קצת בחדשות

איך שכחתי את בלאד א שייך

(תל חנן) וחוואסה קרוב ל 100 הרוגים, רובם אזרחים, נשים וילדים, כנקמה על הטבח בבתי הזיקוק שהיה נקמה של הערבים על פעולת אנשי אצ"ל שזרקו חומר נפץ על פועלים ערבים שעמדו בתחנת אוטובוס והרגו 6 מהם.

בהחלט כן

מאחר ונולדתי בתקופת המנדט, זכיתי לתעודת לידה פלשתינאית. מכאן שאני פלשתינאי. ומכאן שזכרוני גם הוא פלשתינאי.

סלוניק

New member
אתה מכחיש שהאצ"ל והלח"י

ביצעו פיגועים כנגד מטרות אזרחיות וחפות מפשע? אפילו במוזיאון האצ"ל לא הכחישו דברים כאלו..

סלוניק

New member
אין דבר קל יותר

מלכנות כל מקור כמקור תעמולתי ובלתי לגיטימי. אני משער שרק אתרי ימין הם אתרים אובייקטיביים ואמינים.

סלוניק

New member
אגב, סתם להבהרה עתידית

אולי תציין טווח שמאל-ימין לפיו מקור מידע הופך לגיטימי בעיניך. אני משער שכל דבר שהוא "שמאל" הוא בהכרח מוטה ובלתי אמין (בניגוד לימין שהמסקנה שיש להסיק מעצם קיומו הוא שהוא בהכרח תמיד תמיד אובייקטיבי). אני משער שהתקשורת שמאלנית ולא רלוונטית, התקשורת העולמית היא אנטישמית וכן הלאה. אז אולי פשוט תנקוב באתרים שמהם אתה מוכן לקבל מקורות מידע, כדי שלהבא נדע מתי לפרסם דיעות שלגיטימיות בעיניך? (אגב, בהחלפת מילים אפשר פשוט לציין שמקורות מידע שנוגדים את דעתך יוצאים באורח פלא כבלתי אמינים, אבל מקורות מידע שכן מחזקים את עמדותיך הם אמינים).

ניפוח נתונים תעמלותי של אתרים

פלשתינים, אלה לא עובדות. בכל מקרה מקרה בתי הזיקוק עלה לכם בעיר חיפה... הפלשתינים היו צריכים לקחת את זה בחשבון...ולא להתבכיין על זה.

לכם?

האם אתה הרשע של ההגדה, זה שנאמר עליו : רשע מה הוא אומר: "מה העבודה הזאת לכם" ולפי שהוציא עצמו מן הכלל כפר בעיקר.

סלוניק

New member
"הם התחילו".

האם העובדה שהאצ"ל ביצע פיגועים כנגד מטרות אזרחיות היא לגיטימית היות והפלסטינים עשו זאת קודם? ובכן, האם רוצח ההמונים סולומון מורל (שאגב, חי לא רחוק ממשרדי תפוז בר"ג) זכאי ללגיטימציה היות והוא ניצול שואה? האם מפגעי הפיגוע בקפה אפרופו בת"א הם חפים מפשע היות והוא בוצע לציון יום השנה לטבח במערת המכפלה? דקדנס של צד אחד איננו הצדקה לזה של צד אחר.

קינערלאך, תתרגעו קצת. רציחות יש

בלי סוף, ואם רק נחפש גאולת דם לא נצא ממעגל הדמים. למה אתם מתעקשים להציג עוול מול עוול
איזה השלכות רציניות לעתיד אפשר למצוא בזה

למעלה