קצת בהלם

ha1231

New member
קצת בהלם../images/Emo67.gif../images/Emo2.gif

אז ככה, הייתי לפני שבועיים אצל רופא נשים כירורג כדי לבדוק אם הכל בסדר אצלי ולמה אין קליטה של העוברים ברחם, כי נאמר לי שאחרי הריון הקליטיה טובה יותר ואחרי 2 טיפולים שכשלו רציתי לבדוק מה קורה. אז הוא עשה לי בדיקה ידנית ואמר שאין לי כל כך מוקדים של אנדו' ונראה לו שהמחלה שקטה ולא פעילה כי גם אני לא סובלת מכאבים בזמן מחזור, וזה נכון המחזורים שלי לאחרונה ממש ללא כאבים והדבר היחיד שהשתנה שהם עם יותר דימום. אתמול הייתי בבדיקת US אצל מומחה בהמשך לבדיקה הקודמת בזמן מחזור ולא ראו את המוקדים. וגם הוא אמר לי שזה רגוע כרגע והמצב נראה טוב. בעבר כשגילו לי את האנדו' עשו לי גם US בזמן מחזור וראו מלא מלא מוקדים פעילים מסביב לרחם מבחוץ וכך ידעו בוודאות שיש לי את המחלה. למרות שעברתי ניתוח מאוד קשה עם פתיחת בטן ועוד כמה טיפולים בדרך והריון, נראה שהמצב טוב בסך הכל. וזה גורם לי לחייך קצת. קיבלתי בשורה טובה מקווה שזה ימשיך כך ולא יחמיר עם הזמן. רק רציתי לעדכן.....

לולי72

New member
חן מותק - שרק ימשיך ככה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ומה לגבי הטיפול הבא?

liatsw1

New member
אז למה בהלם?

בס"ד אלו בשורות טובות. תשמחי מתוקה ותהני מכל רגע!

ha1231

New member
ההלם הוא בעקבות הבשורות האלה

אני יודעת שאני סובלת באנדו' קשה ועברתי ניתוח קשה בעבר ופתאום אומרים לי שזה כרגע שקט ושאין מוקדים חופשיים זה כיף לשמוע, אני כבר לא יודעת מה זה בשורות טובות באחרונה אז קשה לי לקבל אותם כנראה.

זואילי

New member
הלם טוב ../images/Emo70.gif

הלוואי וימשיך ככה. כן ירבו נצחונותייך. אין ספק שזו בשורה מרגיעת נפש. בהצלחה יקירה

חן, עברת כל כך הרבה....

שדווקא הגיע הזמן שכן תקבלי בשורה טובה. והלוואי שימשיכו להגיע לך רק בשורות טובות
והרבה מאוד |בהצלחה
בטיפול הבא
להמשך בשורות טובות

galim29

New member
שרק ימשיכו בשורות טובות כאלו../images/Emo140.gif

שמחה לשמוע על זה ומקווה שתמשיכי להיות ככה:
ואפילו ככה:

למעלה