קצת בדילמה...

קצת בדילמה...../images/Emo4.gif

בנות אתן יודעות שאוטוטו אני אמורה ללדת, ואני מחפשת לילדים מסגרת של קייטנה, ומצאתי משהו נחמד אבל מהססת לגבי השעות, כפי שאתן יודעות יש לי שלושה ילדים נפלאים, אבל בכל זאת עדין אינני יודעת איך הלידה תתבצע קיסרי או טבעי(רק הוא שם למעלה יודע) והקייטנה שמצאתי מדהימה בפעילותייה, היא מתחילה משבע וחצי בבוקר ומסתיימת באחת עם אפשרות ליום ארוך עד השעה חמש שזה כולל עוד הרבה פעילויות ארוחת צהרים חמה ועוד דברים כייפים. דברתי עם בעלי ואבא שלי והם הציעו ללכת על היום הארוך, כי לבטח אהיה מותשת מהלידה וארצה את הזמן שלי להרגע ולהחלים, הקייטנה מתחילה מה1.7 ומסתיימת ב22.7 ואני תאריך הלידה האחרון שלי הוא 30.6 כך שזה ממש משתלב יופי לתאריך היעד האחרון של ההריון שלי. הדילמה שלי האם לקחת יום ארוך או קצר?.. הכסף לא בעייה מה גם שיש לי הנחה גדולה ומשמעותית כי זה אחים אבל זה לא העניין, הקטע הואשאם אני יכניס אותם ליום ארוך אחשב לאמא מזניחה
ככה אני מפחדת, אגב ששאלתי את הילדים הם אמרו יום ארוך, כמובן שהם רוצים להשאר ולשחק עם עוד ילדים ושיהיה להם עוד פעילויות, אבל אני לא בטוחה. אשמח לשמוע את דעתכן בנושא...

מירבי*

New member
ליידי, ההתלבטות שלך כל כך מוכרת לי

אני חושבת שכן צריך לשלוח אותם ליום מלא, מדובר בנטו 15 יום קייטנה יש עוד מספיק ימים אח"כ שבהם הילדים יהיו בבית ותצטרכי לדאוג להם לפעילות כליום וכל היום. חשבי, מה הם יעשו בבית מהרגע שהם יגיעו אם תרשמי אותם לחצי יום? הם יאכלו, יראו טלויזיה, ישחקו קצת במחשב וזהו..קרוב לודאי שזה מה שהם יעשו גם בקייטנה החל מהצהריים.. אף אחד לא יגיד עליך שאת אמא מזניחה, לדעתי לא לדאוג להם לפעילות מסודרת זו הזנחה, זכרי שאת צריכה להחלים מהלידה/ניתוח שאת הולכת לעבור..

הי יפתי, תעשי מה ../images/Emo66.gif

שהילדים רוצים אם הם ביקשו יום ארוך אז בכיף . אם אין בעיה של כסף אז בכלל מה הדילמה. את תהיי עסוקה בהחלמה שלך ולא תצטרכי לדאוג להם רוב היום. הם יהיו במסגרת של הקיטנה ויהיה להם כיף. אם הם היו רוצים יום קצר אז אני מבינה אבל אם הם רוצים יום ארוך אז בכלל בכיף. וחוץ מזה לא נראה לי שאת הטיפוס של האמא המזניחה. ועכשיו יאללה לקיטנה(את יכולה לרשום אותי גם?)

milanat

New member
לידי בר אם ילדים רוצים להשאר בקיטנה

ליום ארוך - תני להם. כייף להם בקייטנה עם משחקים, פעילויות וכו'. ובבית מה? טלוויזיה-אוכל-טלויזיה, לא כך?שכחתי גם מחשב בינהם. ובמיוחד את תצטרכי קצת לנוח. אני מבינה אותך, אבל את לא מזניחה אותם. הם רוצים את זה בעצמם. האמת, גם אני כשאהיה אמא בעזרת ה' ארצה להיות כל הזמן עם ילדי. אבל מצד שני אני מבינה טוב מאוד שילד צריך מסגרת. בהצלחה!

mondani5

New member
ליידי בל יקירה

את אמא נהדרת,ואל לך להתייסר עם מחשבה למסלול ארוך,הפעילות מדהימה והם יהנו,בעבר הרחוק שלי הייתי מורה ,ובחופשת הקיץ הייתי מדריכה ראשית בקייטנות,המסלולו הארוך מהנה לילדים ותורם הרבה להורים. בידידות אירית

miri71

New member
ליידי, אמא שלוקחת לעצמה אוויר

לנשימה (לא מוכרחים להיות בהריון או ללדת בשביל זה...) - היא תמיד תקבל לעצמה ותתן יותר לילדים שלה. אמא שאין לה מרחב אישי אלא רק דאגות - קשה לה וקשה גם ילדים שלה. מבינה את ההתלבטות - הילדים ידאגו ויהיו רחוק יותר ממך, אבל נראה לי שהם כבר אומרים לך מה בא להם לעשות... תקשיבי להם ותתפני לעצמך....

../images/Emo51.gifבנות../images/Emo24.gif רוצות לראות את ..

הבטן הענקית שלי
איזה בטטונת אני כבר.. ממש אמל'הההההההה..
אגב אתמול הייתי במספרה שוב צבע פסים והכנות לקראת הלידה, אני רוצה להיות יפה שתבואו לבקר אותי למרות שאני נראיית כמו פילה חחחח... והספר ועוד כמה חברות שם הסתכלו עלי ואמרו ואווו איך האף נפוח והפנים שלך זהו את כבר ממש נראיית לקראת לידה.. נו אז יאללה אמרתי אני לא רוצה להראות לפני אני כבר רוצה לראות את עצמי אחרי.. אז הנה כמה תמונות עדכניות.. שלי כמובן.. מקווה שתהנו.. תמונה ראשונה תמונה של הפנים עם הצבע והפסים המחודשים והאף גונזו שלי חחחח נו זה מה יש..

טוב ועכשיו הבטן הענקית.. תראו כמה

היא כבר גדולה.. פילה ממש ככה... טוב העוברון כבר מעל שלוש קילו אז ברור.. אבל בכל זאת כבר כבד מאוד..

מירבי*

New member
ליידי...איזה בטן..../images/Emo24.gif

את כבר בתשיעי בעצם לא? עוד קצת וזה נגמר..אני מתארת לעצמי כמה ההורים המיועדים שלך נרגשים בימים האלה..הם בטח מנסים לדמיין איך הוא יראה, למי הוא יהיה דומה..ועוד המון דברים שאני זוכרת שחשבתי עליהם בשלב הזה.. נשיקות ותרגישי טוב

וואלה איזה דאבה עשה אותך חחחח

העיקר שאת כבר בסוף הדרך וזה ה עיקר. ובהצלחה בדיאטה אחרי חחחחחח שיהיה במזל טוב ולידה קלה מאוד מאוד מאוד.

mondani5

New member
ליידי בל!!!

וואו איזו בטן בלי עין רע,הבטן גבוהה ונראה לי שאת תמשכי עד הסוף. אוהבת אירית

למעלה