קצת בדילאיי

קצת בדילאיי

הייתי במופע של רוג'ר ווטרס היה מדהים... להורים שלי היו כרטיסים VIP בחינם כי דוד שלי הוא המזכ"ל של נווה שלום.. יש לי מזכרות משם מלא.. והיה כזה מדהים. שיאו אני עדיין מדבר על זה עם דוד שלי ועל איך שהוא פגש אותו ועל ההכנות עם שוקי ווייס והכל וזה פשוט מדהים, פעם בחיים. רוג'ר היה מעולה והגיטריסט שהיה איתו אפילו יותר. אלבום מדהים, אלבום שלא יהיה כמוהו שוב אף פעם. הצד האפל של הירח זה מאסטר פיס חסרת תקדים. היה לא מהעולם הזה. יש לי תמונות מהווי איי פי אני אעלה בימים הקרובים.. אחלה פורום =) סאם.

The Walrus

New member
חתיכת דיליי

אבל סמך שנהנית. בקשר לגיטריסט - אני מאוד אהבתי את סנואי ווייט, זה עם הגיטרה בצבע זהב, אבל לא אהבתי את ההוא עם הירוקה והשיער הארוך.

שלום חן

New member
דווקא ההוא עם הירוקה והשיער ארוך

נתן שואו יחסית לאיפוק של סנואי וויט.

The Walrus

New member
זה בדיוק למה פחות אהבתי אותו

יותר מדי פוזה, הייתה מין תחושה כאילו הוא יותר מתרכז בלהניף את הגיטרה בדרמתיות מאשר בנגינה עצמה (אותה הוא ביצע בצורה בינונית למדי). וגם היה לו סאונד די מעצבן. סנואי ווייט הוא מקצוען, המון המון שנים בעסק, והוא נתן לי תחושה שהוא בא בשביל המוזיקה, בא לנגן ולא לעשות פוזות על אף אחד.

holo

New member
איזה שטויות

הגיטריסט הזה ניגן כמו שצריך, עשה את העבודה שלו. ממתי "עשיית פוזות" נחשבת לדבר לא טוב, וממתי היא מעידה על זה שהנגן לא בא בשביל המוזיקה? זה חלק מהופעה של להקת רוק. עכשיו גם תגיד לי שג'ימי הנדריקס לא מקצוען ושהוא בא רק בשביל הפוזות.

אני מבינה שכולנו במתח

אבל נסו להרגע, בכל זאת....

Glcok

New member
מה זה "יותר מדי פוזה"?

יצא לך לראות פעם איך נגני בלוז או רוק מנגנים? קלפטון משייט עם הגיטרה שלו, סטיבי ריי וואן פחות או יותר עושה סלטות עם הגיטרה והנדריקס שורף אותה בסופו של דבר.

וינסנטי

New member
תחשוב...

גם ווטרס עושה פוזות. גם מיק ג'אגר כבר 40 שנה עושה פוזות. גם פיט טאונסנד ורוג'ר דאלטריי עושים פול פוזות [כולל שבירת גיטרות וכל דבר אפשרי אחר]. גם ג'ימי הנדריקס היה עושה פוזות [תראה הופעה שלו פעם..] וכל אלה נחשבים לגאוני רוק ולפרפורמרים הכי טובים שיש. דייב קילימנסטר לאו דווקא בא לעשות פוזה. תראה את פולס- שגילמור מנגן, הוא בערך רוקד- הבעות פנים, הרמת כתפיים.. קילימנסטר טיפה יותר מרשה לעצמו להתרגש מהמוזיקה. לא יצא לך פעם לזוז בעצמך של שומע את פינק פלויד? כך גם קילימנסטר. הוא מתרגש ממה שהוא מנגן, אז הוא מרשה לעצמו לזוז. סנואי וויט לא זז מכלום, כי הוא מנגן כבר שנים רבות, וכנראה הוא כבר לא מרגיש התרגשות מיוחדת מהחומר הזה. או שהוא סתם מופנם יותר.

שלום חן

New member
סנואו וויט בא אותו ערב לעבודה...

לא לעבוד, והפוזאיסט ההוא עם הקוקו והשרפן נתן פוזה פוזה גם בנגינה.

oribarak

New member
חחח זה לא נכון לגבי סנווי

סנווי...אני לא יודע, הוא אוהב להיות הגיטריסט השני? תמיד אומרים שהוא גיטריסט מעולה ומקצוען מישהו באמת ראה אותו במופע של פינק פלויד נותן סולואים מרגשים ועוצמתיים? אפילו בחומה בברלין, הוא הגיטריסט השני... וגם הסולואים שהוא עושה, לא משהו ריגשו אותי כמו שקילמינסטייר ריגש אותי בטור הנוכחי

Jude Lennon

New member
אני ראיתי אותו

סנואי הוא בלוזיסט אחרי הכל. אם תראו אותו באיזה מופע בלוז פעם... אולי אז תבינו למה אני כל כך מעריך אותו.

The Walrus

New member
אני יודע

אני לא חושב שקילמנסטר ניגן טוב, מבחינת הנגינה נטו הוא היה ממש לא משהו. למרות שהוא דייק מבחינת תווים, אין לו את המגע והעדינות של גילמור, הכל היה אגרסיבי מדי, הסאונד שלו היה 'מלוכלך' מדי, והוא ממש בייש את הסולואים של Comfortably Numb וShine On. אולי בגלל זה יותר אהבתי את סנואי ווייט, שדווקא ניגן ממש טוב בסולואים המעטים שהוא כן ניגן.

YoniCrazy

New member
מי שזה לא יהיה, זה שניגן את SOYCD

עשה עבודה לא טובה לטעמי.. קודם כל, השיר איבד את הקסם שלו כשקיצרו את הסולו גיטרה בהתחלה בצורה משמעותית. וגם מה שניגנו היה קצת חסר רגש..

The Walrus

New member
איזה חלק?

סנואי ווייט ניגן את הליווי והקטע המפורסם בן ארבעת התווים, קילמנסטר ניגן את הסולו שהיה בהחלט מעאפן.

oneman2

New member
טוב, אי אפשר להשתוות לגילמור

בנושא הזה. אולי נופלר (דייר סטרייטס)

The Walrus

New member
אני אהבתי את ההופעות של ווטרס

עם קלפטון שהיו פעם. למרות שהוא אילתר בכל הסולואים, כולל סולואים כמו Money. משום מה CN ו SOYCD לא נוגנו בהופעות ההם.

RoieL

New member
אני מבקש-

טלקסטר ירוקה עם פיקגארד לבן. ושמו הוא דייב קילמינסטר

למעלה