E l i Y a H o O
New member
קצת בדיחות..
שלושה אנשים הגיעו לגן עדן. המלאך גבריאל אומר שיש מקום רק לאיש אחד. בעל הסיפור העצוב ביותר ייכנס!!! הראשון:"חשבתי שאישתי בוגדת בי, אז החלטתי לחזור מוקדם הביתה. שמעתי את אישתי מתקלחת וחיפשתי בבית וראיתי שבמרפסת איש ניתלה לי על המעקה!... קפצתי לו על האצבעות, קפצתי וקפצתי...לא נפל!. הלכתי להביא פטיש, דפקתי לו על האצבעות עד שנפל. למזלו היו שיחים למטה... אז לקחתי את המקרר, וזרקתי עליו. לא יכולתי לחיות עם עצמי לאחר המקרה וקפצתי אל מותי." השני:"אני גר בקומה 27 והשקיתי את העציצים שלי, לפתע המעקה נפל ונפלתי גם, עד לקומה ה-12 ונאחזתי במעקה. פתאום, משוגע קופץ לי על האצבעות, אבל לא נפלתי. למזלי הוא הלך אך חזר עם פטיש ביד, ודפק לי על האצבעות עד שנשברו ונפלתי... למזלי היו שיחים למטה אז ניצלתי. אז המשוגע זרק עלי מקרר. ונמעכתי." השלישי:"אתה יודע מזה ליפול 12 קומות בתוך מקרר, מתחבא מבעלה של אהובתי??"
פרסי בא אל חברו, הפרסי. הפרסי המארח שואל, "מה תשתה", הפרסי אשר בא לביקור אומר, "קפה". הפרסי המארח אומר, "עם כמה סוכר אתה שותה?". הפרסי המתארח אומר, "בבית אני שותה עם כפית אחת, אבל כשאני בביקור אני שותה ארבע". אז הפרסי המארח אומר לו, "תרגיש כמו בבית".
פולני רצה להיהפך למרוקאי , לשם כך הלך לרופא והרופא אמר לו שבכדי להיות מרוקאי צריך להוריד לו חצי מהמח. הפולני התעקש הרופא ביצע את הניתוח. איך שהפולני מתעורר מהניתוח הוא רואה את הרופא בוכה מאוד, שואל אותו הפולני: דוקטור, למה אתה בוכה? עונה לו הרופא: חתכתי לך קצת יותר מידי מהמח" הפולני מנחם את הרופא וטופח על כתפו: אין דבר ביז`ו"
למה שני תימנים לא יכולים לעבוד יחד בפחחות רכב? מפני שכשאחד דופק על הפח השני רוקד!
השופט : "האם היו לך הרשעות קודמות ?" הגרוזיני : "כן, לפני 5 שנים נקנסתי על רחצה במקום אסור." השופט : "נו, ומאז ?" הגרוזיני : "מאז לא התרחצתי..."
3 ערבים נוסעים בסובארו והסובארו מתהפכת. מה חבל ? היה מקום לעוד 2.
שאלה: "איך מלמדים מרוקאי לשחות?" תשובה: "מהשרשר לגורמט, בתנועות חדות..." זהו להיום..המשך יבוא..