קצת ביקורת .....

קצת ביקורת .....

בקשר למאמר שמופיע מדי פעם למעלה בשם : אפקט חלון הראווה - פראזניק . אני לוקח בחשבון , שמי שיקרא את דברי , קרא את המאמר הנ"ל . רציתי להביא לתשומת לבכם שכאשר אותו ליטאי במלכי ישראל , או לסירוגין מגולח ראש מחוץ למסיבה פרועה אי שם במרכז הארץ , אומר לעצמו :" מה הם קופצים ? מה זה כל השלטים ? זה כל מה שהחברה האלה עושים ? אגש ואשאל אותם מה , מי , למה ...". אז הוא ניגש ושואל את שאלתו ...ואתם יודעים מה התשובה שהוא מקבל ? השבתי את השאלה הזאת אלפי פעמים לאלפי סוגים של יהודים באלפי מקומות שהגענו שם להפצה .... אחי , קח לך את הספרים האלו אליך הביתה , פתח אותם , אלו ספרים שכתב הצדיק ר´ נחמן מברסלב שהכיר אותך , אותי ואת כולנו , ידע את כל מכאובי נפשנו , השאיר לנו רפואות נפלאות שלא היו מאז בריאת העולם , אנא ממך קח אותם , אם לא תעסוק בהם עכשיו , עוד יבוא יום ואתה תברך אותנו ששכנענו אותך לקחת אותם ......וכו´ ואותו יהודי , אם לקח , אז בוודאי שיעסוק בספרים , כל תכולת החנות לפניו , יטעם כל סחורה שיחפוץ...וההמשך ברור . אם לא לקח , לפחות הוא יודע שהחברה הללו מציעים משהו הרבה יותר רחב מקפיצות ושלטים , הם שכנעו אותו שירכוש את ספריו של ר´ נחמן , הסבירו לו קצת על עצת ההתבודדות ....וכו. דעתי היא , שרב האנשים שראו את החברה של קרן ר´ ישראל דב אודסר ברחבי הארץ , יודעים שהם מסתובבים עם ספרים ומציעים לך לטעום טעימה קלה , מהסחורה הנפלאה שנמצאת בחנותו האין סופית של ר´ נחמן מברסלב ואך מעטים חושבים בטעותם שבקפיצות , בשלטים ובריקודים , מסתכמת כל חסידות ברסלב . שנזכה לראות בבנין בית המקדש , שאורו של רבינו מאיר עליו .

bozi

New member
חלון הראווה הטוב ביותר

יש לי שאלה ? לפני 8-9 שנים האם כול עם ישראל הכיר את רבי נחמן. תשובה: לא ולא. "הנחמנים" כפי שאתם קוראים להם היחידם שגילו ופירסמו את רבי נחמן ותלמידיו בעולם ועל ידי זה בלי כונת "זדון" הם הפכו לחלון הראווה ולב ליבה של חסידות ברסלב היום בזמן הזה מתגלה קצת רבי נחמן מברסלב שהוא למעלה מן התורה מכל הצדיקים העולם בלי רבנו הוא.... אין לו כלום אין שום חיות כלל (שמע ישראל) בבשרות טובות לכל עם ישראל

פראזניק

New member
תמיהה...

"שהוא למעלה מן התורה"???? היות ואני משוכנע שלא הבנתי נכון, אזכיר רק את מאמרו של רבינו עצמו "קמטו את ספרי כרצונכם, אך אל תהינו לפגוע בסעיף קטן אחד שבשולחן ערוך"...

אצוטט את פראזניק../images/Emo2.gif.....

מדבריו שכתב לחווה :"אל לנו לדון שום צדיק, ע"פ מראה עינינו, אנו, שוודאי אנו רחוקים מאד מאד מהבנת צדיקים". בוזי ציטט את ר´ ישראל דב אודסר מהספר "שמע ישראל" שנכתב מקלטות שנשארו לנו מר´ ישראל והוצא לאור ע"י קרן ר´ ישראל דב אודסר . הקלטות קיימות ומי שחפץ לשמוע את הדברים מוזמן לקבלן . וכמו שאני אמרתי לחווה באותו שרשור , הצדיק אמר ...עלינו מוטל להאמין. בברכת שבת שלום , שנזכה להדבק בצדיק שהוא כולו שבת ....

bozi

New member
לקמט את ספרי רבנו

חס ושלום לא ישמע כזאת בישראל לא אמרתי ולא רמזתי לעבור חס ושלום על דברי השולחן הערוך כונתי היא שבלי רבנו הקדוש איך נזכה לקיים את דברי השולחן ערוך בבשרות טובות ישעות ונחמות לנו ולכל ישראל אמן

פראזניק

New member
הו...

אם זה אני מסכים לחלוטין, רק צריך להזהר, שלא יטעו בדברינו:)))
ה י ה ו ד י, אני גם ציטטתי, מרבינו...

bozi

New member
ודרך אגב

חיפשתי חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי איפה רבנו אומר לקמט את ספריו עם מישהו יכול להאיר את עיני אני ישמח מאוד רק עם אפשר שזה יהיה מספרי רבנו בבשרות טובות ישעות ונחמות לנו ולכל ישראל אמן

bozi

New member
בבקשה לעזור

האם מישהו יכול להפנות אותי לשיחה שהוזכרה למעלה זה נורא חשוב לי. במשך 7 שנים אני מחפש ולא מוצא בברכת שבת שלום

למעלה