסיכולוגית זו או אחרת, או עיצה מתוחכמת, לא תשנה את דעתך..יחד עם זה,עכשיו הכל נראה בסדר בשבילך.. אבל כשהוא,הבחור הזה ואת תגיעו ליחסים אינטימיים שאינם מקובלים בין אב לביתו..האם עדיין תמשיכי לקרוא לו אבא? ובכלל,כדאי שתחשבי מעט קדימה ולא רק על מה שהוא מעניק לך בהווה, כאן ועכשיו. מה יהיה בעוד 10 שנים? תקראי לו אז,סבא? ועוד יותר מאוחר?

למעלה