קצת בדילמה.

OLYMPIAKOS8

New member
קצת בדילמה.

יש לי סיכוי להתקבל לחברת אבטחה, לגבי התנאים סבבה לגמרה אבל, העבודה אינה מועדפת. הרבה אנשים אומרים לי שעדיף לעבוד רגיל ולהרוויח כמו בן אדם מאשר שכר מינימום, ושהמועדפת לא כזה משתלם. מה אתם אומרים ?

Haunted

New member
תשמע

אני למשל לא עשיתי מועדפת אחרי השחרור. להגיד לך שאני לא מצטער אני לא אוכל, כי בדיעבד היה נחמד לקבל איזה 7-8 אלף שקל ככה פתאום. מצד שני לא אני ולא אף אחד מהחברים שלי (כמעט) לא עשה מועדפת, ולא הרגשתי איזשהו פספוס מיוחד. גם לא היתה לי שום מטרה מיוחדת שהצריכה את המענק הזה, כמו טיול או משהו דומה. רוב האנשים שהולכים לעשות מועדפת הם אנשים שצריכים את הבוטחה הזאת שתסגור להם את הטיול. בסופו של דבר יש סיכוי שהאקסטרה כסף שתרוויח באבטחה ישתווה לשכר מינימום של חצי שנה + מענק. כך שתעשה את השיקולים שלך. דעתי האישית היא בכל אופן ששווה לעבוד כמו בנאדם בעבודה טובה ותנאים נורמלים, מאשר עבודה לא נעימה שבסופה תקבל את המענק.

אפרת543

New member
אנ חושבת

שכדאי ללכת על מועדפת רק אם אוהבים את סוג העבודה, לי אישית נמאס לסבול
!!!

DoubleD

New member
בניגוד לתגובות האחרות

אני דווקא כן עשיתי מועדפת, כמעט בכל תפקיד אפשרי בבית מלון, גם באילת וגם בת"א. כך שאני יכולה להגיד לך בביטחה שזה תלוי במקום, באנשים, ביחס ובאופי שלך ומה שעושה לך טוב בחיים. אני הרווחתי כמו בן אדם, לא הרגשתי שחסר לי.. (וכמה טיפים לא צפויים תמיד עזרו לפנק עוד טיפה) זו הייתה עבודה לכל דבר ואפילו היה לי זמן לצאת עם חברים ולבלות. הבוחטה דווקא עזרה לנשום קצת ולחסוך בבת אחת. הכל תלוי בך, מה הכיוון שלך ואם תצליח למצוא סביבת עבודה נוחה וחיובית (וזה אגב, תקף לכל עבודה) בהצלחה !

למעלה